Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
93masként, 100-as traininggel 81-es csapat ver fossá, legalább már hatodszor, vicces 😀

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én általában megvárom 60-70-eseket, collectionbe jók, de néha elviszem ticketet is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
volt mar valaki aki kapott valami ertelmes playert ezzel az 5napos bonuszal??? nekem folyton ilyen 60-70 kozotti dolgokat adogat..rihu
nekem jött már ryan kalil (90 OL)
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
volt mar valaki aki kapott valami ertelmes playert ezzel az 5napos bonuszal??? nekem folyton ilyen 60-70 kozotti dolgokat adogat..rihu
87-es CB jött már egyszer, amúgy 60-70-as playák csak

több mint 13 éve
peti46 124
én se kaptam soha jobbakat, ezért inkább a 2 ticketet szoktam választani.

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
volt mar valaki aki kapott valami ertelmes playert ezzel az 5napos bonuszal??? nekem folyton ilyen 60-70 kozotti dolgokat adogat..
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Ha végeztem a Pro liga kettővel és meg nyertem a super bowl-t akkor rögtön kezdődik a harmadik?habib
aha. én most csináltam meg, rá is basztam. Ugye napi 1 meccs van csak, de szurkolók elég gyorsan emelkednek, 70ezertől megy fel 120-ig asszem. Nekem meg éppen van 71, remélem nekiállják küldeni őket, mert 92-es csapattal + Sean Payton nem lesz ez vicces.deny79
Áhá értem köszi. Nekem fan-al tán nem lesz gondom van 101 ezer és az szépen növekedik 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ha végeztem a Pro liga kettővel és meg nyertem a super bowl-t akkor rögtön kezdődik a harmadik?habib
aha. én most csináltam meg, rá is basztam. Ugye napi 1 meccs van csak, de szurkolók elég gyorsan emelkednek, 70ezertől megy fel 120-ig asszem. Nekem meg éppen van 71, remélem nekiállják küldeni őket, mert 92-es csapattal + Sean Payton nem lesz ez vicces.deny79
az 1 nap/ meccs miatt bőven lesz rá időd szvsz.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
aha. én most csináltam meg, rá is basztam. Ugye napi 1 meccs van csak, de szurkolók elég gyorsan emelkednek, 70ezertől megy fel 120-ig asszem. Nekem meg éppen van 71, remélem nekiállják küldeni őket, mert 92-es csapattal + Sean Payton nem lesz ez vicces.
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
lassan ulti nyitás 😊 izgi 😊 remélek vmi Packs playát, Pola-t, vagy Bradyt 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ha végeztem a Pro liga kettővel és meg nyertem a super bowl-t akkor rögtön kezdődik a harmadik?

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
számolgattam, hogy mennyi fant kell vennem majd a pro league 3 befejezéséhez (stadion már kész), és gondoltam belefér még egy ultimate pack, hát kár volt, 0 upgrade...

2 ulti volt benne, meg 3 platinum:
QB Romo 90-esként jött mondjuk Henne (79) helyett, de van limited edition Brady-m, fontos meccseken úgyis ő játszik
K Bironas 93 (Kaedingem van, 95)
K Casay 87 ( - || - )
CB Flowers 85 (Revist választottam pro3-ban, de amúgy is 88 és 91 van most is)
LB Morrison 85 (kezdőben 87-88-90)

3 contract card ugye alap, edzőnek meg Singletary jött (150% XP :rolleyes: )
több mint 13 éve
Na este megkezdem a Pro Liga 2-t, van 70 ticketem és jó pár changerem 😊

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Azért tettem a steelersre mert a packersnek szurkoltam. És ebben a playoffban ha valakinek szurkoltam és rájuk is tettem veszítettek. 😀Farky
ebben az esetben köszönet a teljes Packers-nation nevében 😊

közben az utóbbi 4 ultimate első upgradeje, OL-be 92 helyett a 95-ös Gross.. :rolleyes:

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Megint felhúzott, csinálom Pro League kettőt, de bevállaltam egy packot (ultimate), mert egyre több changer kellett 92-es csapathoz, meg kellett 3 contract, hogy Sean Payton meccsenkénti 14 pontja meglegyen.

Jött: Scaife (platinium), Bradie James (platinum), Steven Jackson (ultimate), ebből James nem fér be, másik kettő igen. Plusz jött 2004-es Vilma és 2010-es Bradford limitált. +1 ratinget leszartam most, egyik se megy be, 99-es Brees - Bradford csere vicc lenne, Vilma meg a 86-os ratingjével bújjon el. De legalább Westbrook újra aktív 100 órára.
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Mikor lesz az akcióváltás? Mert megvan a pénz az ultimate-re, de várok, hátha jön olyan akció, hogy 20 ultimate kártyát adnak egy áráért vagy valami hasonló 😀

Meg mikor írják jóvá a 400 pontomat az SB tippemből? 😀Bruce
Csak sikerült megelőznöm predictorba 😀 😀peti46
Petikém, már megbeszéltük hogy tegezhetsz 😀
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Az IRL sem jelent semmit hogyha egész szezonban kiegyensúlyozottan játszol, és bukod a SB-t 😀eaglesmcnabb
de akkor is kapják be 😀Farky
ahogy nézem az ismerőseimet, rajtad kívül csak Steelers-fanok bukták. SHAME ON YOU 😛Szobi22
Azért tettem a steelersre mert a packersnek szurkoltam. És ebben a playoffban ha valakinek szurkoltam és rájuk is tettem veszítettek. 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Az IRL sem jelent semmit hogyha egész szezonban kiegyensúlyozottan játszol, és bukod a SB-t 😀eaglesmcnabb
ahogy nézem az ismerőseimet, rajtad kívül csak Steelers-fanok bukták. SHAME ON YOU 😛Szobi22
Utolsó pillanatban át akartam rakni a Steelersre; de jó hogy nem tettem 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Nézem a predicatort és tiszta gáz h 13. lettem az ismerősök között, mert az SB 400 pontot ért és nem találtam el, ha ez megvan 1. lennék. Bezzeg, h egész szezonban kiegyensúlyozottan tippelgettem az nem jelent nekik semmit 😀Farky
ahogy nézem az ismerőseimet, rajtad kívül csak Steelers-fanok bukták. SHAME ON YOU 😛

több mint 13 éve
Nézem a predicatort és tiszta gáz h 13. lettem az ismerősök között, mert az SB 400 pontot ért és nem találtam el, ha ez megvan 1. lennék. Bezzeg, h egész szezonban kiegyensúlyozottan tippelgettem az nem jelent nekik semmit 😀Farky
de akkor is kapják be 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Az IRL sem jelent semmit hogyha egész szezonban kiegyensúlyozottan játszol, és bukod a SB-t 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok sikerül-e valakinek megkapnia ultimate packból az elite Polamalu kártyát 😀
több mint 13 éve
peti46 124
Mikor lesz az akcióváltás? Mert megvan a pénz az ultimate-re, de várok, hátha jön olyan akció, hogy 20 ultimate kártyát adnak egy áráért vagy valami hasonló 😀

Meg mikor írják jóvá a 400 pontomat az SB tippemből? 😀Bruce
Csak sikerült megelőznöm predictorba 😀 😀

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
azért vicces, hogy az SB eltalálásával lett meg a 80%-os achievement 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nézem a predicatort és tiszta gáz h 13. lettem az ismerősök között, mert az SB 400 pontot ért és nem találtam el, ha ez megvan 1. lennék. Bezzeg, h egész szezonban kiegyensúlyozottan tippelgettem az nem jelent nekik semmit 😀