Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
peti46
124
http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2264735 😂Na jó ezt még kipróbálom, de utána tényleg elkezdem gyűjteni a pénzt 😛 😀
Van ez az Imaji nevű felhasználó (aláírásaiban látszik is hogy 125-ös a csapata, hála a sok plusznak), és ő nyitott mindig ilyen szürreális packokat mint Márk pár napja a két 99-es Revisével 😛 Aztán egyszer elmondta a "taktikáját", hogy mindig beteszi nyitás előtt a lejárt LE kártyákat kezdőbe, és páran kipróbálták hogy átírják a nevüket meg a csapatlogót ugyanarra mint az övé, plusz be a lejárt LE kártyákat, és így jó packok lettek 😀 persze nyilván csak "babona", de nekem is bejött, lásd a mellékelt ábrát 😛 😂kaszo
több mint 13 éve
PL 3-ba a legutolsó meccshez hány szurkoló kell?Gondolom 150K, de azért jobb előre tudni, aki épp arra jár, nyilatkozhatna
több mint 13 éve
eskü kiprobálom 😀, csak nekem ezzel az a baj, hogy nincsenek LE kártyáim :/ egy se :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2264735 😂Az mi az a taktika?Drabin(lehet, hogy kipróbálom az Imaji Nations taktikát 😂 )kaszomi a fene, ez tényleg működik 😀 😀 😀
végre egy jó kör, legközelebb is így nyitok 😀kaszo
Van ez az Imaji nevű felhasználó (aláírásaiban látszik is hogy 125-ös a csapata, hála a sok plusznak), és ő nyitott mindig ilyen szürreális packokat mint Márk pár napja a két 99-es Revisével 😛 Aztán egyszer elmondta a "taktikáját", hogy mindig beteszi nyitás előtt a lejárt LE kártyákat kezdőbe, és páran kipróbálták hogy átírják a nevüket meg a csapatlogót ugyanarra mint az övé, plusz be a lejárt LE kártyákat, és így jó packok lettek 😀 persze nyilván csak "babona", de nekem is bejött, lásd a mellékelt ábrát 😛 😂
több mint 13 éve
Nyitok, ami kellene: TE, OL, DE, CB, OL és contract card! 😀és jött egy contract card is.
Gross a 85-ös Wiegmann helyére jött.
Rodgers collection (nagyon jó amúgy, hogy körök óta kapok 95 körüli QB-t, amikor már meg van a 99-es Bress)
Olsen a 81-es Scaife-t váltotta le.
Dawkins már meg van collection-be, és azóta is legalább 3-szor kaptam meg, megint sell a sorsa.
Wright szintén collection.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az mi az a taktika?(lehet, hogy kipróbálom az Imaji Nations taktikát 😂 )kaszomi a fene, ez tényleg működik 😀 😀 😀
végre egy jó kör, legközelebb is így nyitok 😀kaszo
több mint 13 éve
Hú, de fogtok sírni holnap mikor meglátjátok a double pack akciót. 😀 😐 :o :rolleyes: :cool: 😂sütilehet hogy kicsit sajnálni fogom, de az utolsó 4 PL3 meccsből jön még ~220 ezer, Revis +3-ával meg meglesz a 100-as team rating acsi, ami megint 50k, holnap meglesz a 30k nézős acsi, az még 50k, úgyhogy 2 packra telik belőle 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
engem meggyőztél, így a szökőévente megrendezett ulti nyitást mostanról (nemrég jött meg a 200. game changer amivel jött az 50k) átettem holnapra 😊
több mint 13 éve
Én csak azéert gondolom mert double coins hétvégén megszedte magát mindenki. Ellett költve az összes ticket, a coinsok meg packokra, ráadásul PL3 végén jár mindenki, így kellett is az erősítés. Ha a playfish sok pénzt akkar keresni mostrakna be egy nagy akciót (talán valami jó erős kártya), mert ilyenkor sokan vennének érte playfisht...Aztán meg persze majd kiderül. Mindenesetre ha kell én gyűjtöm még egy hónapig is a pénzt. 😀
több mint 13 éve
peti46
124
Hú, de fogtok sírni holnap mikor meglátjátok a double pack akciót. 😀 😐 :o :rolleyes: :cool: 😂sütién már most sírok, ha ez tényleg így lesz... 😀
😀😀 lehet, hogy én is, mert már nagyon égette a pénz a kezem, nyitottam is egyet, volt benne 3 platinum, 1 ult, 1 POTW, de az ult a 99 Patrick Willis volt, úgyhogy most boldogság van 😊 (a többiek semmire nem voltak jók, a POTW Hartley 😕Ezentúl kajak én is elkezdem gyűjtögetni a pénzt. Eddig azért nem csináltam, mert kb. az ulti nyitás volt az egyetlen izgalmas dolog a játékban...
annyira azért nem fogok sírni, mert még így is maradt 1,291,000-em 😀Szobi22
több mint 13 éve
Hú, de fogtok sírni holnap mikor meglátjátok a double pack akciót. 😀 😐 :o :rolleyes: :cool: 😂süti😀😀 lehet, hogy én is, mert már nagyon égette a pénz a kezem, nyitottam is egyet, volt benne 3 platinum, 1 ult, 1 POTW, de az ult a 99 Patrick Willis volt, úgyhogy most boldogság van 😊 (a többiek semmire nem voltak jók, a POTW Hartley 😕
annyira azért nem fogok sírni, mert még így is maradt 1,291,000-em 😀
több mint 13 éve
Hú, de fogtok sírni holnap mikor meglátjátok a double pack akciót. 😀 😐 :o :rolleyes: :cool: 😂
több mint 13 éve
(lehet, hogy kipróbálom az Imaji Nations taktikát 😂 )kaszomi a fene, ez tényleg működik 😀 😀 😀
96 Reggie Wayne a 92-es Steve Smith helyett
93 PoTW (végre 😀 ) Henderson a 88-as Daryl Smitht cseréli
91 Polite csak egyet javított a múltkori Weaverhez képest
84+1 Asante pedig a 91-es Chris Gamble-t helyettesíti, amíg tart
83 Grant collection
plusz Todd Haley
plusz egy contract card
végre egy jó kör, legközelebb is így nyitok 😀
több mint 13 éve
peti46
124
86os csapattal 2KR TD vel nem tudtam legyőzni egy 81est. Ez normális???BazzaniIgen, vannak ilyenek 😀 sőt néha még rosszabbak is, pl 95össel kikapsz egy 80astól...
több mint 13 éve
86os csapattal 2KR TD vel nem tudtam legyőzni egy 81est. Ez normális???
több mint 13 éve
peti46
124
Patroits "csak" 108-as, de elég sima meccs volt csak pár changer kellett hozzá. Kíváncsi leszek az allstar csapatra 😊
több mint 13 éve
szép pakkok megint úgy látom, ma én is nyitok egyet, remélem végre jön valami értelmes játékos is 😀amit szeretnék: TE, LB, OL (lehet, hogy kipróbálom az Imaji Nations taktikát 😂 )
én kicsit később kezdtem a PL3-at, Chicagot győztem le ma szűkösen, 4 KR TD-vel is csak hosszabbításban, szerencsére én rúgtam az FG-t 😊 gamechangerek pedig vissza is jöttek búnuszból ugye 😀 bónuszjátékos pedig platinum, collectionbe ment
több mint 13 éve
Nekem is beadta ma Suh-t de pont a DT az egyik legerősebb posztom, a másik 4 játékosból 3 már collectionben is megvolt. :S Jött még 2 ticket, de az utolsó edző még várat magára.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
NA VÉGRE!+ jött Tomlin, így már csak egy edző nincs meg nekem
+ 2 ticket
több mint 13 éve
Ez az AFC North Elite kártya meglesz valakinek?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
ultimate nyitás ismét pipa:87-es Brackett, nem fért be, 85-ös Pryce, nem fér be, All-Pro Ryan 90-es, nem fért be :/
Befért Atogwe, 85-ös S-t vált 97-esként, illetve a 97-es Freeney is legalább upgrade, ő 85-ös Warrent váltja
nem rossz pakk azért, 3 upgrade, DE needem pedig hatalmas volt
azt sajnálom, hogy végre kaptam all-pro kártyát, erre a trutyi 90-es Ryant kapom.. :S
Pedig tele van 93+-os playákkal az all pro csomag
de jó lett volna valamelyik.. megkaptam majdnem a leggyengébb kártyát , amit lehetett
több mint 13 éve
és nem használt timeout-ot 😊Sztem mindenkinek, aki akkor kezdte amikor elindult a PL3 😊peti46Farky te végeztél már a proleagueval?LakiMa lesz a 32. meccsem a Pats ellen és már csak az SB marad.Farky
több mint 13 éve
peti46
124
Sztem mindenkinek, aki akkor kezdte amikor elindult a PL3 😊Farky te végeztél már a proleagueval?LakiMa lesz a 32. meccsem a Pats ellen és már csak az SB marad.Farky
több mint 13 éve
küldjetek giftet pls, még 2 game chancer kéne az 50K-s acsihoz 😊szerk.: már csak 1 kell 😀
több mint 13 éve
Dettó 😀Farky te végeztél már a proleagueval?LakiMa lesz a 32. meccsem a Pats ellen és már csak az SB marad.Farky