NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Lehet teljesen új design lesz, új funkciókkal, meg mit tom én, nem biztos, hogy csak javítgatás ez. Bár tény, utóbbi időben még chrome alatt is instabil volt, scrimmage meccsek alatt meg elviselhetetlenül belassult.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Kiváncsi vagyok vajon milyen bugokat találtak, hogy egésznapra leáll minden... Ezek után tényleg nagy faszság lesz ha még a timereket se állítják vissza...

Szerintem Payton + gamechangerek 😊kaszo
Szerintem is ez lesz. Bár most jut eszembe, hogy nekem van még 80 ticketem és Harbough-m is. 😀 Mostvan 300+ k-m, abból simán kijön a stadion upgrade és a GC-ek, a ticketekből pedig még packra is futná. Így az elején kibírom Payton nélkül és félre tudom rakni a PL3 végére a nehezebb meccsekre.

De ha van eszük, resetelik az időket 😊Bálesz
Nem az eszükön múlik, hanem, hogy mennyire szeretnének köcsögölni...Oké, hogy kiírták, hogy leáll a szerver, de akkor mondthatták volna aztis, hogy egy egész napra...
Lassan gyűlnek az anyázások is: http://www.facebook.com/pages/Madden-NFL-Superstars/145327578836722?ref=ts#!/pages/Madden-NFL-Superstars/145327578836722?sk=wall&filter=12 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
nagyon remélem lesz kompenzálás.... 😊kobalu91
Ajánlom is nekik, mert ha ezen úszik el a 99-es Albert kekszem, rájuk gyújtom az irodát... 😀Bálesz
jó ott a 95-ös "nuuumbeeer fouuur" is szerintem 😀kobalu91
Ja, aztán a következő csomagban jönne egy ugyanakkora qb, csak hogy legyen miért lekaparnom az arcom 😀

De ha van eszük, resetelik az időket 😊

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
ebből ma már nem lesz játék 😀Laki
Ajánlom is nekik, mert ha ezen úszik el a 99-es Albert kekszem, rájuk gyújtom az irodát... 😀Bálesz
jó ott a 95-ös "nuuumbeeer fouuur" is szerintem 😀
több mint 13 éve
Ajánlom is nekik, mert ha ezen úszik el a 99-es Albert kekszem, rájuk gyújtom az irodát... 😀

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
nagyon remélem lesz kompenzálás.... 😊
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
ebből ma már nem lesz játék 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Ha ma nem lesz kész akkor mi lesz azokkal a meccsekkel amit ma kéne lejátszani?
Remélem nem sokára kész lesz 😊

több mint 13 éve
peti46 124
Addig javítják már, hogy a végén még jó lesz 😀

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
A faszomat azt, pár óráról volt szó...
Ha ezt tudom, lenyomom azt a kurva csoportot...

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Remélem már megy az a rohadt játék, mer ha nem, akkor elkezdek aggódni 😐
Szerencsére a melóhelyen nincs fb, így nem tudtam ezt csekkolgatni 😀Bálesz
Nem megy 😀
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Szerencsére a melóhelyen nincs fb, így nem tudtam ezt csekkolgatni 😀Bálesz
még mindig nem megy 😕
több mint 13 éve
Szerencsére a melóhelyen nincs fb, így nem tudtam ezt csekkolgatni 😀

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Na végülis nem csináltam meg hamarabb a csoportot, bízom az üzemeltetőkben, hogy tényleg csak pár óra lesz a karbantartás és mire este használom, már megy majd rendesen. Éjfél körül jár le az idő, egy meccs maradt a csoportból, remélem nem cseszik el nekem Big Alt 😀Bálesz
Én tegnap kezdtem az utolsó előtti csoportot nálam nincsen gond, de éjfélre szerintem bőven letudják, de úgy lenne fer ha a timereket is resetelnék és akkor nem lenne belőle anyázás sehol se. Pluszba pedig adhatnának valami jó kis akciót...

PL3-ba mi érné meg jobban?
Inkább aktiválni a 3 LE kártyát és így lenne 96-os ratingem, vagy inkább 93-as csapat + Payton (+14pont/meccs)?
Meg inkább GC-eket érdemes venni mint helyette egy ulti packot?süti
Szerintem Payton + gamechangerek 😊
több mint 13 éve
Na végülis nem csináltam meg hamarabb a csoportot, bízom az üzemeltetőkben, hogy tényleg csak pár óra lesz a karbantartás és mire este használom, már megy majd rendesen. Éjfél körül jár le az idő, egy meccs maradt a csoportból, remélem nem cseszik el nekem Big Alt 😀Bálesz
Én tegnap kezdtem az utolsó előtti csoportot nálam nincsen gond, de éjfélre szerintem bőven letudják, de úgy lenne fer ha a timereket is resetelnék és akkor nem lenne belőle anyázás sehol se. Pluszba pedig adhatnának valami jó kis akciót...

PL3-ba mi érné meg jobban?
Inkább aktiválni a 3 LE kártyát és így lenne 96-os ratingem, vagy inkább 93-as csapat + Payton (+14pont/meccs)?
Meg inkább GC-eket érdemes venni mint helyette egy ulti packot?
több mint 13 éve
Na végülis nem csináltam meg hamarabb a csoportot, bízom az üzemeltetőkben, hogy tényleg csak pár óra lesz a karbantartás és mire este használom, már megy majd rendesen. Éjfél körül jár le az idő, egy meccs maradt a csoportból, remélem nem cseszik el nekem Big Alt 😀

több mint 13 éve
peti46 124
Ulti nyitás és ismét volt benne high card 😊 96-os Ngata 90-es Will Smith helyére, többiek collection.

több mint 13 éve
Jahtenorx
Kösz.
Mostani csoport után nem adta be a bonuszos screent, de akkor úgynézki a bónuszokat megkaptam. 2 perc volt még hátra mikor elkezdtem a meccset, most egy kicsit megijedtem. 😀
több mint 13 éve
PL2-be ugye a SB megnyerése után is növekszik 4-gyel a kártyám értéke? :osüti
Jah
több mint 13 éve
PL2-be ugye a SB megnyerése után is növekszik 4-gyel a kártyám értéke? :o
több mint 13 éve

A három legszarabb POTW van meg 😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
ujabb ultimate

Herremans 89, Evans 84, Scott 89, Bironas 93, Brady 95

Herremans nem fer be, Evans-Scott szinten lokaka, Brady es Bironas upgrade, a 90-es McNabbet, illetve a 90-es Hansont valtjak. Brady azert nagy upgrade, meg jott Tomlin es game ticket
elmegy pack, utobbi 2-ben legalabb voltak upgradek es kicsit kezd alakulni a csapatom

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Nyitottam én is egy platinumot,egy K ami befért a többi collection,viszont jött Singletary

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, nyitok, need TE, OL, DE, CB!

Hutchhinson nagyon jól jött, a 83-as Brittont váltotta.
Smith, Merriman és Phillip sajnos már collection-ben megvan, így ők eladás...
Clark és a kikerülő Britton collection.
Tehát szar a pack, ja és kaptam mellé +1 contract-ot.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
egyrészt nem egy hétvége, hanem 4 nap (ugye ennyi ideig érvényes a contract). másrészt meg nem kell egy db gamechanger se, mert ilyenkor folyamatosan a leggyengébb ellen tolom, és csak dől a pénz 😉. és máskor meg kevesebbet játszom, és így olyankor nem olyan unalmas 😉Szobi22
én a double coin weekendre céloztam, akkor ugye csak 2 nap van rá 😀
ha a leggyengébb ellen tolod akkor valóban nem kell gamechanger, de én szeretek haladni a szezonokkal ha már van ticketem, akkor meg azért nem árt pár 😊peti46
persze, általában én is minél hamarabb szeretem letudni a szezonokat( ezért tartok a 87-nél), ez csak arra a kivételes esetre vonatkozik, amikor összegyűjtök ticketeket, hogy dőljön a lé