Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
amig egy csapatnál nincs meg az összes ulti addig tök mindegy hogy hány bronzod van. ugyhogy még mindig jobb az ulti pakkot vanni mer a bronzokat ráérsz utána isDrabin
Csak így az a gáz h 150k-t b*** el 1-2 használható kártyára, az meg nem biznisz.Farky
És a bronz pakkból hány hasznos? 0.
Az a kibaszás hogy a teambe nem tesznek ulti-t. igy ha már mindenki ulti a csapatodban nagyon nincs értelme semilyen pakkot se venni.Drabin
Én a hasznos alatt azt értettem h befér v collectionbe jó. Gold esetén elég sok befér a gyűjteménybe.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amig egy csapatnál nincs meg az összes ulti addig tök mindegy hogy hány bronzod van. ugyhogy még mindig jobb az ulti pakkot vanni mer a bronzokat ráérsz utána isDrabin
Csak így az a gáz h 150k-t b*** el 1-2 használható kártyára, az meg nem biznisz.Farky
És a bronz pakkból hány hasznos? 0.
Az a kibaszás hogy a teambe nem tesznek ulti-t. igy ha már mindenki ulti a csapatodban nagyon nincs értelme semilyen pakkot se venni.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
PL3 során végre 25 meccs után meglett az ulti kártya, 97es Hutcinson. Persze, hogy már megvan...
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
de így:
a) jobban látom a haladást és több kedvem van csinálni
b) hamarabb megvannak a team acsik, amik adnak plusz pénzt még ha nem is sokat
c) ha "alulról felfelé" haladok, a lehető legolcsóbb áron kapom meg a kártyákat (tehát pl. hasznos silverek is jönnek a bronz packból, goldok a silverből stb.)kaszo
nálam még így is nagyon sok az ismétlődés, átlagosan 5-ből 2 kártya biztosan megvan már a collectionben...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Na megérkezett a 200. ticket is, így minden social acsi megvan. A 3. stadion is 100%-on, lassan én is elkezdek bronz packozni.

több mint 13 éve
Csak így az a gáz h 150k-t b*** el 1-2 használható kártyára, az meg nem biznisz.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
de így:
a) jobban látom a haladást és több kedvem van csinálni
b) hamarabb megvannak a team acsik, amik adnak plusz pénzt még ha nem is sokat
c) ha "alulról felfelé" haladok, a lehető legolcsóbb áron kapom meg a kártyákat (tehát pl. hasznos silverek is jönnek a bronz packból, goldok a silverből stb.)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amig egy csapatnál nincs meg az összes ulti addig tök mindegy hogy hány bronzod van. ugyhogy még mindig jobb az ulti pakkot vanni mer a bronzokat ráérsz utána is
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Én is egy ilyennel vittem fel anno az edzettséget 100-ra, azóta csak ott kell tartani 😊

több mint 13 éve
... de legalább tanultam valami újat is, egyik silver packban bónuszként volt egy "double session", ami egyből felvitte 100-ra a practice-t, nem is tudtam hogy ilyen is van.kaszo
Ilyennel még nem is találkoztam 😮

több mint 13 éve
ma végeztem én is a PL3-mal (110-es csapat ellen sima 38-18, utána meg bajnoki döntőben kikaptam egy 95-östől :rolleyes: ), Revis +3-ával meglett a 100-as team rating acsi is 😊
Az elmúlt másfél órában így kapott ~250 ezerből vásárolgattam, egy gold, egy silver, többiért bronze packokat, meg is lett az összes bronz játékos, sőt, az összes 63 alatti 😊 azóta mivel csak 1 non-dupe garantált, és még sok 63-64-65-ös hiányzik, átálltam a silver packokra, és "végre" elfogyott a pénz 😀 de legalább tanultam valami újat is, egyik silver packban bónuszként volt egy "double session", ami egyből felvitte 100-ra a practice-t, nem is tudtam hogy ilyen is van.
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Megesik.

Laki te egyébként elhatároztad, hogy olyan embereket hordasz a sigedben, akik a legtöbbet rontották a draft értéküket a combineon? 😀 Először Jacquizz Rodgers, most Locker 😀tenorx
off. a combine ellenére nagyon szeretném Lockert látni Tennessee-ben 😊 persze csak Newton után 😀
másrészt meg bejött a sig 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Megesik.

Laki te egyébként elhatároztad, hogy olyan embereket hordasz a sigedben, akik a legtöbbet rontották a draft értéküket a combineon? 😀 Először Jacquizz Rodgers, most Locker 😀
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
nyitottam egy ultit 😊
lett benne 1 upgrade 😊 Dawkins90-essel kiszorította az utsó platinumot a csapatból 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
végülis 41! meccs után meglett a 3 ticket 😀

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Csak nekem nem akar adni mostanában a scrimmage meccsekért tickettet?Farky
nekem is több mint 10et kellett játszani a 3ért :Skristof
az ok, de én 34-et játszottam le ticket nélkül 😀 és tegnap is meguntam 20+ felett 😀Farky
nekem is elég sokat kellett, de végül megkaptam őket 😊
amúgy bontottam ma egy ultit, 1 ulti, 4 plat, persze az ulti Favre, aki collectionben is megvan; választásnál meg sikerült ultit, csak Urlacher már 5-szörre lett meg.

több mint 13 éve
99-re Haynesworth, 95 Favre, 91 talán WayneSzobi22
91 asszem Roy Williams, alatta levőek meg random, de nyilván a 99-es a cél majdnem mindenkinek 😊
amúgy 7 nap alatt csak az első 4 meccset kell megnyerni (az első csoportot), nem az egész szezont!
ami neccesebb lehet, az a szurkolók száma, de itt egy topik, ahol minden remekül össze van szedve a PL2-ről a legelső hozzászólásban:

http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2090853kaszo
ha lennék annyira jó angolos, hogy az egészet lefordítsam, bizonyára nagy segítség lenne 😀stitch90
http://translate.google.com/ 😀

több mint 13 éve
nekem is több mint 10et kellett játszani a 3ért :Skristof
az ok, de én 34-et játszottam le ticket nélkül 😀 és tegnap is meguntam 20+ felett 😀

több mint 13 éve
91 asszem Roy Williams, alatta levőek meg random, de nyilván a 99-es a cél majdnem mindenkinek 😊
amúgy 7 nap alatt csak az első 4 meccset kell megnyerni (az első csoportot), nem az egész szezont!
ami neccesebb lehet, az a szurkolók száma, de itt egy topik, ahol minden remekül össze van szedve a PL2-ről a legelső hozzászólásban:
ha lennék annyira jó angolos, hogy az egészet lefordítsam, bizonyára nagy segítség lenne 😀stitch90
A szöveges rész nem lényeg szerintem, az alatta levő táblázatban minden fontos infó megtalálható 😊 az "NFC West"-től lefelé, hogy melyik csoportra hány nap van, mi szükséges ahhoz, hogy elkezdhesd az adott csoportot, melyik csapat milyen erős, mi a jutalom, ilyesmik.
több mint 13 éve
stitch90 256

ha lennék annyira jó angolos, hogy az egészet lefordítsam, bizonyára nagy segítség lenne 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem is több mint 10et kellett játszani a 3ért :S
több mint 13 éve
Csak nekem nem akar adni mostanában a scrimmage meccsekért tickettet?

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Lusta voltam tegnap gifteket elfogadni, így mára jutott 64, amiből kijött annyi ticket, hogy meglett 50-es level, így újabb nyitás is belefért.
89, LB - Curtis Lofton --> collection
87, OL - Alex Mack --> collection
84, RB - Marion Barber --> collection
95, OL - Joe Thomas --> Todd Herremans (91) helyet kezdőbe
91, LB - David Harris --> Barret Rudd, szintén 91-est váltja, mert Harrist jobban kedvelem.
+1 kickoff TD is jött, ami lehet jó lesz még a maradék 8 PL3-as meccshez, bár van még Payton 30-40 óra kb, azaz két meccs talán belefér, plusz van 4-5 contract, tehát csak 2-3 meccsre nélkülözöm Sean-t.
több mint 13 éve

http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2090853
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
hát az nem valami sok, még így 88-as tímrétinggel is, a kezdetek kezdetén... :/
7 nap alatt esélytelen lesz összeszednem a győzelmeket, azt már látom előre. ha kiszaladok is jár egy kis perselynyi, vagy akkor feldughatom magamnak az egész szezont? 😀
amúgy, azt valaki leírná, hogy milyen pénzügyi forrásokból tud táplálkozni, a meccsbevételeket leszámítva? (lehet, hogy hülye kérdés, csak olyan szegény vagyok, ,mint a templom egere, mások meg naponta nyitják az ultikat 😀 )stitch90
nekünk is csak az van, ne félj. meg ha kész van stadionod, akkor onnan tudsz valamennyi pénzt bezsebelni (kb 7-8 óránként 750-et stadiononként). meg később többet ad egy W, meg giftnek is van, hogy pénzt kapsz. meg ha valaki requestel ticketet vagy fant, és küldesz neki, akkor kapsz 250-et. amúgy akkor szokott összejönni az ilyen pár naponta nyitás, ha valakinek mondjuk van egy Tomlinja, aki megduplázza a winenként járó pénzt

pro league II-nél meg úgy van, hogy annyiszor +4-et kapsz az alapból 63-as ratingre, ahány csoportot időben megcsinálsz (ugye 8 csoport+SB)
99-re Haynesworth, 95 Favre, 91 talán Wayne