Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Farky te végeztél már a proleagueval?LakiMa lesz a 32. meccsem a Pats ellen és már csak az SB marad.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Farky te végeztél már a proleagueval?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem 103 nál nem megy feljebb gondolm ugy jön ki hogy amit betárazol az max 99 plusz négy az idős(2órás) jegy. De már mikor 80am volt akkor se adott be ticket a giftből, hogy a bőr hüljön ráKöcsög játék...gondolom 100 a "maximum" (azért idézőjel mert scrimmageből írta valaki hogy csinált már 102-t is)kaszo
Addig nem ad ticketet giftből mig 100 ticketem van most lemegyek 0ra. most rögtön 5-öt. nem nagyon támogatják a ticket gyüjtéstDrabin
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Én is Mendenhallt kaptam :cool:
Mendenhall! 😀
Kaptam még Lovie Smitht + 2 ticketet. Doom sajnos megvan, Brownnak örülök.tenorx
több mint 13 éve
Köcsög játék...gondolom 100 a "maximum" (azért idézőjel mert scrimmageből írta valaki hogy csinált már 102-t is)
Addig nem ad ticketet giftből mig 100 ticketem van most lemegyek 0ra. most rögtön 5-öt. nem nagyon támogatják a ticket gyüjtéstDrabin
több mint 13 éve
Mendenhall! 😀
Kaptam még Lovie Smitht + 2 ticketet. Doom sajnos megvan, Brownnak örülök.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köcsög játék...Addig nem ad ticketet giftből mig 100 ticketem van most lemegyek 0ra. most rögtön 5-öt. nem nagyon támogatják a ticket gyüjtést
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem pont ma sikerült kihúzni az első ultit. 92es Tuck vmi 85öst váltott 😊
több mint 13 éve
Bakker elszalasztottam az ultit ráadásul High Card lett vna :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
peti46
124
Már jó ideje nem sikerült ultit húzni bónuszkártyaként, de nem is bánom mert úgyis olyanokat adott volna akik már megvoltak. Egy high card lett volna, de őt meg megkaptam később ulti pakkban 😊
több mint 13 éve
Na, nyitottam én is egyet, ha már mindenki ilyen jókat nyitott:Romo ult (coll)
Foster LE 92 (98 és 92 a 2 kezdőm, szóval jó lesz oda)
Megatron All-Pro 94 (mindkét kezdő WR-em 94 :/)
Gostkowski és Brown (coll ill sell)
inkább várok akcióra 😀
több mint 13 éve
peti46
124
Pár ultival később jött is 94es ProBowl kártyaként 😀 😀 😀 többi collectionbe se jó nagyon, de nem érdekel 😛POTW:Jöhetne nekem is 😛peti46
Matthews 93 befér, ráadásul ő 😊Szobi22
több mint 13 éve
Ma reggel túlléptem én is az 1millió coint, és van még 41 ticketem 😊
több mint 13 éve
a tegnapi nyitás után (1-2 kis upgrade volt benne),ma is nyitottam egyetHenderson collection
Phillips szintén,mert már megvan
Gore a 90-es Weavert váltotta
Hali a 86-os D'Qwell Jacksont
Harrison a 89-es Loftont
+1 contract card
+Tomlin,de nincs elég contract cardom 😕
Így a védelmemben csak 2 platinum maradt,a többi ultimate
A támadósor viszont vicc,az o-lineban még ulti sincs,a TE-em meg a 70-es Shawn Nelson...
több mint 13 éve
Miárt nincs Mike Payton nevű edző? 😀
több mint 13 éve
Azoktól kérdezném, akiknek van, hogy ez az NFL Banner jó valamire v csak van és jól néz ki? 😀Farkyszerintem egyik sem...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Mindjárt nyitás, így gyorsan a legnagyobb need posztok: TE, OL, DE, CB és még egy OL.Ez lett:
plusz 1 contract card
Romo: collection
Matthews váltotta DeAngelo Williams-t (91-es)
Foster: collection
Heitmann: collection
Dawkins: megvan már, így sell.
Hát nem lett egy jó pack ez sem.
több mint 13 éve
Azoktól kérdezném, akiknek van, hogy ez az NFL Banner jó valamire v csak van és jól néz ki? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
LOOOOOOL, itt sírtam Richardsonért, erre a negyedik ulti nyitáskor ez fogad:Abraham pedig leváltotta az utolsó platinum playát is a csapatomban 😊
több mint 13 éve
Miért? 😀 Nyissál vagy ötöt, aztán posztold őket 😀 Egyébként nekem még 3 coach hiányzik összesen, rakhatnának achit erre is 😀tenorxÉn addig nem nyitok még nem lesz valami normális akció. 😀 97-es ratingem ígyis megvan (még 4 napig...), azzal meg elvagyok, és majd ha lesz valami douple pack akció, akkor veszek vagy 10-et. 😀 Most úgyis reménykedem benne, hogy doule coins weekend után lesz olyan köcsög a playfish, hogy berakja szerdától. 😀
több mint 13 éve
Mai harmadik Ultimate-nyitás:Természetesen ilyenkor jön kicker, amikor már kaptam egyet.
Dumervil legalább egy pici előrelépés, egy 91-es LB-t váltott.
több mint 13 éve
maximilien legalább PL3-nál is Revist választottad? 😀Miért? 😀 Nyissál vagy ötöt, aztán posztold őket 😀 Egyébként nekem még 3 coach hiányzik összesen, rakhatnának achit erre is 😀
Összegyűlt több, mint egy misi, de azért se nyitok még packot. 😛süti
több mint 13 éve
maximilien legalább PL3-nál is Revist választottad? 😀Összegyűlt több, mint egy misi, de azért se nyitok még packot. 😛
több mint 13 éve
Gecibe már a touchpaddal. 2nd quarter után akartam nyomni egy gamechangert és ez a szar meg a Skip-re kattintott. suck.