Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na végre megvan 100%osan a 3. stadium már csak a buzi gamechangerekre kell gyűjteni h meglegyen André 😊
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
http://www.facebook.com/#!/MaddenSuperstars
emerico, stitch, ide is írjatok, hatásosabb 😊

több mint 13 éve
stitch90 256
Vegyetek fel lécci, nagyon kellenének fanok!!!PL3-ban vagyok a 12. meccsnél és van 94.250 fanom.
Vissza is küldök majd, amit kértek!
(Jim Fürész)Emerico
én felvettelek, nekem is kell még kb 50 ember, a 100k-hoz 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vegyetek fel lécci, nagyon kellenének fanok!!!PL3-ban vagyok a 12. meccsnél és van 94.250 fanom.
Vissza is küldök majd, amit kértek!
(Jim Fürész)
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
PL3 pipa, letolom a ticketjeimet és 2 ultimatet is tudok venni

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Csak azért kérdezem, hogy megéri-e kivárni, hogy mennyi platinum,esetleg ultit adott már? gondlom nem sokat. Eddig a legjobb playám az Matt Cassel.stitch90
Ha gyenge a csapatod akkor lehet, hogy kapsz upgradet. De platinumot, ultimatet ha 1-2t adott nekem. Nagyon ritka.

több mint 13 éve
stitch90 256
Csak azért kérdezem, hogy megéri-e kivárni, hogy mennyi platinum,esetleg ultit adott már? gondlom nem sokat. Eddig a legjobb playám az Matt Cassel.

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Ebben az ötnapos kerékben, amiben van pénz,ticket,játékos, szerintetek érdemes mindig kivárni a játékost, vagy a ticketre rámenni?stitch90
Ezt neked kell eldöntened. Mikor mire van szükséged. Ha kell a játékos a csapatba/collectionbe akkor megéri kivárni, ha a pénz jobban kell akkor lehet jobban jársz azzal, vagy a két tickettel, ha a két győzelemért több pénz jár mint 2500.

több mint 13 éve
stitch90 256
Ebben az ötnapos kerékben, amiben van pénz,ticket,játékos, szerintetek érdemes mindig kivárni a játékost, vagy a ticketre rámenni?

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Végre egy silver packból jött egy limited edition.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
26 Vikings playa a collectionben.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
na végeztem a PL3-al, Rodgers a csapatban. viszont úgy számoltam, hogy így meglesz a 105-ös rating, de csak 104 😕. úgyhogy még addig bontok ultit, míg az meg nem lesz, aztán jöhet a collection. aktiváltam is Tomlint, hogy minél hamarabb összejöjjön, úgyis 90+ ticketem van.
meg még 20 ticket kell az utsó social acsihoz, szóval remélhetőleg az is hamarosan összejön

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, nyitottam egyet így korán reggel, késő éjjel, ahogy tetszik:

87, Brent Celek, TE - collection
89, Marques Colston, WR - collection
86, E.J. Henderson, LB - collection
90, Heath Miller, TE - váltotta Owen Daniels-t, aki 88-as (rengeteg TE-et kapok most már...)
91, Barrett Rudd, LB - megvan már, sell
+1 contract card

Daniels kikerülésével egyébként már csak Shedlon Brown platinium a csapatban.
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
ilyen hibaüzenete szerintem még senkinek nem volt

szabályszerűen meghülyült a játék, a pl3-as meccsemet automatikusan beírta vereségnek, most már el se indul

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Vettem Colts packot 2 platinum kártya volt benne meg 2 dupla, de így is meglett az acsí. Ennek örömére nyitottam egy gold packot, amiben jött többek között: TO, BJ Raji és VY 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
2 Vikings pakk 0 ulti kártya, rohadjon meg a játék.peti46
én legközelebb Saints bannereket fogok venni, ott legalább tényleg azt kapom amire várok 😊

korábban azt mondtam, hogy az 1-et fizet 2-őt kap akcióval még talán megéri a team pack, de a példákból kiindulva ez így ultragázJJ
A collection miatt annyira nem mondanám. egész jól be lehet fejezni egy-egy félkész collectiont egy ilyen akcióval 😊
remélem a többi csoport visszaszámlálásának végén is lesz ilyen 😀
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, legalább ha team packkal átbaszott játék, PL3 alatt nagy sorozatban vagyok, a 25., a 27., a 28. és most a 29. után is meglett az ultimate, ebből 2 be is fért.
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
2 Vikings pakk 0 ulti kártya, rohadjon meg a játék.peti46
én legközelebb Saints bannereket fogok venni, ott legalább tényleg azt kapom amire várok 😊

korábban azt mondtam, hogy az 1-et fizet 2-őt kap akcióval még talán megéri a team pack, de a példákból kiindulva ez így ultragáz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
peti46 124
2 Vikings pakk 0 ulti kártya, rohadjon meg a játék.

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a 32-ből amúgy ti hány ultit húztatok? 😊 én 24-nél járok kettőnél (DeSean Jackson és Peppers)JJ
Egyet 😀 És az is megvolt.tenorx
szintén, Welkert, nem fért be 😀Stez
Én most játszottam le a 17. meccset, eddig 3 vagy 4 ultit találtam el. Frank Gore és Andre Johnson a kezdőben. Amit viszont nagyon sajnálok, hogy bent hagytam Ed Reedet, Nick Mangoldot és Tony Richardsont is 😕
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
a 32-ből amúgy ti hány ultit húztatok? 😊 én 24-nél járok kettőnél (DeSean Jackson és Peppers)JJ
Egyet 😀 És az is megvolt.tenorx
szintén, Welkert, nem fért be 😀

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
kaszo az simán jó. Nekem 4 steelers packból nem volt ulti, és 1 platinum kivételével mindegyik platina megvolt (asszem 4 jött összesen). Viszont már 30 vasas colellectionben + Polamalu és Woodley a csapatban 😀 17 to go.
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
hármat vagy négyet, nem emlékszem már pontosan (33-ból, mert SB után is húzhatsz 😀)

én egy Vikings packot fogok nyitni ma, tőlük még 7 ember beférne a csapatomba (nem mintha találnék ultit a team packokban, de hátha 😀)kaszo
Na meg is történt, 8 ulti hiányzott a Vikingsből, közülük 7 be is fért volna a csapatba. A 10 kártyából egy ulti volt, nyilván az az egy, aki nem fért be :rolleyes: ezen kívül 3 platinum, 5 gold és 1 silver. Ráadásul Shiancoe mindkét csomagban benne volt. Na mindegy, 7 játékos ment collectionbe, de most már úgy vagyok vele, hogy inkább vettem volna 9 silver packot ebből a pénzből :rolleyes: 😊
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Egyet 😀 És az is megvolt.
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Az első 14 meccsből kb 10 nél ultit húztam mert mindig ugyan oda tette, az más dolog h nem fértek be a játékosok. Utána max ha 3 jött abből 1 ha befért.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning