NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Buzi upc-nek hála 3napig nem volt netem és csak 2 instant replayem van faxa :SFarkyaz szopó 😀
de majd fogsz kapni egyet x győzelem után, azt gondolom felhasználhatod visszamenőleg is vesztes meccsre.. vagy nem?
több mint 13 éve
Buzi upc-nek hála 3napig nem volt netem és csak 2 instant replayem van faxa :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
csak nálam omlott össze a játék? el sem indul, fehér képernyőJJ Tillermozillán nekem gyakran csinálja ezt, ie-ről mindig elindul
több mint 13 éve
csak nálam omlott össze a játék? el sem indul, fehér képernyőJJ TillerNekem is csinálta egy darabig ma délelőtt, de most már jó. Pár frissítés után talán bejön.
több mint 13 éve
csak nálam omlott össze a játék? el sem indul, fehér képernyő
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
200k-m van 😀 de tartalékolok a next akcióra 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Én a pro 2 elején járok még csak, de már 70k szurkolóval 😊 Egy kicsit túlzásba estem a bejelölősdivel, már 220 fölött van az ismerőseim száma. 😀
Kéne valami megbízható automata gift-elfogadó, mert baromi unalmas napi hatszázezret egyesével elfogadni és visszaküldözgetni. 😊
több mint 13 éve
Emberfüggő, én szinte mindig fant küldök, mivel arra van szükségem nekem is, de egy csomóan lazán giftet küldenek vissza 😊tudnék örülni, ha fanokat küldözgetnének az ismerőseim, mert 70000nél járok, ami úgy nézem kevés lesz (költeni nem igen akarok erre, így is már vagy 100e coint elszórtam game changerekre) 😊JJ Tillermost magame ellen beszélek, mert fannal már tele a padlás, de erre az a legjobb taktika, ha mindenkinek fant küldesz, és akkor ha simán a send back-re nyomnak, akkor fant kapsz te is 😉
mai bónusz kártya Woodhead, 49 OVR 😛 (az ultimate se fért volna be, csak vicces, hogy Woodhead ennyire szar. igaz, hogy Jetses, és WR..)Szobi22
Mondjuk azért így is szép számmal kapok fant, én is 70K-val indultam neki a pro league 3-nak, most már 110K-nál járok, úgyhogy szépen jövögetnek.
több mint 13 éve
tudnék örülni, ha fanokat küldözgetnének az ismerőseim, mert 70000nél járok, ami úgy nézem kevés lesz (költeni nem igen akarok erre, így is már vagy 100e coint elszórtam game changerekre) 😊JJ Tillermost magame ellen beszélek, mert fannal már tele a padlás, de erre az a legjobb taktika, ha mindenkinek fant küldesz, és akkor ha simán a send back-re nyomnak, akkor fant kapsz te is 😉
mai bónusz kártya Woodhead, 49 OVR 😛 (az ultimate se fért volna be, csak vicces, hogy Woodhead ennyire szar. igaz, hogy Jetses, és WR..)
több mint 13 éve
na végre én is letudtam a - perfect - pro league 2-ttudnék örülni, ha fanokat küldözgetnének az ismerőseim, mert 70000nél járok, ami úgy nézem kevés lesz (költeni nem igen akarok erre, így is már vagy 100e coint elszórtam game changerekre) 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Egyébként, akit az elején kiválasztottam (én André Johnson-t), őt kaphatom meg a PL3 után?deny79Igen, ha sikerül összehoznod a perfect seasont.
több mint 13 éve
5 pro hármas meccset nyomtam eddig le, mind az ötször a negyediket választottam, mind az ötször platinium játékost húztam. De a vicc az, hogy 5-ből egy sem fér be a csapatomba. (4. meccs után jött Matthews, az külön vicc, hogy 86-os.)Egyébként, akit az elején kiválasztottam (én André Johnson-t), őt kaphatom meg a PL3 után?
több mint 13 éve
sikerült végre behúzni egy ultit a pro meccs után, erre ugyanaz a 93-as CB, aki benne volt a legutóbbi packomban :rolleyes:
több mint 13 éve
Mindig kell 3 WR abba a kurva packbe... és mindegyik max 92es... fasza...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Köszi, akkor mégsem Favre kell 😊 DT poszton van az utolsó 70-es játékosom, jó lenne a helyére 😊
több mint 13 éve
Tényleg: ha a season 2 végén Nagy Albertért megyek, akkor lehet belőle kettő a csapatomban? Mert ahogy láttam a 99-es még Titans playaként. míg ami nekem van, a 97-es, az már rézbőrű. Mert ha lehet, akkor rámegyek a hibátlanra 😊BáleszHa POTW akkor lehet kettő. Nekem is két Nick Collinsom van kezdő safetynek, a POTW meg a sima Green bayes 😀
több mint 13 éve
Tényleg: ha a season 2 végén Nagy Albertért megyek, akkor lehet belőle kettő a csapatomban? Mert ahogy láttam a 99-es még Titans playaként. míg ami nekem van, a 97-es, az már rézbőrű. Mert ha lehet, akkor rámegyek a hibátlanra 😊
több mint 13 éve
Nope 😀 Jó ez az msn, delonsot is szopatja folyton.off: Tenorx, már megint nem küldte el az msn amit írtam?adam8Ja nem, ő megvan nekem is. Viszont erről nem tudtam, akkor kipróbálom 😀😀 Nagyon szívesen 😀tenorx
edit: meg is van az acsi, köszi szépen 😀kaszo
több mint 13 éve
egy újabb ultimate upgrade nélkül (tegnap is volt egy, abban jött a 90-es McNabb a 87-es Palmer helyére, de úgyis lesz Rodgersem, szóval halál mindegy). aztán a győzelem után sikerült kihúznom az ultimatet, aki természetesen Mankins, aki legalább ötödszörre van meg
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
off: Tenorx, már megint nem küldte el az msn amit írtam?😀 Nagyon szívesen 😀tenorxkaszo PL2t elrontottad? Nekem is azért volt POTW ezelőtt, mert Haynesworth az a végén.tenorxJa nem, ő megvan nekem is. Viszont erről nem tudtam, akkor kipróbálom 😀
több mint 13 éve
😀 Nagyon szívesen 😀kaszo PL2t elrontottad? Nekem is azért volt POTW ezelőtt, mert Haynesworth az a végén.tenorxJa nem, ő megvan nekem is. Viszont erről nem tudtam, akkor kipróbálom 😀
több mint 13 éve
kaszo PL2t elrontottad? Nekem is azért volt POTW ezelőtt, mert Haynesworth az a végén.tenorxJa nem, ő megvan nekem is. Viszont erről nem tudtam, akkor kipróbálom 😀
edit: meg is van az acsi, köszi szépen 😀
több mint 13 éve
kaszo PL2t elrontottad? Nekem is azért volt POTW ezelőtt, mert Haynesworth az a végén.
több mint 13 éve
Na jó, olyan pakkokat nyitogattatok, lenullázom magam én is, hátha 😊 Ami leginkább kellene: OL (akár több is), S, DT. És persze egy PoTW (aki nem QB), hogy meglegyen a szivárvány acsi 😀Hát, legalább egy jó OL jött. Ez a PoTW sose lesz meg nekem 😊
A 95-ös OL egy 81-est váltott.
93-as CB 88-as helyett jött (bár Revis-t kértem Pro League 3-ból, azóta persze hogy mindkét CB posztra jöttek erősítések...)
91-es Urlacher meg egy 87-est cserélt le.
Így legalább meglett a 95-ös csapatértékelés acsi a LE Brady +1-ével. 😊
több mint 13 éve
Na hátha működik, és lesz valami upgrade végre 4 pack után. Amit szeretnék: OL, K, S, QB, CB. De leginkább OL.Fogjuk rá:
Az OLem sajna továbbra is fos, de egyszerűen nem jön oda upgrade.
Jah és még jött Sean Payton.