NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
Sikerült új rekordot döntenem. 8 db 50%-os game changer nem jött be egy meccset...
több mint 13 éve
peti46 124
egyrészt nem egy hétvége, hanem 4 nap (ugye ennyi ideig érvényes a contract). másrészt meg nem kell egy db gamechanger se, mert ilyenkor folyamatosan a leggyengébb ellen tolom, és csak dől a pénz 😉. és máskor meg kevesebbet játszom, és így olyankor nem olyan unalmas 😉Szobi22
én a double coin weekendre céloztam, akkor ugye csak 2 nap van rá 😀
ha a leggyengébb ellen tolod akkor valóban nem kell gamechanger, de én szeretek haladni a szezonokkal ha már van ticketem, akkor meg azért nem árt pár 😊

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Buffalo legyőzve. Ultimate kártyát sikerült eltalálni, ami Andre Johnson (98) volt. Öröm és boldogság 😀
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Van valaki 100 ticket fölött? Nekem ugy tűnik ha 100 fölött vagy nem adja be a Scrimage-ért a 3 ticket.Drabin
Minek összegyűjteni 100 tickettet? 😊Farky
+ 1

Nekem biztos nem lenne türelmen lejátszani 100 tickettet egy hétvége alatt. 2 meccsenként kivárogatni az 5 percet ami ugye a practice miatt kell...rohadt unalmas lenne 😀 nem is beszélve a rengeteg gamechangerről ami kellene hozzá.peti46
egyrészt nem egy hétvége, hanem 4 nap (ugye ennyi ideig érvényes a contract). másrészt meg nem kell egy db gamechanger se, mert ilyenkor folyamatosan a leggyengébb ellen tolom, és csak dől a pénz 😉. és máskor meg kevesebbet játszom, és így olyankor nem olyan unalmas 😉

több mint 13 éve
peti46 124
Van valaki 100 ticket fölött? Nekem ugy tűnik ha 100 fölött vagy nem adja be a Scrimage-ért a 3 ticket.Drabin
+ 1

Nekem biztos nem lenne türelmen lejátszani 100 tickettet egy hétvége alatt. 2 meccsenként kivárogatni az 5 percet ami ugye a practice miatt kell...rohadt unalmas lenne 😀 nem is beszélve a rengeteg gamechangerről ami kellene hozzá.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Óóó, tegnap éjjel, vagyis ma, lejátszottam All Star alatt 80 scrimmage meccset, hát ez a szar nem lenullázta mostanra. Gondolom amerikai időszámítás szerint van nála az új nap....deny79
Igen, 4-5 körül resetel.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Óóó, tegnap éjjel, vagyis ma, lejátszottam All Star alatt 80 scrimmage meccset, hát ez a szar nem lenullázta mostanra. Gondolom amerikai időszámítás szerint van nála az új nap....
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
mindjárt nyitás, Needek (léccilécciléccilécci)
TE!!, S!! LB.
EMBEREK! upgrade 😊
2 ulti 2 potw 2 plat
Faneca 94 befért
Bowe potw 93 beraktam a 93as helyére 😊Laki
6 kártya volt benne? 😛

amúgy én is gyűjtöttem már össze 100 ticketet, pont azért, hogy jobban megérje aktiválni Tomlint. Most van 70-em, meglátom még, hogy csinálom 😊Szobi22
😂 1 plat 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
TE!!, S!! LB.
EMBEREK! upgrade 😊
2 ulti 2 potw 2 plat
Faneca 94 befért
Bowe potw 93 beraktam a 93as helyére 😊Laki
6 kártya volt benne? 😛

amúgy én is gyűjtöttem már össze 100 ticketet, pont azért, hogy jobban megérje aktiválni Tomlint. Most van 70-em, meglátom még, hogy csinálom 😊

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
TE!!, S!! LB.
EMBEREK! upgrade 😊
2 ulti 2 potw 2 plat
Faneca 94 befért
Bowe potw 93 beraktam a 93as helyére 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Te se szarozol. 😀 Hogy bírod amúgy?
Ha nagyon szeretnéd az elite kártyát még mindig felvehetsz vagy száz ismerőst és a befolyó giftekből összehozható.
süti
szeretem a kihívásokat 😀 am eddig 3ból 3 de majd a felétől lesz vicces sztem 😀
csak a 200 scrimmage meccs nincs meg, meg néhány giftes (de azok folyamatosan jönnek) 63 ismerőssel
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
gondolj bele mi lesz ha jön egy double coin weekend Mike Tomlin kártyával megtoldva... négyszeres pénz, mondjuk 6000 egy meccsért, két nap alatt simán összegyűjt 600ezret 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Én kb 100-ig jutok minden nap, de azt rendszeresen le is játszom 80-ig. Fogalmam sincs, hogy minek raktározok 80-at, de vésztartaléknak jó, ki tudja, mi lesz a pro 2 vége felé 😊

De 100 tickettel zsebben még nem játszottam scrimmage-meccset. Úgy igen, hogy 99-ről indultam, de simán fel is ment 102-ig, jött a 3 ticket, ahogy kell.

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Minek összegyűjteni 100 tickettet? 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van valaki 100 ticket fölött? Nekem ugy tűnik ha 100 fölött vagy nem adja be a Scrimage-ért a 3 ticket.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Faszom pedig benn volt a 93as Mankins...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Most mar csak 20 embernek tudok giftet kuldeni naponta? csak annyinak engedteStez
Lépj ki a játékból és pár perc múlva próbáld újra. Nekem úgy működött tegnap.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Desean nálam is elég gyakori kártya. Annyi féle ulti kártya lenne, nem értem hogy miért mindig ugyanazokat adja pakkba is meg bónuszkártyának is.... :/peti46
Ráadásul bónusznak Atogwe aki az előző packban volt benne :S

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Most mar csak 20 embernek tudok giftet kuldeni naponta? csak annyinak engedte

több mint 13 éve
peti46 124
Desean nálam is elég gyakori kártya. Annyi féle ulti kártya lenne, nem értem hogy miért mindig ugyanazokat adja pakkba is meg bónuszkártyának is.... :/

több mint 13 éve
Nyitottam egy UP-t, de minek:

DeSean legalább 4.szer van meg, McClain is vagy 3.szor. Coach nem jött így sok értelme nem volt a packnak.
Az egyetlen pozitívum h a 24. W-ért járó instant replay-jel letudtam a Jaguars elleni kiesett meccsem.

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
akkor most kurvajónak érzem a csapatom h 92es ratinggel (2 LE) vagyok pro league 3ba (ma volt a második meccs). és a következő ultimate is kurvamessze van a stadiont meg fogalmam sincs h fogom megcsinálni 😀kristof
Te se szarozol. 😀 Hogy bírod amúgy?
Ha nagyon szeretnéd az elite kártyát még mindig felvehetsz vagy száz ismerőst és a befolyó giftekből összehozható.

Jaja, közben szerkesztettem is 😊
Na, az 5 óra akkor nem gáz, de mi van, ha valami megcsúszik? Nem hiszem, hogy kockáztatok, megcsinálom hamarabb a csoportot 😊
A csomagot meg azért nyitottam, mert a maradék pénz + a csoportokért még befolyó alapból is elég lenne a season 2 befejezéséhez, plusz ugye a napi meccsekért érkező cash. Így ez most belefért, a potw engem sem vonz, a múltkor jött egy, az elég is 😀Bálesz
Szerver frissítésekben már én se bízok... De nekik legalább van annyi eszük, hogy éjszaka (Amerikába) csinálják nem pedig úgy mint itt, hogy szinte mindig délután baszakszik vele mindenki és még csak nem is szólnak...
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
ultimate nyitás pipa, el se hiszem, némileg jó pakk
93 Gore, 86 Matthews, 92 Turner, 90 Rodgers-Cromartie, 91 Harris
Gore 88-as Mughelli helyére befért, Turner pedig a 81-es Sproles helyére hatalmas upgrade
Harris 89-es Lofton helyére fért be, Cro sajnos nem fért be. :/ Matthews sem
Nem baj, azért 3 upgrade, korrekt pakk volt ez végre, az első korrekt ultimatem 😊
ja és Raiders elleni győzelem után 93-mas Mankinset választottam, ő is upgrade volt, 88-as OL helyére befért, úgyhogy végül is jó napot zártam 😊

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
3:00 AM EST idő szerint. Akkor azthiszem csak 6 óra az eltolódás. Playfish forumon pedig találtam egy olyat, hogy 5 órás lesz a leállás és csak bugokat javítanak, nem lesz nagyobb átalakítás/akció.
Evansért gratula. 😊 Most van pénz nekem is egy packra, de annyira nem csábító ez a PotW-es akció... inkább várok még, PL3 előtt meg úgyis muszáj leszek packot is venni, mert a 96-os rating is csak 3 LE kártyával van meg.süti
Jaja, közben szerkesztettem is 😊
Na, az 5 óra akkor nem gáz, de mi van, ha valami megcsúszik? Nem hiszem, hogy kockáztatok, megcsinálom hamarabb a csoportot 😊
A csomagot meg azért nyitottam, mert a maradék pénz + a csoportokért még befolyó alapból is elég lenne a season 2 befejezéséhez, plusz ugye a napi meccsekért érkező cash. Így ez most belefért, a potw engem sem vonz, a múltkor jött egy, az elég is 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
PL3 előtt meg úgyis muszáj leszek packot is venni, mert a 96-os rating is csak 3 LE kártyával van meg.süti
akkor most kurvajónak érzem a csapatom h 92es ratinggel (2 LE) vagyok pro league 3ba (ma volt a második meccs). és a következő ultimate is kurvamessze van a stadiont meg fogalmam sincs h fogom megcsinálni 😀