NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Passz, elvileg ott van, hogy mikortól 😊3:00 AM EST idő szerint. Akkor azthiszem csak 6 óra az eltolódás. Playfish forumon pedig találtam egy olyat, hogy 5 órás lesz a leállás és csak bugokat javítanak, nem lesz nagyobb átalakítás/akció.
Közben nagy unalmamban nyitottam egy ultit:
Bálesz
Evansért gratula. 😊 Most van pénz nekem is egy packra, de annyira nem csábító ez a PotW-es akció... inkább várok még, PL3 előtt meg úgyis muszáj leszek packot is venni, mert a 96-os rating is csak 3 LE kártyával van meg.
több mint 13 éve
Passz, elvileg ott van, hogy mikortól 😊Aki Pro League 2-zik és netán szerdán esedékes az aktuális csoport lejárata (mint pl nekem), az figyeljen arra, hogy szerdára karbantartást írtak a készítők, valószínűleg nem lesz elérhető a játék.BáleszAzt ugye jól számolom, hogy itteni idő szerint reggel 10 órától várható a karbantartás?süti
szerk: 3AM EST, az csak 6 órával van arrébb, mint mi, nem? Akkor itt reggel 9 lesz.
Közben nagy unalmamban nyitottam egy ultit:
Saturday már megvan, Evans viszont az utolsó előtti 89-es OL-emberemet váltotta, így szép upgrade lett. A többiek collection, kivéve Collins, aki már ott is megvan 😊
több mint 13 éve
Aki Pro League 2-zik és netán szerdán esedékes az aktuális csoport lejárata (mint pl nekem), az figyeljen arra, hogy szerdára karbantartást írtak a készítők, valószínűleg nem lesz elérhető a játék.BáleszAzt ugye jól számolom, hogy itteni idő szerint reggel 10 órától várható a karbantartás?
több mint 13 éve
Aki Pro League 2-zik és netán szerdán esedékes az aktuális csoport lejárata (mint pl nekem), az figyeljen arra, hogy szerdára karbantartást írtak a készítők, valószínűleg nem lesz elérhető a játék.
több mint 13 éve
még 9 meccs, bent van Payton még 4 napig, valamint a 9 contract card segítségével 2* meg tudom újítani szal meglesz az a Gates 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Payton 4! contract cardot kér hosszabbításonként. Én már akkor inkább Fishert játszatom.tenorxja lol, akkor tökmindegy, úgyse raknám be :/
kösz az infót 😊
több mint 13 éve
Payton 4! contract cardot kér hosszabbításonként. Én már akkor inkább Fishert játszatom.tenorxAz a 4 beleférős, mert átlagban 8 meccsenként annyit ad a játék, meg szokott adni még sok helyen. Bár végére szűk lesz nekem is, hogy tudom-e tartani.
több mint 13 éve
Payton 4! contract cardot kér hosszabbításonként. Én már akkor inkább Fishert játszatom.
több mint 13 éve
megnyertük a pro league 2-t, ennek örömére nyitottam egy ultimate-t 😀gamerkrAz szép pakk 😀 úgy látom még mindig csak engem utálnak a PoTW-ek, ráadásul mai nyitásomban is szokás szerint csak két ulti volt:
Franklin egy 84-est váltott, ennek azért örülök. (Ráadásul Baltimore DT-t váltott, aki épp Elite collection piece volt, meg is nézem a többi AFC North-os játékosomat is 😀) D-ben így már csak egy platinumom maradt, többi ulti 😊
Dawkins benne volt az előző csomagban is, de már akkor se fért be, többi collection (mondjuk az nekem kicsit fura, hogy Romo jobb mint Big Ben)
Jött még egy Contract meg Harbough pluszban (Sean Payton jöhetne a PL3 végére, elég szűken leszek a hátralévő csapatok ellen...)
több mint 13 éve
megnyertük a pro league 2-t, ennek örömére nyitottam egy ultimate-t 😀OL erősítés nagyon jól jött, T.O. is befér 😀
Dansby már megvan.
több mint 13 éve
Nemsokára nyitás. A needjeim: OL, K és LB.Végül is jött LB. A 91es Urlachert váltja.
több mint 13 éve
lol, extra kártyának sikerült behúznom egy olyan 54-est, aki már collectionben is megvolt 😀
több mint 13 éve
peti46
124
peti46: te meg szégyelld magad rettenetesen Collins miatt 😉Szobi22safetyk/cornerek. Egy DL játékos számára nem sok különbség van köztük 😛 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kurvajó h 1ből elkezdődik a pro league 3 amikor örültem h betudtam fejezni a 2est is valahogy...
több mint 13 éve
nahjó nem megyek rá Suggsra 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Stimmel.. Wolves player ub van benn nála, hmm 😊regelve van, csak nem ír soha. ha jól tudom, Béci32Szobi22ez nyilván nekedis büszkeség hogy lementettem a képet! 😊)rihuha jól tudom, nincs is regelve, még anno engem kért meg, hogy spammeljem be az adatlapját a topikba 😊JSanyo
több mint 13 éve
ha a Coltsra gondolsz akkor aszhem 102-103ma másodszorra sikerült elvernem a colts-ot. összesen 8 kickoff return td-t és 3 60 yardos fg-t használtam el. Bódottá.😮 😮 hányas csapat?JJ Tiller
Mi jön még? 😀kobalu91
több mint 13 éve
ma másodszorra sikerült elvernem a colts-ot. összesen 8 kickoff return td-t és 3 60 yardos fg-t használtam el. Bódottá.😮 😮 hányas csapat?
Mi jön még? 😀kobalu91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ma másodszorra sikerült elvernem a colts-ot. összesen 8 kickoff return td-t és 3 60 yardos fg-t használtam el. Bódottá.Mi jön még? 😀
több mint 13 éve
regelve van, csak nem ír soha. ha jól tudom, Béci32ez nyilván nekedis büszkeség hogy lementettem a képet! 😊)rihuha jól tudom, nincs is regelve, még anno engem kért meg, hogy spammeljem be az adatlapját a topikba 😊JSanyo
több mint 13 éve
én csak egy nappal vagyok lemaradva, el kellett használnom egy time out-ot. a többi mind megvan, de tényleg egyre több game changer kell. most van egy százasom megspórolva, asszem azt arra költöm.
több mint 13 éve
ez nyilván nekedis büszkeség hogy lementettem a képet! 😊)rihuha jól tudom, nincs is regelve, még anno engem kért meg, hogy spammeljem be az adatlapját a topikba 😊
több mint 13 éve
nekem a 3 net nélküli nap tett be, meg h csak 2 replay volt így jelenleg van egy vereségem, de 24 W után jön egy + replay amivel remélem lejátszhatom az elmaradt meccsem.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én most győztem le az Eaglest, és eddig mindenki megvolt elsőre 😊
több mint 13 éve
én ugye egy hétig nem voltam itthon, úgyhogy még csak a Dolphinsnál tartok, de előbb-utóbb meglesz. azért azt nem könnyű összehozni szerintem, hogy ne legyen meg a végén az elite. minden ellenfél ellen tudsz próbálkozni minimum 3-szor, plusz ott vannak az ismétlések stb..peti46: te meg szégyelld magad rettenetesen Collins miatt 😉