NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
A szivárványos acsinak hála egész hamar összegyűlt a pénz egy újabb csomagra:Végülis Safety poszton volt a leggyengébb játékosom (82-es), úgyhogy Collins most őt lecserélte szépen, a többiek nem fértek be, de legalább collectionbe jó volt mind.
Emellé jött még egy 100%-os TD gamechanger, illetve Mike Smith 😀 (edzők valamiért sorban jönnek nekem, eddig az első 5 van meg)
több mint 13 éve
Na lejátszottam ma a 6. meccsemet és végre ultimatet tudtam kiválasztani Desean Jackson, jól jött 😊Egyszer már sikerült kiválasztani ultimatet, Heath Millert csak ő már meg volt 😊
több mint 13 éve
nyitottam egy ultimatet és megint felb.szott a játék.no upgrage; ráadásul mind az 5 playa megvolt már ezmi ? 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Nem győzők hálálkodni a játéknak, hogy van Sean Paytonom. Eddig 8 meccs alatt egy FG és egy 100% 7 pontos kellett csak, többi meg 15 minimumos végeredmény lett nekem,
több mint 13 éve
Lol 7 db 100%os game changert és egy hail maryt toltam el a TB ellen és kikaptam (a 4. negyedben ráadásul már nem engedett többet) 😀 ***** anyjátFarkyRams ellen ma én is elhasználtam Fisher extra TD-jét, a maradék egy 100%-os TD-met, meg 5 Hail Mary-t (persze hogy csak 1 jött be belőle...), és így is csak overtime FG-vel tudtam épphogy nyerni.... :rolleyes:
Aztán bónusznak sikerült kiválasztanom az ultit, ráadásul 94-es, aztán láttam hogy DE posztra, amiből két 96-osom van 😕
több mint 13 éve
Azt tudom 😀 De hogy valami hír napvilágot látott vagy valami 😊Amúgy valaki tudja ha vége lesz a PL 3-nak akkor mi lesz?habibmivel a pl3 január végén indult, még senki nem érhetett a végére 😉JJ Tiller
több mint 13 éve
Amúgy valaki tudja ha vége lesz a PL 3-nak akkor mi lesz?habibmivel a pl3 január végén indult, még senki nem érhetett a végére 😉
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nekem eddig elég sima volt az összes meccs, de le is kopogom. Jöhetne már Rodgers 😊tenorxhát ezaz h eddig nekem is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nekem eddig elég sima volt az összes meccs, de le is kopogom. Jöhetne már Rodgers 😊
több mint 13 éve
peti46
124
Lol 7 db 100%os game changert és egy hail maryt toltam el a TB ellen és kikaptam (a 4. negyedben ráadásul már nem engedett többet) 😀 ***** anyjátFarkyTegnap én is nyomogattam folyamatosan a KR TD-ket és éppen hogy meglett a meccs. Elhasználtam vagy 5-6-ot.
több mint 13 éve
peti46
124
Mai bonusz kártya a 97-es Jason Witten 😛 😀 Asszem az első aki befért a kezdőbe. Így a 19. meccs után már ideje volt 😀
több mint 13 éve
Lol 7 db 100%os game changert és egy hail maryt toltam el a TB ellen és kikaptam (a 4. negyedben ráadásul már nem engedett többet) 😀 ***** anyját
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én is várok holnapig a nyitással nemsokára meglesz a 200 gamechangeres acsi. .)
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
peti46
124
Újabb ultimate nyitás volt. 5/4 ultimate volt benne, igaz ebből 3an már megvoltak...de legalább jött high card a leggyengébb posztomra 😀 Az előzőekhez képest ez is nagyszerű 😊 Ha megkapom Revist a PL3 után akkor már csak a 2 Safety lesz platinum, de ők is 88 és 89.
több mint 13 éve
faxa lett az ultimate packom megint 😡 Legalább jött Smith coachnálam innen a 2 pufilufi sima kezdő lenne 😀
Farky
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
faxa lett az ultimate packom megint 😡 Legalább jött Smith coachHungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Szerdánként szokták váltani az akciókat, ugye? Mert akkor várok az ultimate-vásárlással, hátha bejön valami egyet fizet, ötöt kap deal 😀
több mint 13 éve
passznagyszerű, mióta átmentem a 3-as stadionba, nem tudok játszani chrome-on keresztül, csak mozillával 😊JJ TillerHogyhogy? Tedd fel a CCleanert és törölj minden Chromemal kapcsolatos dolgot. Én azzal játszok csak, mert sokkal gyorsabb.tenorx
a kapuk melletti két hatalmas banner csak engem zavar vagy másnál is így van?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nagyszerű, mióta átmentem a 3-as stadionba, nem tudok játszani chrome-on keresztül, csak mozillával 😊JJ TillerHogyhogy? Tedd fel a CCleanert és törölj minden Chromemal kapcsolatos dolgot. Én azzal játszok csak, mert sokkal gyorsabb.
több mint 13 éve
nagyszerű, mióta átmentem a 3-as stadionba, nem tudok játszani chrome-on keresztül, csak mozillával 😊
---
több mint 13 éve
Hoppá, az első ultimate!Megvan háromszor, de legalább ultimate 😀
több mint 13 éve
csúnya lenne...hát nagyon remélem különben rohadt ideges leszek 😀FarkyBuzi upc-nek hála 3napig nem volt netem és csak 2 instant replayem van faxa :SFarkyaz szopó 😀
de majd fogsz kapni egyet x győzelem után, azt gondolom felhasználhatod visszamenőleg is vesztes meccsre.. vagy nem?Stez
nekem mondjuk így is csúnya ez a liga, egyetlen ultimatet húztam, a 92-es Welkert, nem fért a csapatba, azon kívül max ilyen 80-as playákat húzok 😀 szerencse fia vagyok 😀
több mint 13 éve
hát nagyon remélem különben rohadt ideges leszek 😀Buzi upc-nek hála 3napig nem volt netem és csak 2 instant replayem van faxa :SFarkyaz szopó 😀
de majd fogsz kapni egyet x győzelem után, azt gondolom felhasználhatod visszamenőleg is vesztes meccsre.. vagy nem?Stez