Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Megérte az az egy nap, grat.Bálesz
:/ Ez most szarkazmus? 😀 Úgylátszik túl sok big bang theoryt néztem az utóbbi időbe. 😀

Na de. Coinsba van valahol limit vagy mennyi volt a max amennyit össze tudtatok szedni?
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Ez a játék szarabb lett, mint amilyen volt a karbantartás előtt. Megérte az az egy nap, grat.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aki gondolja, vegyen fel barátnak ( Jim Fürész) 😉
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Dejó lenne ujraválsztani ezt nyomorult +3ast. aki nem Gates-t válsztotta az szívja a fogátDrabin
naja, kicsit én is megbántam már hogy nem őt választottam :rolleyes:
de csak lesz még Elite TE a játékban (remélem Tony Gonzalez 😛 )
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Dejó lenne ujraválsztani ezt nyomorult +3ast. aki nem Gates-t válsztotta az szívja a fogátDrabin
Én nem Gates-t választottam mert van egy 98-as Gonzalez-em, úgyhogy nem szívom a fogam 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Aki igen az meg jól járt. Főleg hogy TE poszton csak 89-es playám van 😀eaglesmcnabb
én meg leszarom, nekem Rodgers kell 😊. Előbb-utóbb csak kijön egy Witten, Gates vagy Clark, és jó is

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jöjjenek a giftek 😀 még 1 gamechanger érkezik vkitől, és meg lesz a 200 - >50k 😊Laki
Én már kipörgettem az összes social acsit 😛
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Aki igen az meg jól járt. Főleg hogy TE poszton csak 89-es playám van 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Dejó lenne ujraválsztani ezt nyomorult +3ast. aki nem Gates-t válsztotta az szívja a fogát
több mint 13 éve
peti46 124
Nekem már csak 3 meccs kell a PL3-ból! Sajnos csak 14:30-kor fordul a kövi meccsre, így ma nem biztos hogy le tudom játszani, mert megyek el! De mindegy majd holnap akkor kettő lesz!

Csak az a baj, hogy nekem nincs sok ticketem, mert most jó jött volna egy kis lovetta!

Csodálkozok itt, hogy valaki naponta, kétnaponta vesz ulti kártyát! 😮Bruce
+ még lesz egy Super Bowl is a végén 😊

másra nagyon most nem kell költeni, stadion fullos és szurkolókkal teli 😀 szóval csak gamechangereket kell néha venni, többi mehet ulti pakkra.

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Nekem már csak 3 meccs kell a PL3-ból! Sajnos csak 14:30-kor fordul a kövi meccsre, így ma nem biztos hogy le tudom játszani, mert megyek el! De mindegy majd holnap akkor kettő lesz!

Csak az a baj, hogy nekem nincs sok ticketem, mert most jó jött volna egy kis lovetta!

Csodálkozok itt, hogy valaki naponta, kétnaponta vesz ulti kártyát! 😮
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
jöjjenek a giftek 😀 még 1 gamechanger érkezik vkitől, és meg lesz a 200 - >50k 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Felhalmoztam 12 ticketet tegnap óta 5 volt még hátra mikor error an occured hibát dobott ki,kiléptem meg vissza és eltünt az az 5 ticket.... 😐JoeyPorter
írj a helphez (fent a playfisn fórum füleknék jobbra), ott ki szokták javítani

2 szezonnal később meg már 7720-at kapok meccsenként, és még van 70 ticketem 😛

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Felhalmoztam 12 ticketet tegnap óta 5 volt még hátra mikor error an occured hibát dobott ki,kiléptem meg vissza és eltünt az az 5 ticket.... 😐

több mint 13 éve
peti46 124
Egy újabb ulti nyitás után végre már mindenki 90+os a csapatomban 😊

több mint 13 éve
😀 😀 😀 Panthers után anya (!!!) kiválasztotta az ulti Abrahemet. 😀 😀 😀 Második legnagyobb needem volt. 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Már megy.

több mint 13 éve
peti46 124
"We are improving the user experience" Ehhez képest semmi változás nincs a játékban, csak annyi hogy ez idő alatt nem lehet belépni és bukom ticketteket folyamatosan. De jó, h double coin weekend van...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Service Outage. RotfL!
Múltkor nem baszták el elég embernek a szezonját?
Ehez csak gratulálni tudok. 4-5 óra helyett egésznap baszakodtak vele és 2 napra rá megint szar...süti
Ezért nem éri meg hétvégére spájzolni a ticketeket.
Mekkora sz@r, hogy freshmannek ír ki a fórum, pedig régebben voltam már itt, csak nincs jelszóemlékeztető 😕
több mint 13 éve
Service Outage. RotfL!
Múltkor nem baszták el elég embernek a szezonját?
Ehez csak gratulálni tudok. 4-5 óra helyett egésznap baszakodtak vele és 2 napra rá megint szar...
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Nálam sem megy.
Hála az égnek a service előtt eljátszottam az összes tickettemet.
Mondjuk nem volt nehéz azt a 6ot.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Double coins weekend, de nem most se működik ez a szar? :mad:süti
Nálam se jó😕..na elmennek ám a büdös francba..
több mint 13 éve
Double coins weekend, de nem most se működik ez a szar? :mad:
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
6860/gm :cool:Laki
7500 😛Szobi22
100 tickettel az nem csúnya 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
6860/gm :cool:Laki
7500 😛
Biztos, ami biztos, pár LE-t is aktiváltam, így most 100-as ratinggel tolom :cool:
és 120ért meg megéri scrimmaget tolni

ja, és peti46, te vagy legelöl, előtted csak amcsik vannak