NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Passz, elvileg ott van, hogy mikortól 😊
Közben nagy unalmamban nyitottam egy ultit:
Bálesz
3:00 AM EST idő szerint. Akkor azthiszem csak 6 óra az eltolódás. Playfish forumon pedig találtam egy olyat, hogy 5 órás lesz a leállás és csak bugokat javítanak, nem lesz nagyobb átalakítás/akció.
Evansért gratula. 😊 Most van pénz nekem is egy packra, de annyira nem csábító ez a PotW-es akció... inkább várok még, PL3 előtt meg úgyis muszáj leszek packot is venni, mert a 96-os rating is csak 3 LE kártyával van meg.
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Aki Pro League 2-zik és netán szerdán esedékes az aktuális csoport lejárata (mint pl nekem), az figyeljen arra, hogy szerdára karbantartást írtak a készítők, valószínűleg nem lesz elérhető a játék.Bálesz
Azt ugye jól számolom, hogy itteni idő szerint reggel 10 órától várható a karbantartás?süti
Passz, elvileg ott van, hogy mikortól 😊
szerk: 3AM EST, az csak 6 órával van arrébb, mint mi, nem? Akkor itt reggel 9 lesz.

Közben nagy unalmamban nyitottam egy ultit:

Saturday már megvan, Evans viszont az utolsó előtti 89-es OL-emberemet váltotta, így szép upgrade lett. A többiek collection, kivéve Collins, aki már ott is megvan 😊

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Aki Pro League 2-zik és netán szerdán esedékes az aktuális csoport lejárata (mint pl nekem), az figyeljen arra, hogy szerdára karbantartást írtak a készítők, valószínűleg nem lesz elérhető a játék.Bálesz
Azt ugye jól számolom, hogy itteni idő szerint reggel 10 órától várható a karbantartás?
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Aki Pro League 2-zik és netán szerdán esedékes az aktuális csoport lejárata (mint pl nekem), az figyeljen arra, hogy szerdára karbantartást írtak a készítők, valószínűleg nem lesz elérhető a játék.

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
még 9 meccs, bent van Payton még 4 napig, valamint a 9 contract card segítségével 2* meg tudom újítani szal meglesz az a Gates 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Payton 4! contract cardot kér hosszabbításonként. Én már akkor inkább Fishert játszatom.tenorx
ja lol, akkor tökmindegy, úgyse raknám be :/
kösz az infót 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Payton 4! contract cardot kér hosszabbításonként. Én már akkor inkább Fishert játszatom.tenorx
Az a 4 beleférős, mert átlagban 8 meccsenként annyit ad a játék, meg szokott adni még sok helyen. Bár végére szűk lesz nekem is, hogy tudom-e tartani.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Payton 4! contract cardot kér hosszabbításonként. Én már akkor inkább Fishert játszatom.
több mint 13 éve
megnyertük a pro league 2-t, ennek örömére nyitottam egy ultimate-t 😀gamerkr
Az szép pakk 😀 úgy látom még mindig csak engem utálnak a PoTW-ek, ráadásul mai nyitásomban is szokás szerint csak két ulti volt:

Franklin egy 84-est váltott, ennek azért örülök. (Ráadásul Baltimore DT-t váltott, aki épp Elite collection piece volt, meg is nézem a többi AFC North-os játékosomat is 😀) D-ben így már csak egy platinumom maradt, többi ulti 😊
Dawkins benne volt az előző csomagban is, de már akkor se fért be, többi collection (mondjuk az nekem kicsit fura, hogy Romo jobb mint Big Ben)

Jött még egy Contract meg Harbough pluszban (Sean Payton jöhetne a PL3 végére, elég szűken leszek a hátralévő csapatok ellen...)
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
megnyertük a pro league 2-t, ennek örömére nyitottam egy ultimate-t 😀

OL erősítés nagyon jól jött, T.O. is befér 😀

Dansby már megvan.

több mint 13 éve
Nemsokára nyitás. A needjeim: OL, K és LB.

Végül is jött LB. A 91es Urlachert váltja.
több mint 13 éve
lol, extra kártyának sikerült behúznom egy olyan 54-est, aki már collectionben is megvolt 😀
több mint 13 éve
peti46 124
peti46: te meg szégyelld magad rettenetesen Collins miatt 😉Szobi22
safetyk/cornerek. Egy DL játékos számára nem sok különbség van köztük 😛 😂

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kurvajó h 1ből elkezdődik a pro league 3 amikor örültem h betudtam fejezni a 2est is valahogy...
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
nahjó nem megyek rá Suggsra 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ez nyilván nekedis büszkeség hogy lementettem a képet! 😊)rihu
ha jól tudom, nincs is regelve, még anno engem kért meg, hogy spammeljem be az adatlapját a topikba 😊JSanyo
regelve van, csak nem ír soha. ha jól tudom, Béci32Szobi22
Stimmel.. Wolves player ub van benn nála, hmm 😊

több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
ma másodszorra sikerült elvernem a colts-ot. összesen 8 kickoff return td-t és 3 60 yardos fg-t használtam el. Bódottá.
Mi jön még? 😀kobalu91
😮 😮 hányas csapat?JJ Tiller
ha a Coltsra gondolsz akkor aszhem 102-103
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ma másodszorra sikerült elvernem a colts-ot. összesen 8 kickoff return td-t és 3 60 yardos fg-t használtam el. Bódottá.
Mi jön még? 😀kobalu91
😮 😮 hányas csapat?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Mi jön még? 😀
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
ha jól tudom, nincs is regelve, még anno engem kért meg, hogy spammeljem be az adatlapját a topikba 😊JSanyo
regelve van, csak nem ír soha. ha jól tudom, Béci32

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
én csak egy nappal vagyok lemaradva, el kellett használnom egy time out-ot. a többi mind megvan, de tényleg egyre több game changer kell. most van egy százasom megspórolva, asszem azt arra költöm.
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ha jól tudom, nincs is regelve, még anno engem kért meg, hogy spammeljem be az adatlapját a topikba 😊

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
nekem a 3 net nélküli nap tett be, meg h csak 2 replay volt így jelenleg van egy vereségem, de 24 W után jön egy + replay amivel remélem lejátszhatom az elmaradt meccsem.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én most győztem le az Eaglest, és eddig mindenki megvolt elsőre 😊
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
én ugye egy hétig nem voltam itthon, úgyhogy még csak a Dolphinsnál tartok, de előbb-utóbb meglesz. azért azt nem könnyű összehozni szerintem, hogy ne legyen meg a végén az elite. minden ellenfél ellen tudsz próbálkozni minimum 3-szor, plusz ott vannak az ismétlések stb..

peti46: te meg szégyelld magad rettenetesen Collins miatt 😉