Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁSugyanolyan szar bárhogy nyitom 😀
Ti hogy nyitjátok a packokat? 😀
Én először mindig a Platinákat nézem meg aztán ha van a akkor POTW/All-Pro, azután pedig a az Ultik. Ti? 😂Laki
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁSElsőnek platina/platinák aztán csak ahogy kézre esik 😊
Én először mindig a Platinákat nézem meg aztán ha van a akkor POTW/All-Pro, azután pedig a az Ultik. Ti? 😂Laki
több mint 13 éve
peti46
124
KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁSshow all 😊 most már, hogy kezdem nagyon unni a játékot. Régebben mindig az ultikat nyitottam először utána a többit .
több mint 13 éve
KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁSTi hogy nyitjátok a packokat? 😀
Én először mindig a Platinákat nézem meg aztán ha van a akkor POTW/All-Pro, azután pedig a az Ultik. Ti? 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Nekem meg 92esnél nagyobb WR a játék kezdete óta nem jött, ha nem lett volna a PL3 még most is az lenne a leggyengébb csapatrészem.Ma is nyitottam, és benne volt egy Wayne (96), valamelyik 94-es WR-t váltja 😊Szobi22Nálam szintén pont ugyanez történt. Wayne váltotta a 94-es potw Vincent Jacksont.Mev
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
peti46
124
Nálam 3 ulti kártya volt a csomagban, de még collectionbe se fér be egyik se. Vicc ez a játék...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ma is nyitottam, és benne volt egy Wayne (96), valamelyik 94-es WR-t váltja 😊Szobi22Nálam szintén pont ugyanez történt. Wayne váltotta a 94-es potw Vincent Jacksont.
több mint 13 éve
Ma is nyitottam, és benne volt egy Wayne (96), valamelyik 94-es WR-t váltja 😊
több mint 13 éve
Nyitottam egyet, csak 2 ulti volt, viszont az Super Mario meg Aso. Mario nem fér be (Ngata meg Freeney a kezdő), Aso viszont a 95-ös Samuelt váltja
több mint 13 éve
Wareeeeee 😀 Én is akarom, 11 millát perkálok neki, naaaa 😀
több mint 13 éve
hát akkor befér 😛 😀96 LE Westbrook és 99 CJ 😛FarkyNesze nekem 90+-os playakmilyen futóid vannak hogy egy 92-es LE nem fér be?kaszo
- LE Foster nem fér be,Farky
még a 84-es LE Asante Samuel is jobb a 99-es sima Revisnél a +1 miatt 😊
Top10 játékos posztok szerint: http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2190369
sőt, most nézem csak, a kezdő 65-ös LE QB egyenértékű egy sima 99-es Brees-zel 😊
több mint 13 éve
96 LE Westbrook és 99 CJ 😛Nesze nekem 90+-os playakmilyen futóid vannak hogy egy 92-es LE nem fér be?kaszo
több mint 13 éve
Nesze nekem 90+-os playakmilyen futóid vannak hogy egy 92-es LE nem fér be?
több mint 13 éve
Nesze nekem 90+-os playak
- Saturday már sokadszorra jött,
- Jennings is,
- Hayes is megvolt,
- LE Foster nem fér be,
1 ember fért csak be collectionbe, ráadásul contract card sem jött csak ticket :S
több mint 13 éve
Na megnyertem a PL3-at enyém Andre Johnson és most van egy rakat pénzem szerintem veszek is két ulit pakkot 😀Most örül a fejem 😀
Na nyitottam is kettőt az elsőbe jött fisher, abba jött 96 tony richardson meg bob sanders aki jól jött mert safety sorom nem jó 😊 Többi collection.
A második nyitás jött singletery, abba jött 94 seymour will smith helyére, evvel meg lett a 100 rating 😀
Jött még limited edition kártya 96 westbrook 😊 meg ricky williams, jött miller meg steve smith de ők nem férnek be 😊
Most 101-es vagyok és nagyon örül a fejem 😀
És most így néz ki a csapatom:
több mint 13 éve
Egyébként ha jobban mögé nézünk ez csak azt jelenti, hogy egy packban a 2 ulti kártya a garantált :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
az eddigi semmikhez képest komoly 😊nofene, coinnal is vehető ultimate-akció: minden csomagban legalább két 90+ játékos.Ez azért annyira nem komoly akció, nekem pl. egy poszt kivételével már minden 91-es szerintem minimum, pedig még csak level 53-as vagyok, csapatom is 99-es ratingDeny
kár hogy nincs pénzem, és nem is lesz meg a 150k az akció végéig valszegkaszo
amúgy nekem is csak két játékosom van 90 alatt, de azért értékelem a gesztust is
több mint 13 éve
nofene, coinnal is vehető ultimate-akció: minden csomagban legalább két 90+ játékos.Ez azért annyira nem komoly akció, nekem pl. egy poszt kivételével már minden 91-es szerintem minimum, pedig még csak level 53-as vagyok, csapatom is 99-es rating
kár hogy nincs pénzem, és nem is lesz meg a 150k az akció végéig valszegkaszo
több mint 13 éve
nofene, coinnal is vehető ultimate-akció: minden csomagban legalább két 90+ játékos. kár hogy nincs pénzem, és nem is lesz meg a 150k az akció végéig valszeg
több mint 13 éve
Nah neki álltam pénz/ticket gyűjtésnek 😊
több mint 13 éve
Tomlin bácsival megvolt most az utsó nyitásom, elég jó lett 😊 (bár egy TE-re továbbra is várok)Matthews a 93-as Matthewst váltja, Long meg Mankins helyére jó lesz
több mint 13 éve
Na, neki álltam én is collection gyűjtésnek, rögtön 7 bronze csomaggal. Lassan már át is térek silverre 😀 Bár így fele nagyjából silver mindig
több mint 13 éve
Üdv mindenkinek!Ha lehet, engem is felvennétek egy páran ismerősnek? Ugyan már játsszom egy pár hete, nem is állok rosszul a level-el, azonban a pénzem elég karcsú. Nevemet Profilban megtaláljátok.
Előre is köszi mindenkinek.
több mint 13 éve
peti46
124
Újabb értelmetlen ulti 😕 de collectionbe mind jók.Lakiaz is valami. nekem mostanában olyanok voltak hogy 1/5 ulti és az az 1 is meg volt már collectionben..