NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Na végre megvan a 200-as acsi is. Asszem innentől csak annyi scrimmage-meccset játszom, ami a napi 3 tickethez kell. 😀
több mint 13 éve
Aki akar napi plusz 1-1 edzőmeccset és giftet, az a kisloszos@gmail.com címen keresztül nyugodtan jelölhet!😊
több mint 13 éve
Még 40 gift kell az 1000hez 😀 Küldjetek!
több mint 13 éve
nekem első 5-6 meccsen mindig a középső volt, azóta úgy tolja hogy jobbról a második, másnap balról a második, másnap jobbról az első, másnap balról az első, középső, és így tovább... holnap elvileg a középsőben lesz nekem 😂Végre ultimate, és pont PR, aki már megvan már... Rájöttem egyébként milyen szisztémában jönnek az ultimatek 😀eaglesmcnabbelárulhatnád 😊. bár meggyőződésem, hogy nem tartja számon, előző nap mit adottSzobi22
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Ultimatebe jött egy Troy Elite card 😊+DWill,Franklin,Koppen,Seymur
több mint 13 éve
1. győzelem, 67-es playa, bennmaradt a 95-ös Peppers, ami rohadtul kellett volna, második győzelemre 70-es playa, ott meg a 92-es Turner maradt benn, aki a 76-os Parkert válthatta volna 😀durva durva, ilyenek az ultimatek is, holott az a vicc, hogy a csapatom tele van 80+-os playákkal, még sincs soha upgrade
több mint 13 éve
Faszom kivan,hogy akármilyen pakkkkkot nyitok minimum 2RB van benne.Minimum.
:mad:
több mint 13 éve
Végre ultimate, és pont PR, aki már megvan már... Rájöttem egyébként milyen szisztémában jönnek az ultimatek 😀eaglesmcnabbelárulhatnád 😊. bár meggyőződésem, hogy nem tartja számon, előző nap mit adott
több mint 13 éve
Végre ultimate, és pont PR, aki már megvan már... Rájöttem egyébként milyen szisztémában jönnek az ultimatek 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ismét geci silver, továbbra is 0 ultimate. Most Joe Thomas maradt ott, a legnagyobb needemre jött volna...
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
2 meccs kb 25 elhasznált gamechanger amiből öt nem lett jó 😒
több mint 13 éve
Megint nyitottam, 5 ultimate volt benne 😊 Potw továbbra sem, de tudom, kussoljak 😀Nicks jött Brabdon Moore (88) helyére
Turner a 90-es McClaint-t váltotta
Williams jó lesz, ha esetleg Foster szerződését nem újítom meg (bár jelenleg 9contract cardom van, egy darabig elég lesz)
Beason és Ruud a 90-es Dansby-t és a 85-ös Orakpot váltották.
Jött még mellé Sean Payton edzőnek, egyszer majd biztos jól jön 😊
Ezzel meglett a 95-ös team rating, így az acsival nem is lett drága csomag 😊
több mint 13 éve
peti46
124
Na én is nyitottam egy ultimatet hátha végre lesz valami...hát no comment...xD1 db ultimate, se potw se packers játékos, se polamalu se semmi valamire való kártya... kezdem kicsit én is megunni hogy kb 10 ultimate pack óta semmi érdemleges upgrade nem jött...csak azokra a posztokra jönnek amik már eddig is jók voltak, meg olyanok akik már megvannak...
több mint 13 éve
bazzeg ilyen játékosok nekem eddig az összes ultimatemet összerakva se nagyon jöttek. Nemhogy egyszerre 😮
Favre meg van, Collins kezdőben, Moss collection
Claymaker és A. Johnson befért 😊
plusz M. Singletary.gamerkr
több mint 13 éve
micsoda pakkokat másoltok be 😮
több mint 13 éve
most hogy ilyen királyakat nyitottatok, nyitottam én is kettőt, ami jó volt arra, hogy felbasszam az agyam, mert jött 0 (nulla) upgrade. elmegy a játék a picsába ténylegde a rakat contracttal aktiváltam a limitedjeimet, és így legalább megvan a 100-as overall. legalább ez..
több mint 13 éve
Favre meg van, Collins kezdőben, Moss collection
Claymaker és A. Johnson befért 😊
plusz M. Singletary.
több mint 13 éve
ilyen még nem volt nekem, 5 ultimate, így 1 befér (mondjuk az is a 91-es Woodley helyére) 😕cserébe viszont Birk, McKinnie és Johnson is megvan már a collectionben 😕
a Browns megverése után meg elszalasztottam egy Hutchinsont, aki nagyon nem jött volna rosszul. eddig nem az én napom. csak az vigasztal, hogy van még 500k-m 😛
több mint 13 éve
jól van nekem is jön 2 platinum OL , meg 3 92es WR... fasza...
több mint 13 éve
igen gondoltam, az nekem is hiányzik még 😊Potw azért kellene, hogy végre meg tudjam csinálni azt a rohadt "szivárvány" acsit 😊BáleszSajna POTW nem volt benne, de így sem panaszkodom 😊Báleszmég jó :o 😀kaszo
több mint 13 éve
Na, ha többeknek bejött, most lesz ultimate nyitás, need: K, DE, OL!Nem panaszkodom, nagyon megérte beírni, ezentúl mindig be fogom 😊
+3 contract ugye meg J. Harbaugh
White ment a 89-es Ward helyére
Hanson ment az 52-es Reynar helyére
Mughelli collection
Smith ment a 78-as Merlin helyére
Scott collection.
Ezzel meg lett a 95-ös csapat acsi is.
több mint 13 éve
Potw azért kellene, hogy végre meg tudjam csinálni azt a rohadt "szivárvány" acsit 😊Sajna POTW nem volt benne, de így sem panaszkodom 😊Báleszmég jó :o 😀kaszo
több mint 13 éve
De te nem 94es vagy 😀 Én meg megragadtam itt. Szar az O-falom, mégis legalább 10 packja nem jött oda egyetlen upgrade se, pedig 4 platinumom van ott (már csak egyedül ott vannak, illetve a kickerem az).nem, hanem 95 😛
Ha a következőben se lesz semmi upgrade mérges leszek a játékra.tenorx
mondjuk az OL pont nem annyira szar, csak nem nagyon van 95 fölötti playám 😕
több mint 13 éve
De te nem 94es vagy 😀 Én meg megragadtam itt. Szar az O-falom, mégis legalább 10 packja nem jött oda egyetlen upgrade se, pedig 4 platinumom van ott (már csak egyedül ott vannak, illetve a kickerem az).Ha a következőben se lesz semmi upgrade mérges leszek a játékra.