Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Küldjetek giftet 😀 Még 2 ticket kell a 200 tickethez, és azzal együtt az új ultihoz 😀
Jah és egyébként átírtam a Szerencs Flamet, mert nem hozott szerencsét. Az új csapatnevemmel most már csak 99eseket fogok nyitni :cool:
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
na, ott a nagy akció a DCW után, jár az ulti mellé egy platinum pack is, de persze hogy megint csak nyavalyás PFC-ért :/ :rolleyes:kaszo
De most komolyan, milyen akcióra vártok ennyire? Olyan, hogy 2 ultit kapsz egy áráért sosem volt...Bálesz
Viszont Team Pack-kal voltFarky
Csak azt meg nem éri meg venni a sok szar kártya miatt 😊
Ne értsetek félre, nem akarok lebeszélni senkit, de én nem fogok itt spórolgatni, az tuti 😊

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Közben nyitottam én is egy packot. Eredménye:
- megvan az összes edző
- contract card
- Hayden CB 87 (megvan)
- Winslow TE 90 (megvan)
- Kaeding K 95 (93-as Bironast váltja)
- Dawkins S 90 (sokszor megvolt már)
- LE Vilma de csak 86-os +1 :S

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
na, ott a nagy akció a DCW után, jár az ulti mellé egy platinum pack is, de persze hogy megint csak nyavalyás PFC-ért :/ :rolleyes:kaszo
De most komolyan, milyen akcióra vártok ennyire? Olyan, hogy 2 ultit kapsz egy áráért sosem volt és nem is lesz, max ha fizetsz érte. Coinért meg kibökik a szemed egy plusz gold csomaggal legjobb esetben.Bálesz
konkrétan nincs semmilyen "elvárásom", csak annyi hogy BÁRMILYEN akcióban lehessen végre részt venni pfc nélkül is, én akár egy plusz gold packnak is örülnék...
több mint 13 éve
én is vettem vagy 6 packot, de én bronzokat 😀
gondoltam PL3 után úgyse lesz sok izgalom egy darabig, úgyhogy szép lassan nekiállok a collection-öknek. így a 6 bronz csomagból 3 csapatból is meglett a 10 játékos, a dupe-ok eladásával kb 30 ezerbe került a 6 pack 😊 vikingstől nagyon régóta van 9 játékosom, de oda nem akar jönni a tizedik sehogy 😀 pantherstől meg már van vagy 20 (bár oda vettem egy team packot, amikor a dupla akció volt, szóval nem meglepő hogy több)
több mint 13 éve
De most komolyan, milyen akcióra vártok ennyire? Olyan, hogy 2 ultit kapsz egy áráért sosem volt...Bálesz
Viszont Team Pack-kal volt

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Na, a hétvégén letoltam jópár szezont, tényleg jól jött volna akkor egy ilyen. Bár még mindig csak az 50. felé közelítek, a 85 elég kemény 😊

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Vágod hogy megcsináltam a 85. szezont és 5 ticketet kaptam érte 😀 remélem ezután is így lesz 😊eaglesmcnabb
ja, most egy ideig minden szezon után kapsz. nem lett volna rossz, ha a hétvégén így lett volna már, de mindegy

na, a 6. packban legalább volt egy Kevin Williams (persze nem nagy upgrade, mert a 94-es Kris Jenkins helyére jött)
egy névváltás után All-Pro Woodson 😊, majd 2 csomagban ismét semmi. köszönöm, Playfish

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Vágod hogy megcsináltam a 85. szezont és 5 ticketet kaptam érte 😀 remélem ezután is így lesz 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Vettem 5 packot, fasza, mert volt összesen 1 upgrade, Favre (92, a 90-es McNabb helyére, úgy, hogy nemsokára jön A-Rod). Vilmat meg megkaptam 3 szor, úgy, hogy már ezelőtt is többször eladtam. Jött All-Pro card is, de Hali meg nála gyengébbek

de megvan a 10 Steelers-playa, hurrá

több mint 13 éve
De most komolyan, milyen akcióra vártok ennyire? Olyan, hogy 2 ultit kapsz egy áráért sosem volt és nem is lesz, max ha fizetsz érte. Coinért meg kibökik a szemed egy plusz gold csomaggal legjobb esetben.

több mint 13 éve
lájkolom hogy mindenkinek, akinek 100 felett van a csapata kap egy labdát a képe mellé 😊kobalu91
egyik ismerősöm 85ös, és van laszti a képe mellett 😀eaglesmcnabb
Akkor lehet PL3-ért jár.

több mint 13 éve
na, ott a nagy akció a DCW után, jár az ulti mellé egy platinum pack is, de persze hogy megint csak nyavalyás PFC-ért :/ :rolleyes:
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
lájkolom hogy mindenkinek, akinek 100 felett van a csapata kap egy labdát a képe mellé 😊kobalu91
egyik ismerősöm 85ös, és van laszti a képe mellett 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
én is azt figyeltem h mit keres ott a laszti 😊

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
lájkolom hogy mindenkinek, akinek 100 felett van a csapata kap egy labdát a képe mellé 😊
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Én ilyeneket várok, hogy nyerj X scrimmage meccset, legyen meg az összes coach, stb.tenorx
Arra várhatsz 😀

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én ilyeneket várok, hogy nyerj X scrimmage meccset, legyen meg az összes coach, stb.
több mint 13 éve
peti46 124
Na most a következő PL-ig eléggé uncsi lesz a játék. :/ Ulti pakkra se kell most költeni, meg amúgy is elkezdtem ugye pénzt gyűjteni. Pár új acsit benyomhatnának, de normálisakat, nem ilyet h gyűjtsd össze a limited meg potw kártyákat mert ezek sose lesznek meg.

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
5. napos bónusznak dobott egy 88-as Danielst, aki a 80-as Fasanót váltotta. Így már a TE poszt is felzárkózott. 😊
Viszont azt sajnálom, hogy ma sincs semmi akció... csak ez a hülye diviziós cucc, ami egy tök szar kártyát ad... Amennyit el kell baszni team packokra simán összejönne Lewis is vagy akármelyik elite LB kártya...
több mint 13 éve
Lejátszottam én is az SB-t és W 😀 Pedig fasz voltam mert nem tettem be Johnsot a csapatba pedig megkaptam addig 😀, viszont valamiért csak 99-es lett az overallom és nem 100 :S

lol most meg 101 😀 kellett egy újraindítás a játéknakFarky
Mennyi időt ad a super bowl-ra?kobalu91
Igazából nem néztem, de szerintem az is 24 óra.

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Megkezdtem a nagy pénzhalmozást. 350k-nél tartok + az SB után 150k + lehet meglesz a 100-as acsi 50k + 100 ticketes acsi 10k = 560k 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Lejátszottam én is az SB-t és W 😀 Pedig fasz voltam mert nem tettem be Johnsot a csapatba pedig megkaptam addig 😀, viszont valamiért csak 99-es lett az overallom és nem 100 :S

lol most meg 101 😀 kellett egy újraindítás a játéknakFarky
Mennyi időt ad a super bowl-ra?
több mint 13 éve

lol most meg 101 😀 kellett egy újraindítás a játéknak

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mi a "főnyeremény" a PL1 végén?Bazzani
némi coin, xp meg ticket