Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Fasza, 3 ticketből összejött -25 kártya 😀Ja és nekem 452 van collectionben.
több mint 13 éve
Colectionnel, hogy álltok? Mmint hány kártyátok van össz?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Nyitottam egy ultit. a 95-ös Rivers váltotta a 95-ös Bradyt...Többi leves.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Mostanában ritka szerencsém van. Egyiknél 20at elvittem + 2x flipping ticket + 1x sima ticket így most 361-nél járok.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Egyébként ha beallítod Automatára és utána ki akarod kapcsolni akkor csak megnyomod a flip cardot és akor kikapcsolódik az automata 😊
több mint 13 éve
stitch90
256
mondtam én, hogy fránya szerencsejáték. ilyenek a nyelőgépek is 😀
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
én csak 16ot buktam az előbb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
én is buktam ma egy huszast, úgy látszik a kezdeti beetetés után állítottak a randomon 😊
több mint 13 éve
elmegy ez a card flipping a picsába...338-nál voltam, a mai utolsó ticketemmel meg elbuktam a 20-at. Akármit tettem, mindenre volt kártyája...BáleszÉn is mostanába elveszítem a kártyáimat :/
több mint 13 éve
elmegy ez a card flipping a picsába...338-nál voltam, a mai utolsó ticketemmel meg elbuktam a 20-at. Akármit tettem, mindenre volt kártyája...
több mint 13 éve
azaz, hogy 300 😀 elírtam egy nullával 😊Erről mutass egy képet :/Farky3000 pont megvan a flippingben. 😊Lakiaz hogy? 😮Szobi22
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Annyi jó azért volt benne, hogy jött Payton edző pluszba.Hát ez rohadtul megérte :/De undorító az ilyen... :mad:Bálesz
Mev
több mint 13 éve
Hát ez rohadtul megérte :/De undorító az ilyen... :mad:
Mev
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát ez rohadtul megérte :/ több mint 13 éve
Szerintem az 300 akart lenni, 3 ezret ennyi idő alatt képtelenség összeszedni.A 300 mondjuk nekem is összejött már.
több mint 13 éve
Erről mutass egy képet :/3000 pont megvan a flippingben. 😊Lakiaz hogy? 😮Szobi22
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
3000 pont megvan a flippingben. 😊
több mint 13 éve
Ulti: jók: Bart Scott LE - > meglett a 100-as acsi 😊
Clay Matthews All-pro 94 a 93-as Dumervil-t váltotta 😊
összességében egész jó 😊
több mint 13 éve
Sztem azt akkor tudod,ha kinullaztad magad.
több mint 13 éve
ti tudok 25kért 20 flip kártyát venni vagy nálatok se lehet benyomni azt?
több mint 13 éve
Értem köszi szépen 😊Maximálisan 100 ticket lehet? Mert most nekem van 83.habibsztem lehet több is, viszont 100 után daily bonusként nem kaphatsz ticketet. szóval lehet, hogy csak 104Szobi22
Most nyitottam egyet és jött Tomlin végre 😊
3 ulti 1 platina 1 LE
1 LE már meg van, platina nem fér be.
Egyik ulti Romo nem fér be, és a két OL (91;95) befér 😊
több mint 13 éve
Maximálisan 100 ticket lehet? Mert most nekem van 83.habibsztem lehet több is, viszont 100 után daily bonusként nem kaphatsz ticketet. szóval lehet, hogy csak 104
több mint 13 éve
egy újabb remek ulti pack:Atogwe és Starks már collectionben is megvolt...