Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS
Ti hogy nyitjátok a packokat? 😀
Én először mindig a Platinákat nézem meg aztán ha van a akkor POTW/All-Pro, azután pedig a az Ultik. Ti? 😂Laki
ugyanolyan szar bárhogy nyitom 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS
Én először mindig a Platinákat nézem meg aztán ha van a akkor POTW/All-Pro, azután pedig a az Ultik. Ti? 😂Laki
Elsőnek platina/platinák aztán csak ahogy kézre esik 😊

több mint 13 éve
peti46 124
KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS
show all 😊 most már, hogy kezdem nagyon unni a játékot. Régebben mindig az ultikat nyitottam először utána a többit .

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS
Én először mindig a Platinákat nézem meg aztán ha van a akkor POTW/All-Pro, azután pedig a az Ultik. Ti? 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ma is nyitottam, és benne volt egy Wayne (96), valamelyik 94-es WR-t váltja 😊Szobi22
Nálam szintén pont ugyanez történt. Wayne váltotta a 94-es potw Vincent Jacksont.Mev
Nekem meg 92esnél nagyobb WR a játék kezdete óta nem jött, ha nem lett volna a PL3 még most is az lenne a leggyengébb csapatrészem.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
peti46 124
Nálam 3 ulti kártya volt a csomagban, de még collectionbe se fér be egyik se. Vicc ez a játék...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ma is nyitottam, és benne volt egy Wayne (96), valamelyik 94-es WR-t váltja 😊Szobi22
Nálam szintén pont ugyanez történt. Wayne váltotta a 94-es potw Vincent Jacksont.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Ma is nyitottam, és benne volt egy Wayne (96), valamelyik 94-es WR-t váltja 😊

több mint 13 éve
Nyitottam egyet, csak 2 ulti volt, viszont az Super Mario meg Aso. Mario nem fér be (Ngata meg Freeney a kezdő), Aso viszont a 95-ös Samuelt váltja

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Wareeeeee 😀 Én is akarom, 11 millát perkálok neki, naaaa 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Hát nem lett rossz pack 😊
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Nesze nekem 90+-os playak

- LE Foster nem fér be,Farky
milyen futóid vannak hogy egy 92-es LE nem fér be?kaszo
96 LE Westbrook és 99 CJ 😛Farky
hát akkor befér 😛 😀
még a 84-es LE Asante Samuel is jobb a 99-es sima Revisnél a +1 miatt 😊
Top10 játékos posztok szerint: http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2190369

sőt, most nézem csak, a kezdő 65-ös LE QB egyenértékű egy sima 99-es Brees-zel 😊
több mint 13 éve

milyen futóid vannak hogy egy 92-es LE nem fér be?kaszo
96 LE Westbrook és 99 CJ 😛

több mint 13 éve

milyen futóid vannak hogy egy 92-es LE nem fér be?
több mint 13 éve

- Saturday már sokadszorra jött,
- Jennings is,
- Hayes is megvolt,
- LE Foster nem fér be,
1 ember fért csak be collectionbe, ráadásul contract card sem jött csak ticket :S

több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Na megnyertem a PL3-at enyém Andre Johnson és most van egy rakat pénzem szerintem veszek is két ulit pakkot 😀
Most örül a fejem 😀

Na nyitottam is kettőt az elsőbe jött fisher, abba jött 96 tony richardson meg bob sanders aki jól jött mert safety sorom nem jó 😊 Többi collection.
A második nyitás jött singletery, abba jött 94 seymour will smith helyére, evvel meg lett a 100 rating 😀
Jött még limited edition kártya 96 westbrook 😊 meg ricky williams, jött miller meg steve smith de ők nem férnek be 😊
Most 101-es vagyok és nagyon örül a fejem 😀
És most így néz ki a csapatom:

több mint 13 éve
Egyébként ha jobban mögé nézünk ez csak azt jelenti, hogy egy packban a 2 ulti kártya a garantált :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
nofene, coinnal is vehető ultimate-akció: minden csomagban legalább két 90+ játékos.
kár hogy nincs pénzem, és nem is lesz meg a 150k az akció végéig valszegkaszo
Ez azért annyira nem komoly akció, nekem pl. egy poszt kivételével már minden 91-es szerintem minimum, pedig még csak level 53-as vagyok, csapatom is 99-es ratingDeny
az eddigi semmikhez képest komoly 😊
amúgy nekem is csak két játékosom van 90 alatt, de azért értékelem a gesztust is
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
nofene, coinnal is vehető ultimate-akció: minden csomagban legalább két 90+ játékos.
kár hogy nincs pénzem, és nem is lesz meg a 150k az akció végéig valszegkaszo
Ez azért annyira nem komoly akció, nekem pl. egy poszt kivételével már minden 91-es szerintem minimum, pedig még csak level 53-as vagyok, csapatom is 99-es rating
több mint 13 éve
kár hogy nincs pénzem, és nem is lesz meg a 150k az akció végéig valszeg
több mint 13 éve
Nah neki álltam pénz/ticket gyűjtésnek 😊

több mint 13 éve
Tomlin bácsival megvolt most az utsó nyitásom, elég jó lett 😊 (bár egy TE-re továbbra is várok)

Matthews a 93-as Matthewst váltja, Long meg Mankins helyére jó lesz

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, neki álltam én is collection gyűjtésnek, rögtön 7 bronze csomaggal. Lassan már át is térek silverre 😀 Bár így fele nagyjából silver mindig
több mint 13 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
Üdv mindenkinek!

Ha lehet, engem is felvennétek egy páran ismerősnek? Ugyan már játsszom egy pár hete, nem is állok rosszul a level-el, azonban a pénzem elég karcsú. Nevemet Profilban megtaláljátok.

Előre is köszi mindenkinek.
több mint 13 éve
peti46 124
Újabb értelmetlen ulti 😕 de collectionbe mind jók.Laki
az is valami. nekem mostanában olyanok voltak hogy 1/5 ulti és az az 1 is meg volt már collectionben..