Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
stitch90
256
Végre összejött egy ultira: 2 platinum, 3 Ulti, 1 player of week, 1 coach card és két ticketIgazából, mivel fika vagyok, mindent tudtam hasznosítani 😀
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Ritka szar ez a Card Flipping igazából, nem dobta fel a játékom 😊
több mint 13 éve
Mondjuk ez a Card Flipping is fel tud kúrni...
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Egyetértek. Elég gáz, én is automatikusan toltam végig az összeset, ebben a formában elég érdekes.
több mint 13 éve
Nem azért, de ez ritka szar egy cucc. Teljesen automatikusan megy az egész, neked meg semmi beleszólásod nincs. 6 óránként kapsz egy ticketet, amivel max 20 kártyát nyerhetsz a legszélsőségesebb esetben... Most mire összeszed az ember így 1400 kártyát...Legalább lenne valami színre szín féle játék, hogy nekem is van lapom CPU-nak is, és akkor legalább értelme is van. Nem az, hogy elindítom és közbe meg vakargathatom a tökömet...
több mint 13 éve
annyiban jobb klikkelgetni, hogy amikor nagyon jól állok (tehát a gép mondjuk 8 alatt van), akkor nem teszek többet, akármennyi idő is van hátra, és így nem bukohatom be.az oké, de kell ezért valamit csinálni?JJManuálisan is kattintgathatod, de skipelheted nem láttam különbséget, mert ígyis-úgyis a gépre vagy utalva :SFarky
több mint 13 éve
Manuálisan is kattintgathatod, de skipelheted nem láttam különbséget, mert ígyis-úgyis a gépre vagy utalva :Saz oké, de kell ezért valamit csinálni?JJennél a forgatósdinak van valami értelme azon kívül, hogy elindítom majd kapok egy véletlenszerűen generált eredményt?JJNyerhetsz, pénzt, tickettet, game changert, másik tickettet és majd, egyszer, talán, esetleg egy kártyára való is kijön. Ja és felbax idegileg ha buksz vele 😀Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
az oké, de kell ezért valamit csinálni?ennél a forgatósdinak van valami értelme azon kívül, hogy elindítom majd kapok egy véletlenszerűen generált eredményt?JJNyerhetsz, pénzt, tickettet, game changert, másik tickettet és majd, egyszer, talán, esetleg egy kártyára való is kijön. Ja és felbax idegileg ha buksz vele 😀Farky
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ennél a forgatósdinak van valami értelme azon kívül, hogy elindítom majd kapok egy véletlenszerűen generált eredményt?JJNyerhetsz, pénzt, tickettet, game changert, másik tickettet és majd, egyszer, talán, esetleg egy kártyára való is kijön. Ja és felbax idegileg ha buksz vele 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
249 cards 😊 jött belőle 6 sima ticket 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
ennél a forgatósdinak van valami értelme azon kívül, hogy elindítom majd kapok egy véletlenszerűen generált eredményt?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
jó móka ez a kártyás dolog 😊133 kártya. 7 flip tickets 😊
több mint 13 éve
ma én is vettem egy ultit, 1 player of the week és 4 ulti...hát kb 1nek vettem hasznát, de az se volt fú de nagy előrelépés 😕 pedig volt közte egy antonio gates-97 is, de volt már egy jason witten-97em 😕 most jön megint a gyűjtögetés 😀
Twitter: azajoey
több mint 13 éve
na akkor most bepótolom a dolgokat 😀
több mint 13 éve
255 kártyáig jutottam a végére. Messze még az 1400 😀
több mint 13 éve
az ilyen packokból nekem se jött soha upgrade, amiben viszont 2 ulti 3 plat volt, volt, hogy 2 is 😛
Durván kezdődött 😀
Steinbachnak örülök, sajnos Megatron collectionben is megvan, a többi odamegy.tenorx
több mint 13 éve
Durván kezdődött 😀
Steinbachnak örülök, sajnos Megatron collectionben is megvan, a többi odamegy.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na a GB ellen eljött az első alkalom h vki ellen 2xer kellett játszanom, azt hiszem a 95(+2 a le-k miatt)ös csapatommal ez király 😊abba a kártyagyűjtögetős hülyeségben meg 192t sikerült összeszednem
több mint 13 éve
np, akkor még pozitív volt a véleményem az újításról 😀ja, az más, bocsi. csak az elején azt írtad hogy csak 3 ticketet költöttél el, azért értettem félre.kaszohát attól hogy elnyomod az összeset, nem kell egyből el is költeni a nyereményt, ráadásul 6 óránként kapsz új ticketet is, szóval így nem értem a "spórolásod" logikáját 😊kaszoarra gondoltam h ha összejön is egy xy kártyára a cards akkor sem költöm el hanem gyűjtöm tovább, arra viszont kíváncsi leszek itt is lesz-e limit h max 4 ticketet kaphatsz mint a game ticketnélFarky
több mint 13 éve
ja, az más, bocsi. csak az elején azt írtad hogy csak 3 ticketet költöttél el, azért értettem félre.arra gondoltam h ha összejön is egy xy kártyára a cards akkor sem költöm el hanem gyűjtöm tovább, arra viszont kíváncsi leszek itt is lesz-e limit h max 4 ticketet kaphatsz mint a game ticketnélFarkyNem is rossz, de nekem PM kell úgyhogy addig spórolok.Farkyhát attól hogy elnyomod az összeset, nem kell egyből el is költeni a nyereményt, ráadásul 6 óránként kapsz új ticketet is, szóval így nem értem a "spórolásod" logikáját 😊kaszo
több mint 13 éve
pár perc után nekem helyreálltNekem nem indul el a játék, valaki tudna segíteni?ugyanez a helyzet nálam is, se Chrome-mal se Firefox-szal nem jóJJ
Elindítom, és el se kezdi tölteni, és ahol játék indulna, ott csak üres fehér képernyőt látok. Akárhogy próbálom, nem indul el. Ajándékokat elfogadni még tudok, de visszaküldeni nem engedi, és sehogy se indul a játék. Próbáltam már más böngészővel is, de úgy se lett jó. Valakinek nincs ötlete mit tegyek? :/geg07
több mint 13 éve
arra gondoltam h ha összejön is egy xy kártyára a cards akkor sem költöm el hanem gyűjtöm tovább, arra viszont kíváncsi leszek itt is lesz-e limit h max 4 ticketet kaphatsz mint a game ticketnélNem is rossz, de nekem PM kell úgyhogy addig spórolok.Farkyhát attól hogy elnyomod az összeset, nem kell egyből el is költeni a nyereményt, ráadásul 6 óránként kapsz új ticketet is, szóval így nem értem a "spórolásod" logikáját 😊kaszo
több mint 13 éve
szerintem a kártyák spórolására gondolt,nem a ticketekére 😊Nem is rossz, de nekem PM kell úgyhogy addig spórolok.Farkyhát attól hogy elnyomod az összeset, nem kell egyből el is költeni a nyereményt, ráadásul 6 óránként kapsz új ticketet is, szóval így nem értem a "spórolásod" logikáját 😊kaszo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem most jó lettNekem nem indul el a játék, valaki tudna segíteni?ugyanez a helyzet nálam is, se Chrome-mal se Firefox-szal nem jóJJ
Elindítom, és el se kezdi tölteni, és ahol játék indulna, ott csak üres fehér képernyőt látok. Akárhogy próbálom, nem indul el. Ajándékokat elfogadni még tudok, de visszaküldeni nem engedi, és sehogy se indul a játék. Próbáltam már más böngészővel is, de úgy se lett jó. Valakinek nincs ötlete mit tegyek? :/geg07
több mint 13 éve
Nem is rossz, de nekem PM kell úgyhogy addig spórolok.Farkyhát attól hogy elnyomod az összeset, nem kell egyből el is költeni a nyereményt, ráadásul 6 óránként kapsz új ticketet is, szóval így nem értem a "spórolásod" logikáját 😊