Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Megérte az az egy nap, grat.Bálesz:/ Ez most szarkazmus? 😀 Úgylátszik túl sok big bang theoryt néztem az utóbbi időbe. 😀
Na de. Coinsba van valahol limit vagy mennyi volt a max amennyit össze tudtatok szedni?
több mint 13 éve
Ez a játék szarabb lett, mint amilyen volt a karbantartás előtt. Megérte az az egy nap, grat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aki gondolja, vegyen fel barátnak ( Jim Fürész) 😉
több mint 13 éve
Dejó lenne ujraválsztani ezt nyomorult +3ast. aki nem Gates-t válsztotta az szívja a fogátDrabinnaja, kicsit én is megbántam már hogy nem őt választottam :rolleyes:
de csak lesz még Elite TE a játékban (remélem Tony Gonzalez 😛 )
több mint 13 éve
Dejó lenne ujraválsztani ezt nyomorult +3ast. aki nem Gates-t válsztotta az szívja a fogátDrabinÉn nem Gates-t választottam mert van egy 98-as Gonzalez-em, úgyhogy nem szívom a fogam 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
én meg leszarom, nekem Rodgers kell 😊. Előbb-utóbb csak kijön egy Witten, Gates vagy Clark, és jó isDejó lenne ujraválsztani ezt nyomorult +3ast. aki nem Gates-t válsztotta az szívja a fogátDrabinAki igen az meg jól járt. Főleg hogy TE poszton csak 89-es playám van 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jöjjenek a giftek 😀 még 1 gamechanger érkezik vkitől, és meg lesz a 200 - >50k 😊LakiÉn már kipörgettem az összes social acsit 😛
több mint 13 éve
Dejó lenne ujraválsztani ezt nyomorult +3ast. aki nem Gates-t válsztotta az szívja a fogátDrabinAki igen az meg jól járt. Főleg hogy TE poszton csak 89-es playám van 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Dejó lenne ujraválsztani ezt nyomorult +3ast. aki nem Gates-t válsztotta az szívja a fogát
több mint 13 éve
peti46
124
Nekem már csak 3 meccs kell a PL3-ból! Sajnos csak 14:30-kor fordul a kövi meccsre, így ma nem biztos hogy le tudom játszani, mert megyek el! De mindegy majd holnap akkor kettő lesz!+ még lesz egy Super Bowl is a végén 😊
Csak az a baj, hogy nekem nincs sok ticketem, mert most jó jött volna egy kis lovetta!
Csodálkozok itt, hogy valaki naponta, kétnaponta vesz ulti kártyát! 😮Bruce
másra nagyon most nem kell költeni, stadion fullos és szurkolókkal teli 😀 szóval csak gamechangereket kell néha venni, többi mehet ulti pakkra.
több mint 13 éve
Nekem már csak 3 meccs kell a PL3-ból! Sajnos csak 14:30-kor fordul a kövi meccsre, így ma nem biztos hogy le tudom játszani, mert megyek el! De mindegy majd holnap akkor kettő lesz! Csak az a baj, hogy nekem nincs sok ticketem, mert most jó jött volna egy kis lovetta!
Csodálkozok itt, hogy valaki naponta, kétnaponta vesz ulti kártyát! 😮
több mint 13 éve
jöjjenek a giftek 😀 még 1 gamechanger érkezik vkitől, és meg lesz a 200 - >50k 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Felhalmoztam 12 ticketet tegnap óta 5 volt még hátra mikor error an occured hibát dobott ki,kiléptem meg vissza és eltünt az az 5 ticket.... 😐JoeyPorterírj a helphez (fent a playfisn fórum füleknék jobbra), ott ki szokták javítani
2 szezonnal később meg már 7720-at kapok meccsenként, és még van 70 ticketem 😛
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Felhalmoztam 12 ticketet tegnap óta 5 volt még hátra mikor error an occured hibát dobott ki,kiléptem meg vissza és eltünt az az 5 ticket.... 😐
több mint 13 éve
😀 😀 😀 Panthers után anya (!!!) kiválasztotta az ulti Abrahemet. 😀 😀 😀 Második legnagyobb needem volt. 😀 😀 😀
több mint 13 éve
peti46
124
"We are improving the user experience" Ehhez képest semmi változás nincs a játékban, csak annyi hogy ez idő alatt nem lehet belépni és bukom ticketteket folyamatosan. De jó, h double coin weekend van...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Service Outage. RotfL!Ezért nem éri meg hétvégére spájzolni a ticketeket.
Múltkor nem baszták el elég embernek a szezonját?
Ehez csak gratulálni tudok. 4-5 óra helyett egésznap baszakodtak vele és 2 napra rá megint szar...süti
Mekkora sz@r, hogy freshmannek ír ki a fórum, pedig régebben voltam már itt, csak nincs jelszóemlékeztető 😕
több mint 13 éve
Service Outage. RotfL!Múltkor nem baszták el elég embernek a szezonját?
Ehez csak gratulálni tudok. 4-5 óra helyett egésznap baszakodtak vele és 2 napra rá megint szar...
több mint 13 éve
Nálam sem megy.Hála az égnek a service előtt eljátszottam az összes tickettemet.
Mondjuk nem volt nehéz azt a 6ot.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Double coins weekend, de nem most se működik ez a szar? :mad:sütiNálam se jó😕..na elmennek ám a büdös francba..
több mint 13 éve
Double coins weekend, de nem most se működik ez a szar? :mad:
több mint 13 éve
100 tickettel az nem csúnya 😀6860/gm :cool:Laki7500 😛Szobi22
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
6860/gm :cool:Laki7500 😛
Biztos, ami biztos, pár LE-t is aktiváltam, így most 100-as ratinggel tolom :cool:
és 120ért meg megéri scrimmaget tolni
ja, és peti46, te vagy legelöl, előtted csak amcsik vannak