NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
peti46 124
Na már csak 5 meccs van hátra a PL3-ból, és remélhetőleg az utolsó platinum kártyámat is lecserélhetem ultira, valamint meg lesz végre a 100-as acsi is 😊

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Hát ezt kicentiztem, 4 másodperc volt hátra Rams meccsemből, amikor elkezdtem. De máris jöhet így Raiders meccs.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
én már gondolkoztam rajta, de mivel volt ez a potw-s akció, ezért nyitottam még két ultimate-t, aminek a vége persze nulla upgrade lett potw nélkül... szóval most már valószínűleg csapatpackokat fogok bontogatni, bár őszintén szólva nagyon elegem van már a játékbólJJ
Persze mikor akció van akkor megéri megpróbálkozni vele, de egy szimpla héten amikor még az se biztos, hogy egyáltalán ulti lesz benne... Én is már csak akkor játszok amikor közbe netezek vagy filmezek. Játszik jópár haverom így elversengünk még vele... 😀

csapatpackot ne bonts legalábbis az én tapasztalatom alapján nem éri meg
11 Colts pack 0 ultimate pedig van vagy 6-7 náluk
illetve 1 vikings pack amiben nem volt goldnál jobb seOrk
Nem is az a lényeg, hogy a csapatom erősödjön az így szerzett ultikkal. Ugyanúgy kellenek a kisebb playák is, hogy megszerezd az elite kártyát. Ha pedig azt veszed, hogy a Giants pack 175 coins és kezdő értékő kártyát kapsz +1 ratinggel, akkor már érdemesebb ráhajtani arra. Persze, ha tényleg nem fog ulti dobni akkor itt is mindegy.
Közbe majdnem lekésem a csoportomat... 😀
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
csapatpackot ne bonts legalábbis az én tapasztalatom alapján nem éri meg
11 Colts pack 0 ultimate pedig van vagy 6-7 náluk
illetve 1 vikings pack amiben nem volt goldnál jobb se

én mostmár inkább félve spórolok hogy mi lesz a szezon után
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Szerencsére sikerült még időben megvernem az aktuális ellenfelem, de majdnem besz*ptam én is. Aztán nyitottam egy ultimatet de megint csak pénz pocsékolás volt.Farky
Ilyenkor miért nem hajtasz az elite kártyákra, amit a csapatban lévő összes játékos megszerzésével ki tudsz váltani? Ha már a legtöbb játékos megvan 94-95 ös akkor szerintem már megérné. Meg ha upgrade is jönne se nőne sokat a team rating.

Semmi offense, én még nagyon messze vagyok tőle, de nekem így logikus lenne. Elég sokan írjátok itt is, hogy körülbelül minden 10. ulti pack tartalmaz upgrede-et és a legtöbb kártya már collectionbe is megvan, így nekem ez lenne az észszerű, de javítsatok ki ha rosszul gondolom.süti
én már gondolkoztam rajta, de mivel volt ez a potw-s akció, ezért nyitottam még két ultimate-t, aminek a vége persze nulla upgrade lett potw nélkül... szóval most már valószínűleg csapatpackokat fogok bontogatni, bár őszintén szólva nagyon elegem van már a játékból

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Szerencsére sikerült még időben megvernem az aktuális ellenfelem, de majdnem besz*ptam én is. Aztán nyitottam egy ultimatet de megint csak pénz pocsékolás volt.Farky
Ilyenkor miért nem hajtasz az elite kártyákra, amit a csapatban lévő összes játékos megszerzésével ki tudsz váltani? Ha már a legtöbb játékos megvan 94-95 ös akkor szerintem már megérné. Meg ha upgrade is jönne se nőne sokat a team rating.

Semmi offense, én még nagyon messze vagyok tőle, de nekem így logikus lenne. Elég sokan írjátok itt is, hogy körülbelül minden 10. ulti pack tartalmaz upgrede-et és a legtöbb kártya már collectionbe is megvan, így nekem ez lenne az észszerű, de javítsatok ki ha rosszul gondolom.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én buktam a cardinalst úgyhogy már egy instant replayt fel is kellett használni...
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Meglett a GB is és persze a silvert sikerült húznom bár az Ulti se lett vna upgrade. 😕

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Szerencsére sikerült még időben megvernem az aktuális ellenfelem, de majdnem besz*ptam én is. Aztán nyitottam egy ultimatet de megint csak pénz pocsékolás volt.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ez a ticketes achi elég nagy szopás. Még 42 ticketet kell kapnom és akkor meglesz minden social achievement. Egyébként meg eléggé szarul oldották meg ezt a leállást, a timereket tényleg leállíthatták volna... Mondjuk nekem szerencsére 1kor resetel, és egyébként se hasznltam még el se timeoutot, se instant replayt, szóval nem lenne akkor gáz, de ahogy olvasom páran megszívták.
több mint 13 éve
peti46 124
POTW:
Matthews 93 befér, ráadásul ő 😊Szobi22
Jöhetne nekem is 😛

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Rohadjanak meg ezek,tegnap mikor még elindultam dolgozni szervíz volt,természetesen mire most hazaértem már lejárt minden, edzés,meccs bukó,ráadásul 8 gamechanger kellett a seahawkshoz 😐 7 kickoff return 1 onside és 0 darab pontot csináltak volna önmaguktól 100%os trainingel 97overallal ellenük...

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
nekem is szerencsém volt, maradt másfél óra big alhez...JSanyo
Én azt így buktam...nesze neked perfect season...
Csak nem értem, mi ebben olyan nehéz? Timer leállít, karbantartást elvégez, timer elindít. Ennyi...biztos qrva bonyolult. Nem 2 óra leállás volt, hanem majdnem egy egész nap. Ez így gusztustalan.Bálesz
biztos lesz eleg reklamalas emiatt, kivancsi leszek, hogy majd visszaallitjak-e az orat, vagy kezdenek-e ezzel valamit

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
nekem is szerencsém volt, maradt másfél óra big alhez...JSanyo
Én azt így buktam...nesze neked perfect season...
Csak nem értem, mi ebben olyan nehéz? Timer leállít, karbantartást elvégez, timer elindít. Ennyi...biztos qrva bonyolult. Nem 2 óra leállás volt, hanem majdnem egy egész nap. Ez így gusztustalan.

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
nekem is szerencsém volt, maradt másfél óra big alhez...

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
nekem pl3-mas meccsen jart le majdnem, szerencsere koran bejottem ma munkaba, igy volt idom gyorsan szetcsapni Chiefst
de nem ugy nez ki, hogy nagyon foglalkoznanak az idolimitekkel ezek a majmok, aki bebukta csoportjat, meccset, valszeg szopta is

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
nyitottam egy ultimatet, és végre upgrade:
ult:
Marshall 94 (megvan)
Vilma 90 (megvan collectionben is)
POTW:
Matthews 93 befér, ráadásul ő 😊
Garrard 89 (kevés)
plat:
Anthony Spencer (kevés)

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
viszont a csoportom közben lejárt...elmennek ezek a k anyjukba...

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
jets megverve Payton 14 pontjával + 3 hail maryvel, szerintem jó bolt volt 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Visszajött.
És én semmi változást nem vettem észre sem sebességben, sem máshogy 😀kaszo
szerintem lassabb lett. ráadásul amikor akartam ticketet kérni, nem hozta be, úgyhogy azt is buktam. köszönjük a leállást

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Visszajött.
És én semmi változást nem vettem észre sem sebességben, sem máshogy 😀
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
faxa ha emiatt nem lesz meg a 99es playerem ideges leszek mert nincs már instant replayem :S

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Lehet teljesen új design lesz, új funkciókkal, meg mit tom én, nem biztos, hogy csak javítgatás ez. Bár tény, utóbbi időben még chrome alatt is instabil volt, scrimmage meccsek alatt meg elviselhetetlenül belassult.deny79
a sok social acsi, meg a 200 friendes scrimmage kicsit keresztberakhatott neki.. 😊

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
lehet hogy ők is keményen "dógoznak" mint ő:
http://www.youtube.com/watch?v=-hwVRzaQNkA
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Lehet teljesen új design lesz, új funkciókkal, meg mit tom én, nem biztos, hogy csak javítgatás ez. Bár tény, utóbbi időben még chrome alatt is instabil volt, scrimmage meccsek alatt meg elviselhetetlenül belassult.deny79
Igen eléggé szar volt, kíváncsi vagyok mit csinálnak. Én is valami full új designt várok, ha már ennyire javítják. Ami még játszhatna esetleg az az új szezon, új kártyákkal, de hát arra csak ráérünk még.