NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Buzi upc-nek hála 3napig nem volt netem és csak 2 instant replayem van faxa :SFarky
az szopó 😀
de majd fogsz kapni egyet x győzelem után, azt gondolom felhasználhatod visszamenőleg is vesztes meccsre.. vagy nem?

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Buzi upc-nek hála 3napig nem volt netem és csak 2 instant replayem van faxa :S

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
csak nálam omlott össze a játék? el sem indul, fehér képernyőJJ Tiller
mozillán nekem gyakran csinálja ezt, ie-ről mindig elindul

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
csak nálam omlott össze a játék? el sem indul, fehér képernyőJJ Tiller
Nekem is csinálta egy darabig ma délelőtt, de most már jó. Pár frissítés után talán bejön.

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
csak nálam omlott össze a játék? el sem indul, fehér képernyő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
200k-m van 😀 de tartalékolok a next akcióra 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Én a pro 2 elején járok még csak, de már 70k szurkolóval 😊
Egy kicsit túlzásba estem a bejelölősdivel, már 220 fölött van az ismerőseim száma. 😀

Kéne valami megbízható automata gift-elfogadó, mert baromi unalmas napi hatszázezret egyesével elfogadni és visszaküldözgetni. 😊

több mint 13 éve
tudnék örülni, ha fanokat küldözgetnének az ismerőseim, mert 70000nél járok, ami úgy nézem kevés lesz (költeni nem igen akarok erre, így is már vagy 100e coint elszórtam game changerekre) 😊JJ Tiller
most magame ellen beszélek, mert fannal már tele a padlás, de erre az a legjobb taktika, ha mindenkinek fant küldesz, és akkor ha simán a send back-re nyomnak, akkor fant kapsz te is 😉
mai bónusz kártya Woodhead, 49 OVR 😛 (az ultimate se fért volna be, csak vicces, hogy Woodhead ennyire szar. igaz, hogy Jetses, és WR..)Szobi22
Emberfüggő, én szinte mindig fant küldök, mivel arra van szükségem nekem is, de egy csomóan lazán giftet küldenek vissza 😊
Mondjuk azért így is szép számmal kapok fant, én is 70K-val indultam neki a pro league 3-nak, most már 110K-nál járok, úgyhogy szépen jövögetnek.

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
tudnék örülni, ha fanokat küldözgetnének az ismerőseim, mert 70000nél járok, ami úgy nézem kevés lesz (költeni nem igen akarok erre, így is már vagy 100e coint elszórtam game changerekre) 😊JJ Tiller
most magame ellen beszélek, mert fannal már tele a padlás, de erre az a legjobb taktika, ha mindenkinek fant küldesz, és akkor ha simán a send back-re nyomnak, akkor fant kapsz te is 😉
mai bónusz kártya Woodhead, 49 OVR 😛 (az ultimate se fért volna be, csak vicces, hogy Woodhead ennyire szar. igaz, hogy Jetses, és WR..)

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
na végre én is letudtam a - perfect - pro league 2-t
tudnék örülni, ha fanokat küldözgetnének az ismerőseim, mert 70000nél járok, ami úgy nézem kevés lesz (költeni nem igen akarok erre, így is már vagy 100e coint elszórtam game changerekre) 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Egyébként, akit az elején kiválasztottam (én André Johnson-t), őt kaphatom meg a PL3 után?deny79
Igen, ha sikerül összehoznod a perfect seasont.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
5 pro hármas meccset nyomtam eddig le, mind az ötször a negyediket választottam, mind az ötször platinium játékost húztam. De a vicc az, hogy 5-ből egy sem fér be a csapatomba. (4. meccs után jött Matthews, az külön vicc, hogy 86-os.)
Egyébként, akit az elején kiválasztottam (én André Johnson-t), őt kaphatom meg a PL3 után?
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
sikerült végre behúzni egy ultit a pro meccs után, erre ugyanaz a 93-as CB, aki benne volt a legutóbbi packomban :rolleyes:
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mindig kell 3 WR abba a kurva packbe... és mindegyik max 92es... fasza...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Köszi, akkor mégsem Favre kell 😊 DT poszton van az utolsó 70-es játékosom, jó lenne a helyére 😊

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Tényleg: ha a season 2 végén Nagy Albertért megyek, akkor lehet belőle kettő a csapatomban? Mert ahogy láttam a 99-es még Titans playaként. míg ami nekem van, a 97-es, az már rézbőrű. Mert ha lehet, akkor rámegyek a hibátlanra 😊Bálesz
Ha POTW akkor lehet kettő. Nekem is két Nick Collinsom van kezdő safetynek, a POTW meg a sima Green bayes 😀
több mint 13 éve
Tényleg: ha a season 2 végén Nagy Albertért megyek, akkor lehet belőle kettő a csapatomban? Mert ahogy láttam a 99-es még Titans playaként. míg ami nekem van, a 97-es, az már rézbőrű. Mert ha lehet, akkor rámegyek a hibátlanra 😊

több mint 13 éve
Ja nem, ő megvan nekem is. Viszont erről nem tudtam, akkor kipróbálom 😀

edit: meg is van az acsi, köszi szépen 😀kaszo
😀 Nagyon szívesen 😀tenorx
off: Tenorx, már megint nem küldte el az msn amit írtam?adam8
Nope 😀 Jó ez az msn, delonsot is szopatja folyton.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
egy újabb ultimate upgrade nélkül (tegnap is volt egy, abban jött a 90-es McNabb a 87-es Palmer helyére, de úgyis lesz Rodgersem, szóval halál mindegy). aztán a győzelem után sikerült kihúznom az ultimatet, aki természetesen Mankins, aki legalább ötödszörre van meg

több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
kaszo PL2t elrontottad? Nekem is azért volt POTW ezelőtt, mert Haynesworth az a végén.tenorx

😀 Nagyon szívesen 😀tenorx
off: Tenorx, már megint nem küldte el az msn amit írtam?

több mint 13 éve
kaszo PL2t elrontottad? Nekem is azért volt POTW ezelőtt, mert Haynesworth az a végén.tenorx

😀 Nagyon szívesen 😀
több mint 13 éve

edit: meg is van az acsi, köszi szépen 😀
több mint 13 éve
kaszo PL2t elrontottad? Nekem is azért volt POTW ezelőtt, mert Haynesworth az a végén.
több mint 13 éve
Na jó, olyan pakkokat nyitogattatok, lenullázom magam én is, hátha 😊 Ami leginkább kellene: OL (akár több is), S, DT. És persze egy PoTW (aki nem QB), hogy meglegyen a szivárvány acsi 😀

Hát, legalább egy jó OL jött. Ez a PoTW sose lesz meg nekem 😊

A 95-ös OL egy 81-est váltott.
93-as CB 88-as helyett jött (bár Revis-t kértem Pro League 3-ból, azóta persze hogy mindkét CB posztra jöttek erősítések...)
91-es Urlacher meg egy 87-est cserélt le.

Így legalább meglett a 95-ös csapatértékelés acsi a LE Brady +1-ével. 😊
több mint 13 éve
Na hátha működik, és lesz valami upgrade végre 4 pack után. Amit szeretnék: OL, K, S, QB, CB. De leginkább OL.

Fogjuk rá:

Az OLem sajna továbbra is fos, de egyszerűen nem jön oda upgrade.
Jah és még jött Sean Payton.