Hosszabbítások
14 feliratkozó
több mint 12 éve
Oakland Raiders:Reggie Bush - szegény Al bátyó biztos többet kínálna, mint ez a spúr GM, de adok még egy esélyt.
Cooper Carlisle - jó, ha megbecsülik az embert, 3 évre évente 3.000.000$ elfogadva
Curtis Lofton - persze, majd még én fizessek, hogy passz ellen is pályán legyek, még mit nem! Vár a piac!
Shane Lechler - nem rossz, de a liga legjobb puntere ennél kicsit többet érdemel
Stanford Routt - jövőre úgy elhúzok...
több mint 12 éve
Tampa Bay Buccaneers:Sidney Rice - ez eddig elég az orvosi számláimra, az emelés után talán még nekem is marad némi lóvé
Jared Gaither - évente 3 meccsre ennél többe kerül egy franchise LT, gondolja át még egyszer a GM
Cliff Avril - ha még egy kicsit javul az ajánlat, akkor szívesen maradok, úgyis én vagyok a rangidős a védelemben
Quincy Black - az ügynököm már távozni akart, de meggyőztem, hogy ha emel még egy rendeset a GM, akkor maradok
több mint 12 éve
Kansas City Chiefs:Calvin Johnson - 5 évre évente 10.000.000$, ez fasza, már csak egy QB kellene...
Jabar Gaffney - ha nem akarja a kedves GM, hogy CJ legyen az egyetlen WR a keretben, akkor nyomasson egy javított ajánlatot!
Glenn Dorsey - nem hinném, hogy jó 3-4-es DE minden bokorban terem, de Faragó Ricsi kedvéért meghallgatok még egy ajánlatot.
Jerraud Powers - bár nekem csak 10 meccs az alapszakasz, de ez még egy kicsit erre is kevés, némi javítást elbír még a papír!
Mike Jenkins - jövőre kurva sokat fogok kérni...
több mint 12 éve
Carolina PanthersCharles Godfrey - már az előző körben is csak a jó szívem miatt nem álltam fel, ahogy jeleztem is, de ezt sajnos nem tudom elfogadni, vár a piac
Matt Flynn - itt az ideje, hogy franchise QB legyek. Valahol máshol.
Jon Beason - bár Achillesem nincs, de ennyi pénzért max. a Fekete Lovag fog itt MLB-t játszani, neki lába sincs, jó lesz az, ugye, GM úr?
Mario Williams - ennyi pénzért inkább elmegyek OLB-nek 3-4-be, de tuti nem maradok
Tracy Porter - ennyi lóvéért játsszon Flacco CB-t, ő legalább ki tudja találni, hova fognak menni a passzai
Charles Godfrey - csak a lojalitás vett rá, hogy meghallgassak még egy ajánlatot
Steve Smith - maradjon a tavalyi szerződés, majd jövőre újra dumálunksomoskovig
több mint 12 éve
Seattle Seahawks:Jay Cutler - na, most már csak JMD kellene offensive coordinatornak a teljes boldogsághoz, 5 évig 9.500.000$-ért még őt is megszeretném
Jay Cutler - lassan sejti a GM, hogy mennyit érek, de ezt még egy kicsit jobban ki kellene fejezni, egy újabb ajánlattal.
Stephen Nicholas - rongyos pár dolláron nem veszünk össze, inkább aláírok, 3 évre 2.750.000 dollárért évente.
Chris Clemons - na, mondjuk úgy, hogy a beugrót megírta a kedves GM, jöhet a vizsga!
Jeremy Zuttah - elsőre nem is rossz, csak kevés. Második kör jöhet!
Michael Huff - tudja a GM, hogy egy jó safety sokat ér. Egy közepes pedig szívesen aláír 4 évre, 3.250.000 dollárért.
Josh Wilson - Ennyiért még a 12-es mezben is játszanék. 3.500.000$ 5 évre.somoskovig
Chris Clemons - ez végre premier pass rusher fizetés, mert megérdemlem, 3 évre 4.800.000$
Jeremy Zuttah - 'nyádat!
több mint 12 éve
Atlanta Falcons:Brian Hartline - ez már döfi, hol kell aláírni? 5 évre évente 3.000.000$.
Ryan Succop - mi van, jön Buckeye kicker a draftra, hogy én már nem kellek? Sebaj, majd máshol megfizetnek.
Brian Hartline - még egy ajánlatot hajlandó vagyok meghallgatni
Antoine Cason - tudom, hogy a GM titokban régóta szerelmes belém, csak ezért adok még egy esélyt valami normális ajánlatra
London Fletcher - mivel még 63 évesen is sima kezdő leszek bárhol, így a karrierem közepe táján ennél sokkal jobb szerződésre vágyom. Majd máshol megkapom.
Chris Williams - na, Fletcher papa pénzéből jöhet még egy kis emelés
Bart Scott szerződése nem változik.somoskovig
Chris Williams - miért nem lehetett ezt elsőre is, na sebaj, legalább megszaladt a ceruza, 3.500.000$ 5 évre.
Antoine Cason - nem akarok garasoskodni, ezért elfogadom az 5 évre az évi 4.400.000$-t. Majd legfeljebb én se adom ki mindig magamból a 100%-ot...
több mint 12 éve
Seattle Seahawks:Jay Cutler - lassan sejti a GM, hogy mennyit érek, de ezt még egy kicsit jobban ki kellene fejezni, egy újabb ajánlattal.
Stephen Nicholas - rongyos pár dolláron nem veszünk össze, inkább aláírok, 3 évre 2.750.000 dollárért évente.
Chris Clemons - na, mondjuk úgy, hogy a beugrót megírta a kedves GM, jöhet a vizsga!
Jeremy Zuttah - elsőre nem is rossz, csak kevés. Második kör jöhet!
Michael Huff - tudja a GM, hogy egy jó safetysokat ér. Egy közepes pedig szívesen aláír 4 évre, 3.250.000 dollárért.
Josh Wilson - Ennyiért még a 12-es mezben is játszanék. 3.500.000$ 5 évre.
több mint 12 éve
A nagy zsivalyban utólag kiderült, hogy Anthony Spencer már az első körös ajánlatra rábólintott, így 4 évig éente 3,750.000$ lesz a fizetése.San Diego ChargersA 3 tétovázó játékos meglátta az újabb pénzzel teli táskát, így visszaballagtak szaba irodájába, és boldogan alávésték az alábbi szerződéseket:
A helyi TV tudósítója a Chargers székház elől jelentkezett, ahol Dwan Edwards és Antonio Garay vezényli a Fire szaba! kórust, mindketten Raiders mezben feszítenek. A székház bejáratánál további 3 játékos ácsorog, Stephen Bowen, Anthony Spencer és Mike Scifres egyelőre tanácstalan, hogy csatlakozzon-e a kórushoz, vagy aláírják-e új szerződésüket. Némi emeléssel ők talán meggyőzhetőek.somoskovig
Stephen Bowen - 5 év, 3.600.000$ évente
Anthony Spencer - 4 év, 4.800.000$ évente
Mike Scifres - 5 év, 2.200.000$ éventesomoskovig
több mint 12 éve
Sajnálatos adminisztrációs hiba történt, így Roy Miller elfogadta az első körben kínált 4 éves, évente 2.250.000$-t garantáló szerződését.Cleveland Browns:Pat Chung - na, ez már megfelel, legfeljebb majd holdoutolok pár szezon múlva, most viszont rendben van 3.750.000$ 5 évre
Ryan Grant - a futóknak 30 éves koruk után nő meg a fizetésük. Az enyém is meg fog, de nem Cleveland-ben.
Todd McClure - öreg vagyok, de ebből a lóvéból még Cavingtonra sem futná, majd más megfizet
Carlos Rogers - ez így faszányos, AFC North-ban úgysem szokás passzolni, ellébecolok ott a szélen még 5 évig 5.200.000 dollárért évente
Kevin Huber - mit is fog csinálni az offensünk leginkább a csoportriválisok ellen? Run-run-pass-punt, ugyebár... Na, erre tekintettel tegyen még egy kísérletet kedves GM úr.
Pat Chung - Polamalu, Reed, vannak példaképek a csoportban. Mutatták nekem a bérpapírjukat is, nem ilyen összeg volt ám rajta! De a szerénység fontos, beérem kevesebbel is, mint ők, de azért ennél több kell, emeljen még egy kicsit a GM!
Roy Miller - nem rossz, nem rossz. De nem is elég jó, megy ez még feljebb is, ugye?somoskovig
Kevin Huber és Roy Miller nem ír alá hosszú távú szerződést.somoskovig
több mint 12 éve
Atlanta Falcons:Ryan Succop - mi van, jön Buckeye kicker a draftra, hogy én már nem kellek? Sebaj, majd máshol megfizetnek.
Brian Hartline - még egy ajánlatot hajlandó vagyok meghallgatni
Antoine Cason - tudom, hogy a GM titokban régóta szerelmes belém, csak ezért adok még egy esélyt valami normális ajánlatra
London Fletcher - mivel még 63 évesen is sima kezdő leszek bárhol, így a karrierem közepe táján ennél sokkal jobb szerződésre vágyom. Majd máshol megkapom.
Chris Williams - na, Fletcher papa pénzéből jöhet még egy kis emelés
Bart Scott szerződése nem változik.
több mint 12 éve
San Diego ChargersA 3 tétovázó játékos meglátta az újabb pénzzel teli táskát, így visszaballagtak szaba irodájába, és boldogan alávésték az alábbi szerződéseket:
A helyi TV tudósítója a Chargers székház elől jelentkezett, ahol Dwan Edwards és Antonio Garay vezényli a Fire szaba! kórust, mindketten Raiders mezben feszítenek. A székház bejáratánál további 3 játékos ácsorog, Stephen Bowen, Anthony Spencer és Mike Scifres egyelőre tanácstalan, hogy csatlakozzon-e a kórushoz, vagy aláírják-e új szerződésüket. Némi emeléssel ők talán meggyőzhetőek.somoskovig
Stephen Bowen - 5 év, 3.600.000$ évente
Anthony Spencer - 4 év, 4.800.000$ évente
Mike Scifres - 5 év, 2.200.000$ évente
több mint 12 éve
Carolina PanthersMatt Flynn - itt az ideje, hogy franchise QB legyek. Valahol máshol.
Jon Beason - bár Achillesem nincs, de ennyi pénzért max. a Fekete Lovag fog itt MLB-t játszani, neki lába sincs, jó lesz az, ugye, GM úr?
Mario Williams - ennyi pénzért inkább elmegyek OLB-nek 3-4-be, de tuti nem maradok
Tracy Porter - ennyi lóvéért játsszon Flacco CB-t, ő legalább ki tudja találni, hova fognak menni a passzai
Charles Godfrey - csak a lojalitás vett rá, hogy meghallgassak még egy ajánlatot
Steve Smith - maradjon a tavalyi szerződés, majd jövőre újra dumálunk
több mint 12 éve
San Diego ChargersA helyi TV tudósítója a Chargers székház elől jelentkezett, ahol Dwan Edwards és Antonio Garay vezényli a Fire szaba! kórust, mindketten Raiders mezben feszítenek. A székház bejáratánál további 3 játékos ácsorog, Stephen Bowen, Anthony Spencer és Mike Scifres egyelőre tanácstalan, hogy csatlakozzon-e a kórushoz, vagy aláírják-e új szerződésüket. Némi emeléssel ők talán meggyőzhetőek.
több mint 12 éve
Cleveland Browns:Pat Chung - na, ez már megfelel, legfeljebb majd holdoutolok pár szezon múlva, most viszont rendben van 3.750.000$ 5 évre
Ryan Grant - a futóknak 30 éves koruk után nő meg a fizetésük. Az enyém is meg fog, de nem Cleveland-ben.
Todd McClure - öreg vagyok, de ebből a lóvéból még Cavingtonra sem futná, majd más megfizet
Carlos Rogers - ez így faszányos, AFC North-ban úgysem szokás passzolni, ellébecolok ott a szélen még 5 évig 5.200.000 dollárért évente
Kevin Huber - mit is fog csinálni az offensünk leginkább a csoportriválisok ellen? Run-run-pass-punt, ugyebár... Na, erre tekintettel tegyen még egy kísérletet kedves GM úr.
Pat Chung - Polamalu, Reed, vannak példaképek a csoportban. Mutatták nekem a bérpapírjukat is, nem ilyen összeg volt ám rajta! De a szerénység fontos, beérem kevesebbel is, mint ők, de azért ennél több kell, emeljen még egy kicsit a GM!
Roy Miller - nem rossz, nem rossz. De nem is elég jó, megy ez még feljebb is, ugye?somoskovig
Kevin Huber és Roy Miller nem ír alá hosszú távú szerződést.
több mint 12 éve
Chicago Bears:Brian Urlacher - a csapat ikonja vagyok, és a jelek szerint maradok is, legalább 3 évig évente 7.000.000 dollárért.
Greg Olsen - szerencsére a GM nem vallja azt a hülye elvet, hogy a TE-eknek blokkolni meg ütközni is kell, elkapkodok itt még pár labdát 5 évig évente 3.300.000 dollárért.
Joe Staley - na, eddig védtem ennek a szakállas alkesznek a seggét, ennél többet érdemlek, keresek egy olyan csapatot, ahol nincs állandó whiskey-szag a QB körül
Matt Shaughnessy - sajnos a szerződésre írt számot látva Matt idegösszeomlást kapott, felépülése után más csapatban kívánja folytatni pályafutását, az RFA-tendert sem óhajtja aláírni (Drew Rosenhaus)
Roberto Garza - olyan vagyok, mint a jó bor, a korral nemesedek, erre a GM kannásborként akar kifizetni, na ezt nem. Jó volt Chicagoban, de ennyi volt.
Pat Sims - majd ennyi pénzért töretem össze magam a falban, ugye? Kedves elképzelés, de ennyiért más hülyét kell találni a feladatra, én továbbállok.
több mint 12 éve
Cleveland Browns:Ryan Grant - a futóknak 30 éves koruk után nő meg a fizetésük. Az enyém is meg fog, de nem Cleveland-ben.
Roy Miller - nem rossz, nem rossz. De nem is elég jó, megy ez még feljebb is, ugye?
több mint 13 éve
+ Tibi árai:Justin Blalock, OG 4,200,000 3,750,000 4,200,000 4,600,000 4,600,000 4,333,333 3,466,667 4,116,667
James Harrison, LB 6,000,000 8,500,000 6,500,000 6,000,000 8,200,000 6,900,000 5,520,000 6,555,000
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bengals:Matt Forte: 4 750 000 / 5 évre
Andrew Whitworth: 5 350 000 / 4 évre
Doug Free: 3 800 000 / 4 évre
A táblázat
http://nfl.hu/gmgame/hossz2011.xls
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
PanthersConnor Barth 1.320.000 5 évre
DeAngelo Williams 5.200.000 4 évre
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
BuffaloIke Taylor 3 800 000 / 3 év
Packers
Daryn Colledge, OG : 3 400 000/4 évre
Desmond Bishop, LB : 4 000 000/5 évre
Greg Jennings, WR : 7 400 000/5 évre
Rams:
Naufau Tahi, FB $ 1 650 000 / 4 évre
több mint 13 éve
BroncosJames Harrison, LB: 7 000 000/2év
Justin Blalock, OG: 4 200 000/5 év
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Seattle:Duane Brown, OT: 4 400 000/5 év
Casey Rabach, C: Nem kapott újat
Brandon Mebane, DT: 4 600 000 /5év
Oakland:
Gerard Warren, DT: 3 150 000/2 év
Baltimore:
Anquan Boldin, WR: 6 750 000/3 év
Marshall Yanda, OL: 4 000 000/4 év
Washington:
Ronnie Brown, RB: 3 950 000/3 év
NY Jets:
Davone Bess, WR: nem nyert
Nick Mangold, C: 5 600 000/5 év
Vince Wilfork, DT: 6 750 000/5 év
Browns:
Elvis Dumervil, OLB: 7 000 000/5 év
Madieu Williams, S: 3 000 000/3 év
San Diego:
David Hawthorne, LB: Nem nyert
Chicago:
Cullen Jenkins, DE: 4 050 000/3 év
Haloti Ngata, DT: 7 125 000/5 év
Houston:
Vonta Leach, FB: 2 100 000/3 év
Kansas City:
Jamaal Charles, RB: Nem nyert
Tennessee:
Brandon Siler, LB: 2 750 000/ 5 év
Atlanta:
Troy Smith, QB: 2 375 000/5 év
Lyle Sendlein, C: 3 000 000/5 év
Demetrius Bell, OT: 3 300 000/5 év
Dallas:
Kyle Kosier, OG: 4 040 000/2 év
David Harris, LB 5 940 000/4 év
Arizona:
Steve Breaston, WR: 3 500 000/4 év
Antrell Rolle, S: 5 000 000/4 év
Miami:
Eric Weddle, S: 4 200 000/5 év
Pittsburgh:
Daniel Sepulveda, P: 1 250 000/3 év
több mint 13 éve
BroncosJames Harrison, OLB: Ez csak arra elég, hogy kifizessem a büntiket Goodellnek. Egy kis plusszal talán már a villanyszámlára is telik majd.
Justin Blalock, OG: Jerry Jones megfizetne rendesen. De mivel olyan zseniális vagyok, teljesen megértem a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetet, ezért meghallgatok még egy ajánlatot az örmény rablótól.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
EaglesAhmad Bradshaw, RB: Megbecsülnek. 5 500 000/3 évig
Winston Justice, OL: Az igazság után a pénz is nálam van. 3 500 000/3 év
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
GiantsFloyd Womack, OL: LOL
Fred Robbins, DT: Elfogadom. 4 millió/1 év
Barry Coefield, DT: Necces, de legyen. 4 millió/3 év
Mathias Kiwanuka, DE: Az összeg is nevetséges volt, az időtartamról nem is beszélve
Antonio Cromartie, CB: És á purgyékkál micsinálják drágá dzsíem úr? Ikább kimegyek kánádába. Ott még a segíly is több
Bengals
Matt Forte, RB: Ha már úgyis ilyen hamar jött az ajánlat, próbáljuk újra
Andrew Whitworth, OL: Én is szeretnék még egy jobbat
Doug Free, OT: Szintén újat
Domata Peko, DT: Ebből még samponra se tellene
Stewart Bradley, LB: Így nem lesz all-white LB sor
Jonathan Joseph, CB: Az idei legjobb FA CB vagyok. Ezt majd be is bizonyítom a piacon.