NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nyilván tök random módon megy ez az egymás elleni játékmód, de erre annyira "büszke" vagyok hogy lekellett printscreen-elnem. nem tudom itt milyen néven futsz, de te vagy nálam az első helyen a barátok között, és valamilyen rejtélyes módon sikerült megverjelek egyszer, véletlen a múltkor. 😊 nyilván sokkal gyengébb a csapatom mint a tiéd, ezért érdekes a dolog. jól van összerakva a játék ha egy level 62es, 95ös csapatot elver az én level 30as, 88asom, még ha egyszeri dolog is ez..

ez nyilván nekedis büszkeség hogy lementettem a képet! 😊)
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Browns pack - no puzzle darab :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
peti46 124
Hát egyelőre perfect eddig, de az igazán kemény csapatok még most jönnek 😀 Jó sok gamechanger fog kelleni az tuti 😛

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Hát ugynéz ki, még 10 meccs 😊 azért a vége izgis lesz 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Már nincs sok hátra a pro league 3-ból, ki hogy áll? mindenkinek meglesz az elit kártya?
több mint 13 éve
peti46 124
ááááááá.... nyitottam egy ultimatet. 1 ulti +1 potw, Mind a kettő Nick Collins, úgy hogy PL3 után Revist fogom kapni. 😂peti46
Közben leesett,hogy Collins S nem pedig CB 😀, így az utolsó 2 platinum helyre is jött végre ulti kártya.

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Újabb Ultimate nyitás:
- Del Rio coach
- contract card
- Jones RB 88
- Staley OL 87
- Hayes LB 85
- Atogwe S 92 (végre S 😀)
- LE Marshall WR 91

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, mivel stadion 3-at felnyomtam 100%-ra, szurkolók meg jelenleg vannak, game changer is akad (közel 100-100 db 50%-os, meg hát Sean Payton...), így végre nyitottam.
Jött a limitált, 2009-es Brandon Marshall elkapó, 91-es, amíg le nem jár, benn marad a +1 miatt, de amúgy Roddy White-é a poszt.
Még egy elkapó jött, Reggie Wayne, aki 96-os, így a Colts szurkolók örömére a Pats-es Welkert váltja.
Érkezett David Akers, rugó, de ő 89-esen nem fért be, collection.
Jött Bart Scott, Jets LB, 89-es, ő már collection-ben is megvan, be meg nem fér, így eladtam, 2250 coint ért.
Ötödiknek pedig egy hét játékosa, Clay Matthews, aki 93-as, ő a 91-es Shaun Phillips-et váltotta.
Összességében szerintem jó pack, főleg pár itteni fórumozó panaszait látva. Igaz, én nem is nyitogatok két naponta. 😀
Ja, meg lassan összejött 200 barát, le kéne játszanom meccseket, de lusta vagyok rá.
több mint 13 éve
peti46 124
ááááááá.... nyitottam egy ultimatet. 1 ulti +1 potw, Mind a kettő Nick Collins, úgy hogy PL3 után Revist fogom kapni. 😂

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
most kivételesen még örülök is, hogy nem az ultit választottam meccs után, mert az már megvolt, a platinum meg egy 88-as OL volt, ami be is fért egy 85-ös helyére 😀

(ez az afc north-os kártya meg esélytelen nekem, 2 van meg belőle csak)
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
most akkor magyarul valahol össze-vissza be van rakva a játékosok mögé a sok kocka, és akkor tudom unlockolni, ha azt az adott kártyát beteszem a collectionbe?kobalu91
Igen. Persze csak az AFC North-játékosok számítanak. Újabb baromság, ami nekem sosem lesz meg, mint az egy milliós acsik 😀Bálesz
ez igen 😀 bódottá 😀
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Ez max úgy lenne meg, ha csak AFC northos kártyákat vennél, amelyek most úgyis akciózva vannak! 😊
De úgy is elég sokat kéne venni szerintem! Nekem 3 kocka van meg!
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
most akkor magyarul valahol össze-vissza be van rakva a játékosok mögé a sok kocka, és akkor tudom unlockolni, ha azt az adott kártyát beteszem a collectionbe?kobalu91
Igen. Persze csak az AFC North-játékosok számítanak. Újabb baromság, ami nekem sosem lesz meg, mint az egy milliós acsik 😀

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
most akkor magyarul valahol össze-vissza be van rakva a játékosok mögé a sok kocka, és akkor tudom unlockolni, ha azt az adott kártyát beteszem a collectionbe?
több mint 13 éve
Valami Ravenses csóka az elit kártya, és +1et ad. Nekem 2 van meg a 12ből.tenorx
nekem 5 van meg és ha jól látom Suggs lesz az.Farky
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ez meglesz-e valakinek. Nekem elég sok AFC Northos kártyám van, és így is kell még egy csomó. Na mindegy, ez ismét azoknak szól, akik veszik a playfish casht 😀 (Van egy ismerősöm, minden achija megvan, és 103as a csapata. Wtf?!)tenorx
hát igen, nekem összesen 246 kártya van a collectionben de nagyon szét van szórva így szinte esélytelen h meglegyen.
Nálam így fest:

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Valami Ravenses csóka az elit kártya, és +1et ad. Nekem 2 van meg a 12ből.tenorx
nekem 5 van meg és ha jól látom Suggs lesz az.Farky
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ez meglesz-e valakinek. Nekem elég sok AFC Northos kártyám van, és így is kell még egy csomó. Na mindegy, ez ismét azoknak szól, akik veszik a playfish casht 😀 (Van egy ismerősöm, minden achija megvan, és 103as a csapata. Wtf?!)
több mint 13 éve
nekem 5 van meg és ha jól látom Suggs lesz az.

több mint 13 éve
Valami Ravenses csóka az elit kártya, és +1et ad. Nekem 2 van meg a 12ből.
több mint 13 éve
ha kigyűjtöd a 12 darabkát, gondolom megkapod a rajta szereplő embert!

darabkákat meg úgy lehet gyűjteni, hogy rakod befele az AFC Norht-os csávókat a collectionbe! 😊Bruce
és honnan tudom hogy hogy állok? 😊

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
ha kigyűjtöd a 12 darabkát, gondolom megkapod a rajta szereplő embert!

darabkákat meg úgy lehet gyűjteni, hogy rakod befele az AFC Norht-os csávókat a collectionbe! 😊
több mint 13 éve
Mi ez a AFC North os cucc? 😊 vki magyarázza 😊

több mint 13 éve
Végre én is ultimatet húztam hosszú idő után és persze h nem fér be mert RB posztra jön 😀

több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Buzi superstars h akkor lesz baja amikor bekapcsolom harbaught 😒"

több mint 13 éve
Végre!
Ultimate ÉS upgrade!
A 91es Matt Birk jött.
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Na ultimatet sikerül kiválasztani 😊 Kellen Winslow, Millert váltotta igaz mindkettő 90-es de szimpibb winslow 😊