Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Még van 6 ticketem, eddig kaptam 8 gameticketet, és eddig 172 kártya 😀
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Nekem nem indul el a játék, valaki tudna segíteni?
Elindítom, és el se kezdi tölteni, és ahol játék indulna, ott csak üres fehér képernyőt látok. Akárhogy próbálom, nem indul el. Ajándékokat elfogadni még tudok, de visszaküldeni nem engedi, és sehogy se indul a játék. Próbáltam már más böngészővel is, de úgy se lett jó. Valakinek nincs ötlete mit tegyek? :/geg07
ugyanez a helyzet nálam is, se Chrome-mal se Firefox-szal nem jó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem nem indul el a játék, valaki tudna segíteni?
Elindítom, és el se kezdi tölteni, és ahol játék indulna, ott csak üres fehér képernyőt látok. Akárhogy próbálom, nem indul el. Ajándékokat elfogadni még tudok, de visszaküldeni nem engedi, és sehogy se indul a játék. Próbáltam már más böngészővel is, de úgy se lett jó. Valakinek nincs ötlete mit tegyek? :/
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
csak a minigame-mel összegyűjtött kártyákból veszíthetsz, nekem most sikerült abból 10-et 😀Farky
én egy leosztásból buktam 20-at,eléggé szíven ütött 😀Newman
Felmentem 190ig azokkal amiket most adott. össze lehet lassan gyűjtögetni egy értelmesebb játékosra valót.visi_b
az utolsó két tickettel bitang nagy mákom volt,mert jött mellé még +4 ticket,ezzel együtt felmentem 253-ig
örülünk vincent

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
nemNewman
csak a minigame-mel összegyűjtött kártyákból veszíthetsz, nekem most sikerült abból 10-et 😀Farky
én egy leosztásból buktam 20-at,eléggé szíven ütött 😀Newman
Felmentem 190ig azokkal amiket most adott. össze lehet lassan gyűjtögetni egy értelmesebb játékosra valót.

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Pont most nem vagyok otthon egész nap...jellemző :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
és veszthetek valamit?joey_0818
nemNewman
én egy leosztásból buktam 20-at,eléggé szíven ütött 😀

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
annyi a lényeg, hogy vannak kártyáid, játszol meccseket a gép ellen, úgy, hogy felváltva raktok kártyákat, és aki olyat rak, amilyet előtte az ellenfele az ellenfele, az elviszi, ami az asztalon van. 1 perc után akinek több van, az győz, és minél több, annál több kártyát kap a másiktól. sokat össze kell gyűjteni, és be tudod váltani játékosokra.Szobi22
nemNewman
csak a minigame-mel összegyűjtött kártyákból veszíthetsz, nekem most sikerült abból 10-et 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
valaki magyarázza el légyszi h mi ez a flipping cards cucc 😊 köszi tudok angolul, de ezt nem fogtam feljoey_0818
annyi a lényeg, hogy vannak kártyáid, játszol meccseket a gép ellen, úgy, hogy felváltva raktok kártyákat, és aki olyat rak, amilyet előtte az ellenfele az ellenfele, az elviszi, ami az asztalon van. 1 perc után akinek több van, az győz, és minél több, annál több kártyát kap a másiktól. sokat össze kell gyűjteni, és be tudod váltani játékosokra.Szobi22
nem

több mint 13 éve
JoeyB Houston Texans California Golden Bears 347 — Texans fan
valaki magyarázza el légyszi h mi ez a flipping cards cucc 😊 köszi tudok angolul, de ezt nem fogtam feljoey_0818
és veszthetek valamit? mármint a csapatomból, vagy a collectionből, pénzt stb

Twitter: azajoey
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
No 3 flipping ticket után nyertem egy kis pénzt, game changert és 2 flipping tickettet és állok 104 kártyán. Nem is rossz, de nekem PM kell úgyhogy addig spórolok.Farky
addigra megőszülsz, mire annyit nyersz, hogy őt megvehesd 😀

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
annyi a lényeg, hogy vannak kártyáid, játszol meccseket a gép ellen, úgy, hogy felváltva raktok kártyákat, és aki olyat rak, amilyet előtte az ellenfele az ellenfele, az elviszi, ami az asztalon van. 1 perc után akinek több van, az győz, és minél több, annál több kártyát kap a másiktól. sokat össze kell gyűjteni, és be tudod váltani játékosokra.

több mint 13 éve
JoeyB Houston Texans California Golden Bears 347 — Texans fan
valaki magyarázza el légyszi h mi ez a flipping cards cucc 😊 köszi tudok angolul, de ezt nem fogtam fel

Twitter: azajoey
több mint 13 éve
No 3 flipping ticket után nyertem egy kis pénzt, game changert és 2 flipping tickettet és állok 104 kártyán. Nem is rossz, de nekem PM kell úgyhogy addig spórolok.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
stitch90 256
igazad van,tényleg. rohadjanak meg. akkor még gondolkozok h ultit vegyek, vagy steelers packot :o

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
ja és most vmi új promo is van:

5 free flipping tickets with every ultimate pack :ostitch90
csak azoknak akik playfish cash-sel vesznek ultit,mezei coinnal vevő emberkéknek nincs ez az akció :rolleyes:

több mint 13 éve
stitch90 256
ja és most vmi új promo is van:

5 free flipping tickets with every ultimate pack :o

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
peti46 124
card flipping...valami újdonságNewman
Nem igazán dobta fel a játékélményem 😊 szerintem csak egy újabb PF cash forrást akartak, mert PL3 után kicsit lecsökkenhetett nekik a bevétel...

PunBB bbcode testPunBB bbcode test
PunBB bbcode testPunBB bbcode test
több mint 13 éve
stitch90 256
nekem az egész gép halt meg közben 😀 ez a fránya szerencsejáték 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
baxxa meg meghal a játék meccs közben, remélem a tickettet visszadja v szájbaverem 😀

több mint 13 éve
mondjuk kiváncsi lennék ki az aki ki tudja venni 1400ért Rodgerst első nap 😀Farky
a nagyon függők,akik playfish casht vesznek 😀

több mint 13 éve
stitch90 256
173 kártyám lett, bár oda is adná 😀 :rolleyes:

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
mondjuk kiváncsi lennék ki az aki ki tudja venni 1400ért Rodgerst első nap 😀

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
én elnyomtam az összeset, 153 kártyám lett a 60-ból, és egyszer nyertem 2 game ticketet is meg kétszer 500 coint 😊 maga az ötlet nem rossz szerintem, el lehet mókázni vele, főleg később lesz hasznos, ha ezekből a kártyákból meg tudjuk venni mondjuk az utolsó hiányzó lapot egy csapat collectionébe 😛 (mert ugye naponta és hetente változnak a megvehető kártyák)
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
bejön ez a minigame 😊
az a jó benne, hogy a győzelmek után kapsz game ticketet. és 6 óránként kapsz ticketet, naponta meg kártyákat elvileg