Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
megvan a 100-as team rating, de baszik beadni az 50K-s acsit
több mint 13 éve
Megérkezett Áron, 100-as acsi, lett hirtelen 300k coins, még 5 ticket és megvan az összes social acsi is :cool:
több mint 13 éve
Nekem 400 kártyám van, mostanában csak bukom őket.
több mint 13 éve
Jogos 😀 Nem is jönne össze addig a 2000, szóval valószínű, hogy Harrison lesz ebből 😀 Az talán meglesz.Szerintem ez nem járna le. Ez is olyan mint amit a PL 3 végén kapsz. Én már 700 fölött járok a flip kártyákban.visi_bde, lejár, mert aminek kék a széle, az limited, amik lejárnak. amit pl3 után kaptál, az elite volt, ami sárga 😊
és 379 kártyám van colectionben, flippingnél meg 629Szobi22
több mint 13 éve
peti46
124
Colectionnel, hogy álltok? Mmint hány kártyátok van össz?LakiJelenleg 328 van 😊
több mint 13 éve
Szerintem ez nem járna le. Ez is olyan mint amit a PL 3 végén kapsz. Én már 700 fölött járok a flip kártyákban.visi_bde, lejár, mert aminek kék a széle, az limited, amik lejárnak. amit pl3 után kaptál, az elite volt, ami sárga 😊
és 379 kártyám van colectionben, flippingnél meg 629
több mint 13 éve
Szerintem ez nem járna le. Ez is olyan mint amit a PL 3 végén kapsz. Én már 700 fölött járok a flip kártyákban.Mostmár Suh +1 van 2000-ért :/LakiEgy kicsit soknak érzem ennyiért. 4 naponta lejár, mi ebben a pláne?kobalu91
több mint 13 éve
Ha nekem összejön én a héten megpróbálom megvenni Harrison bácsit 😀 Be is férne, meg kellene is a collectionbe.
több mint 13 éve
Mostmár Suh +1 van 2000-ért :/LakiEgy kicsit soknak érzem ennyiért. 4 naponta lejár, mi ebben a pláne?
több mint 13 éve
Mostmár Suh +1 van 2000-ért :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ugye nektek is 2 óránként jön flipping ticket? 😊Lakiaha, mostantól úgy megy 😊
több mint 13 éve
Ugye nektek is 2 óránként jön flipping ticket? 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
olyan történt már valakivel, hogy a napi pl3 meccs után nem dobott ki választható kártyákat? 😀 a saints volt a soros, ami után az instant replayt nem tudta beadni, fekete volt, utána pedig nem voltak kártyák... frissítettem, de hiába 😊nekem konkrétan ma volt ilyen (az sb után) bejött h pick a card, de nem dobott fel egyet se vártam v 5 percig (kajáltam) addigra se jöttek fel szal ki meg beléptem és a teamben meg kiderült húzott helyettem (gold tarvaris jacksont)
JSanyo
több mint 13 éve
olyan történt már valakivel, hogy a napi pl3 meccs után nem dobott ki választható kártyákat? 😀 a saints volt a soros, ami után az instant replayt nem tudta beadni, fekete volt, utána pedig nem voltak kártyák... frissítettem, de hiába 😊ja és flipben kapásból -11, király 😀
több mint 13 éve
nekem meg elfogytak a contract cardjaim és a packokból is vagy ticket v kickoff ret TD jön
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ja igen, nekem Tomlin pörög folyton 😀
több mint 13 éve
én is, de a múltkor még ugyanannyink volt, most meg már vagy 50-nel előttem jársz 😀Csak silvert veszek kb. ennyi.tenorx515 a collectionben 😛tenorxhogy haladsz ilyen gyorsan?kaszo
pedig Harbough is bent van, hogy 150% pénzt kapjak a meccsekért.
több mint 13 éve
nem is feltétlenül ő a cél. gyűjtöm a cardokat és majd egyszer megveszem a legdrágábbat 😊Ennek egyébként vége lesz valamikor? 😊 Nem tudjátok? 😊Lakimagának a játékmódnak nem hinném, ez az új szenzáció 😛. meg nem is írták, hogy limitált ideig. viszont akik ott vannak kártyák, azok cserélődnek, ezért nem nagyon hiszem, hogy összehozod A-RodotSzobi22
több mint 13 éve
Ennek egyébként vége lesz valamikor? 😊 Nem tudjátok? 😊Lakimagának a játékmódnak nem hinném, ez az új szenzáció 😛. meg nem is írták, hogy limitált ideig. viszont akik ott vannak kártyák, azok cserélődnek, ezért nem nagyon hiszem, hogy összehozod A-Rodot
több mint 13 éve
Ennek egyébként vége lesz valamikor? 😊 Nem tudjátok? 😊All the way to A-Rod 😊az azért eléggé meglepne, ha a hét végére összegyűlne 1400-ad 😛Szobi22
Laki
több mint 13 éve
All the way to A-Rod 😊az azért eléggé meglepne, ha a hét végére összegyűlne 1400-ad 😛
Laki
több mint 13 éve
All the way to A-Rod 😊"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Csak silvert veszek kb. ennyi.515 a collectionben 😛tenorxhogy haladsz ilyen gyorsan?kaszo
több mint 13 éve
515 a collectionben 😛