NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Na végre megvan a 200-as acsi is. Asszem innentől csak annyi scrimmage-meccset játszom, ami a napi 3 tickethez kell. 😀

több mint 13 éve
kisloszos 8
Aki akar napi plusz 1-1 edzőmeccset és giftet, az a kisloszos@gmail.com címen keresztül nyugodtan jelölhet!😊
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Még 40 gift kell az 1000hez 😀 Küldjetek!
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Végre ultimate, és pont PR, aki már megvan már... Rájöttem egyébként milyen szisztémában jönnek az ultimatek 😀eaglesmcnabb
elárulhatnád 😊. bár meggyőződésem, hogy nem tartja számon, előző nap mit adottSzobi22
nekem első 5-6 meccsen mindig a középső volt, azóta úgy tolja hogy jobbról a második, másnap balról a második, másnap jobbról az első, másnap balról az első, középső, és így tovább... holnap elvileg a középsőben lesz nekem 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Ultimatebe jött egy Troy Elite card 😊+DWill,Franklin,Koppen,Seymur

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
1. győzelem, 67-es playa, bennmaradt a 95-ös Peppers, ami rohadtul kellett volna, második győzelemre 70-es playa, ott meg a 92-es Turner maradt benn, aki a 76-os Parkert válthatta volna 😀
durva durva, ilyenek az ultimatek is, holott az a vicc, hogy a csapatom tele van 80+-os playákkal, még sincs soha upgrade

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Faszom kivan,hogy akármilyen pakkkkkot nyitok minimum 2RB van benne.
Minimum.
:mad:

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Végre ultimate, és pont PR, aki már megvan már... Rájöttem egyébként milyen szisztémában jönnek az ultimatek 😀eaglesmcnabb
elárulhatnád 😊. bár meggyőződésem, hogy nem tartja számon, előző nap mit adott

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Végre ultimate, és pont PR, aki már megvan már... Rájöttem egyébként milyen szisztémában jönnek az ultimatek 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ismét geci silver, továbbra is 0 ultimate. Most Joe Thomas maradt ott, a legnagyobb needemre jött volna...
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
2 meccs kb 25 elhasznált gamechanger amiből öt nem lett jó 😒

több mint 13 éve
Megint nyitottam, 5 ultimate volt benne 😊 Potw továbbra sem, de tudom, kussoljak 😀

Nicks jött Brabdon Moore (88) helyére
Turner a 90-es McClaint-t váltotta
Williams jó lesz, ha esetleg Foster szerződését nem újítom meg (bár jelenleg 9contract cardom van, egy darabig elég lesz)
Beason és Ruud a 90-es Dansby-t és a 85-ös Orakpot váltották.

Jött még mellé Sean Payton edzőnek, egyszer majd biztos jól jön 😊

Ezzel meglett a 95-ös team rating, így az acsival nem is lett drága csomag 😊

több mint 13 éve
peti46 124
Na én is nyitottam egy ultimatet hátha végre lesz valami...hát no comment...xD
1 db ultimate, se potw se packers játékos, se polamalu se semmi valamire való kártya... kezdem kicsit én is megunni hogy kb 10 ultimate pack óta semmi érdemleges upgrade nem jött...csak azokra a posztokra jönnek amik már eddig is jók voltak, meg olyanok akik már megvannak...

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve

Favre meg van, Collins kezdőben, Moss collection

Claymaker és A. Johnson befért 😊

plusz M. Singletary.gamerkr
bazzeg ilyen játékosok nekem eddig az összes ultimatemet összerakva se nagyon jöttek. Nemhogy egyszerre 😮

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
micsoda pakkokat másoltok be 😮
több mint 13 éve
most hogy ilyen királyakat nyitottatok, nyitottam én is kettőt, ami jó volt arra, hogy felbasszam az agyam, mert jött 0 (nulla) upgrade. elmegy a játék a picsába tényleg

de a rakat contracttal aktiváltam a limitedjeimet, és így legalább megvan a 100-as overall. legalább ez..

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Favre meg van, Collins kezdőben, Moss collection

Claymaker és A. Johnson befért 😊

plusz M. Singletary.

több mint 13 éve
peti46 124
Kihúztam Urlachert de csak 91es :o :o Ez most meglepett.

több mint 13 éve
ilyen még nem volt nekem, 5 ultimate, így 1 befér (mondjuk az is a 91-es Woodley helyére) 😕

cserébe viszont Birk, McKinnie és Johnson is megvan már a collectionben 😕

a Browns megverése után meg elszalasztottam egy Hutchinsont, aki nagyon nem jött volna rosszul. eddig nem az én napom. csak az vigasztal, hogy van még 500k-m 😛

több mint 13 éve
jól van nekem is jön 2 platinum OL , meg 3 92es WR... fasza...

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Sajna POTW nem volt benne, de így sem panaszkodom 😊Bálesz
még jó :o 😀kaszo
Potw azért kellene, hogy végre meg tudjam csinálni azt a rohadt "szivárvány" acsit 😊Bálesz
igen gondoltam, az nekem is hiányzik még 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, ha többeknek bejött, most lesz ultimate nyitás, need: K, DE, OL!

Nem panaszkodom, nagyon megérte beírni, ezentúl mindig be fogom 😊

+3 contract ugye meg J. Harbaugh
White ment a 89-es Ward helyére
Hanson ment az 52-es Reynar helyére
Mughelli collection
Smith ment a 78-as Merlin helyére
Scott collection.

Ezzel meg lett a 95-ös csapat acsi is.
több mint 13 éve
Sajna POTW nem volt benne, de így sem panaszkodom 😊Bálesz
még jó :o 😀kaszo
Potw azért kellene, hogy végre meg tudjam csinálni azt a rohadt "szivárvány" acsit 😊

több mint 13 éve
De te nem 94es vagy 😀 Én meg megragadtam itt. Szar az O-falom, mégis legalább 10 packja nem jött oda egyetlen upgrade se, pedig 4 platinumom van ott (már csak egyedül ott vannak, illetve a kickerem az).

Ha a következőben se lesz semmi upgrade mérges leszek a játékra.tenorx
nem, hanem 95 😛
mondjuk az OL pont nem annyira szar, csak nem nagyon van 95 fölötti playám 😕

több mint 13 éve
De te nem 94es vagy 😀 Én meg megragadtam itt. Szar az O-falom, mégis legalább 10 packja nem jött oda egyetlen upgrade se, pedig 4 platinumom van ott (már csak egyedül ott vannak, illetve a kickerem az).

Ha a következőben se lesz semmi upgrade mérges leszek a játékra.