NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak idén 12 új fociprogram indul el főiskolai szinten (a következő négyben összesen 23), ennyit arról a riogatásról, hogy az USA-ban esik vissza a sport népszerűségewww.footballfoundation.org/News/NewsDetail/tabid/567/Article/53890/record-number-of-colleges-add-ncaa-football-teams-in-2013.aspx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha a fizetéssel együtt ár/érték arányt számolunk, akkor jogos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hogy ne csak SEC edző rangsor legyen: sportsillustrated.cnn.com/college-football/news/20130708/best-worst-college-football-coaches/Legjobb része, hogy Art Briles rajta van. Kirk Ferentz meg mint a legrosszabbak egyike, azért kicsit erős.
Nem rossz lista, de azért 1-2 helyen nekem annyira nem bejövős.empty taxi
több mint 12 éve
Hogy ne csak SEC edző rangsor legyen: sportsillustrated.cnn.com/college-football/news/20130708/best-worst-college-football-coaches/Nem rossz lista, de azért 1-2 helyen nekem annyira nem bejövős.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
College coordinatorok, akikből HC lehet: www.nationalfootballpost.com/Top-coordinators-set-to-become-head-coaches.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Madden hates me.
több mint 12 éve
Július 1. van, új naptári év az NCAA-ben, 49 (!) csapat váltott hivatalosan ma konferenciát, lehet csemegézniAbilene Christian: Division II to the Southland
Boston U.: America East to the Patriot League
Butler: Atlantic 10 to the Big East
Cal St-Bakersfield: Independent to the WAC
Central Florida: Conference USA to the AAC
Charleston: SoCon to the CAA
Charlotte: Atlantic 10 to Conference USA
Chicago State: Great West to the WAC
Cincinnati: Big East to the AAC
UConn: Big East to the AAC
Creighton: Missouri Valley to the Big East
Denver: WAC to the Summit
FAU: Sun Belt to Conference USA
FIU: Sun Belt to Conference USA
George Mason: CAA to the Atlantic 10
Georgia State: CAA to the Sun Belt
Grand Canyon: Division II to the WAC
Houston: Conference USA to the AAC
Houston Baptist: Great West to the Southland
Incarnate Word: Division II to the Southland
Louisiana Tech: WAC to Conference USA
Loyola-Chicago: Horizon to the MVC
Loyola (MD): MAAC to the Patriot
UMass-Lowell: Division II to the America East
Memphis: Conference USA to the AAC
MTSU: Sun Belt to Conference USA
UMKC: Summit to the WAC
Monmouth: NEC to the MAAC
NJIT: Great West to Independent
New Orleans: Independent to the Southland
North Texas: Sun Belt to Conference USA
Notre Dame: Big East to the ACC
Oakland: Summit to the Horizon
Old Dominion: CAA to Conference USA
Pacific: Big West to the WCC
Pitt: Big East to the ACC
Quinnipiac: NEC to the MAAC
San Jose State: WAC to the MWC
SMU: Conference USA to the AAC
South Florida: Big East to the AAC
Syracuse: Big East to the ACC
Temple: Atlantic 10 to the AAC
UT-Arlington: WAC to the Sun Belt
UT-Pan American: Great West to the WAC
UT-San Antonio: WAC to Conference USA
Texas State: WAC to the Sun Belt
Utah State: WAC to the MWC
Utah Valley: Great West to the WAC
Xavier: Atlantic 10 to the Big East

---
több mint 12 éve
Phil Steele: Which Teams Fit the National Championship Mold in 2013?Alabama, Notre Dame, Florida, Ohio St, Florida St, Oregon, LSU, South Carolina, Michigan, Stanford, North Carolina, Texas A&M, Northwestern, Vanderbilt.
több mint 12 éve
a WVU-ba megy Sims, Holgorsen miatt érthető system fit. 50 elkapás felett átlagolt éventeHörisőt, Holgorsen volt még a houstoni OC Sims újonc évében

---
több mint 12 éve
a WVU-ba megy Sims, Holgorsen miatt érthető system fit. 50 elkapás felett átlagolt évente
több mint 12 éve
Utólag én is beszállnék1 Oregon/Ohio State ( jöhet a booo 😀 )
2 Ole Miss/Tennessee
3 Texas A&M
4 USC
5 Vanderbilt
több mint 12 éve
Nem tudom ez-e a jó topic, de végülis érdekesség:The GM 18-19. oldal 😊
Ernie Accorsi scouting reportja Eli-rólAsbee
több mint 12 éve
Nem tudom ez-e a jó topic, de végülis érdekesség:Ernie Accorsi scouting reportja Eli-ról
több mint 12 éve
Máshova nem igazán tudtam betenni őket. Bajnokok szerintem nem lesznek, mennek majd a Rose Bowlba vagy a döntőben kikapnak. Idén már jók lesznek, tehát nem a jövő csapata. Hype van, de amennyire van annyira jók is. Valamit kellett nekik keresni.visi_bEzért beraktad az öt közül a realitástól legtávolabb álló kategóriába. 😊
több mint 12 éve
Máshova nem igazán tudtam betenni őket. Bajnokok szerintem nem lesznek, mennek majd a Rose Bowlba vagy a döntőben kikapnak. Idén már jók lesznek, tehát nem a jövő csapata. Hype van, de amennyire van annyira jók is. Valamit kellett nekik keresni.Az összes preseason rangsorban top 3-ban vannak, mindenki borítékolta már számukra a B1G-elsőséget, és ez a csapat underrated lenne? 😀vassadiSajnos nagyon jók lesznek idén, jobbak mint várnák tőlük. Bár JJ bajnoknak várja őket. Azt nehéz überelni.visi_b5. Underrated Team: Ohio Stvisi_b? 😂vassadi
több mint 12 éve
Az összes preseason rangsorban top 3-ban vannak, mindenki borítékolta már számukra a B1G-elsőséget, és ez a csapat underrated lenne? 😀Sajnos nagyon jók lesznek idén, jobbak mint várnák tőlük. Bár JJ bajnoknak várja őket. Azt nehéz überelni.visi_b5. Underrated Team: Ohio Stvisi_b? 😂vassadi
több mint 12 éve
1. National Champion: Alabama2. Future team: Washington
3. Hype team: LSU
4. Overrated Big-Name Team: USC
5. Underrated Team: TCU

Madden hates me.
több mint 12 éve
Sajnos nagyon jók lesznek idén, jobbak mint várnák tőlük. Bár JJ bajnoknak várja őket. Azt nehéz überelni.5. Underrated Team: Ohio Stvisi_b? 😂vassadi
több mint 12 éve
1. National Champion: Alabama2. Future Team: UCLA
3. Hype Team: Texas AM
4. Overrated Big-Name Team: Texas
5. Underrated Team: Ohio St
több mint 12 éve
1. National Champion: Alabama2. Future Team: Kentucky/Tennessee
3. Hype Team: LSU
4. Overrated Big-Name Team: Texas
5. Underrated Team: Oregon State

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Nekem sikerült helyet szorítani az Aggiesnek. 😛 Talán az ötödik kiválasztása volt a legnehezebb; a South Carolina megítélése talány számomra. A kettes pont kivételével bárhova beírhattam volna őket.1. National Champion: Alabama
2. Future Team: Ole Miss
3. Hype Team: Texas AM
4. Overrated Big-Name Team: Michigan
5. Underrated Team: Oregon State
több mint 12 éve
huhh, ez jó, most csak csapatnevek, aztán valamelyik bowl-beszélőben bővebben kifejtjük1. Ohio State
2. Louisville/UCLA
3. Texas/Nebraska
4. LSU/Florida
5. Miami
a Texas A&M-et nem tudom hova beírni, de van egy olyan érzésem, hogy idén még pont nem jön össze nekik a döntő, a holtszezonban meg elmegy Manziel és Sumlin és visszacsúsznak a középmezőnybe
a hármas és a négyes pont szinte ugyanaz, a Clemson egy érdekes történet még szerintem, na meg a Stanford

---
több mint 12 éve
footballsfuture topikjából. nektek? jj? (ha van kedv akkor megjegyzéssel)
www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=524708&postdays=0&postorder=asc&start=0
1. National Champion: your preseason favorite to win it all
2. Future Team: a team that may not be great right now but is full of young talent, heading in the right direction, and could be a NCG contender soon
3. Hype Team: a team receiving a ton of positive press and chatter, but that you believe will fall flat this year
4. Overrated Big-Name Team: a perennial big CFB name that is coasting on their name alone; they really aren't that good!
5. Underrated Team: a team not many are talking about but is really trending upward and could even compete this year for a major bowl game
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
egy apró újítás 😊
---