Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Király 😊 Nekem most lett meg Tomlin szóval jöjjön a hétvége, addig még gyűjtök 😊Ha doublecoin lesz akkor,ha bent van Tomlin is akkor 4x-es pénzt ad?MattMillerÍgy van. Nem lenne rossz, ha igaz lenne a hír, mert most van 90+ ticketem és Tomlin is megvan már 😀Mev
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha doublecoin lesz akkor,ha bent van Tomlin is akkor 4x-es pénzt ad?MattMillerÍgy van. Nem lenne rossz, ha igaz lenne a hír, mert most van 90+ ticketem és Tomlin is megvan már 😀
több mint 13 éve
Ha doublecoin lesz akkor,ha bent van Tomlin is akkor 4x-es pénzt ad?
több mint 13 éve
A hétvége állítólag double coinos lesz emgint
több mint 13 éve
Hosszú idő után újra nyitottam egy ultit és jött egy PotW Rice 97-es. Így most vaálaszthatok: CJ 99, LE Westbrook 96 +1, és Rice 97 közül. Bezzeg WR nem jön :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
hála az infótanárnak és természetesen magamnak,Favre-ot is bebuktam 😂szerk:legalább flippingben mákom volt,begyűjtöttem +80 kártyát,most vagyok 912-nél,messze még a cél....
több mint 13 éve
Én 820-nál járok úgy, hogy az elején 3-4 napig egy ticketet se játszottam le, meg most is napi max 8-at. Viszont nekem vannak nagy mákjaim:Kicsit később sikerült screent nyomni, de itt az látható, hogy egyből lement az összes 40 kártya és az utolsóval én nyertem meg. 😀 Már kettőt visszajött hozzám mire lefényképeltem, így azért nincs stim a match ellenére, de az látszik, hogy ott az egész rakat pakli. 😀
több mint 13 éve
ultimate nyitás, ez már a 7. csomag, ami után egyetlen upgrade sem jött.. azért tényleg ez is azért vicces, mert hát továbbra is tele a csapat 90-92-es playákkal és lószar upgrade sem jön 😀jah és még DE poszton a 85-ös Edwards brillírozik
több mint 13 éve
nekem 850 körül volt, de behúztam Burnettet, mert úgy döntöttem, rámegyek a Packersre
több mint 13 éve
itt 1075 és én nem akadtam meg 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
itt 881 van., de most megakadtam 😐
több mint 13 éve
Én is 440-nél tartok, ez egy fos.Teljesen élvezhetetlen így, hogy teljesen a gépen múlik, mikor éppen hány kártyát kapok/vesztek
több mint 13 éve
Jó ez a flipping. Ma is 4 flippingből lett -20 kártya. És így az összesem még mindig csak 450.tenorxna ebből se lesz harrison 😕
😀
több mint 13 éve
Jó ez a flipping. Ma is 4 flippingből lett -20 kártya. És így az összesem még mindig csak 450.
több mint 13 éve
Sztetek ha Vikes collection-t gyűjtök akkor vegyem mam meg Leber-t meg Ian Johnson-t vagy gyűjtsek egy komolyabb playára? :/LakiVedd meg, sose tudhatod, hogy lesz-e később újra, vagy kidobja-e a team pack---
több mint 13 éve
Sztetek ha Vikes collection-t gyűjtök akkor vegyem mam meg Leber-t meg Ian Johnson-t vagy gyűjtsek egy komolyabb playára? :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Eladni. Mi mást tudsz? 😀tenorxGyűjteni, hátha egyszer csinálnak collectionbe limited részt, ha már van pro bowl meg mit tom én mi.
több mint 13 éve
Eladni. Mi mást tudsz? 😀
több mint 13 éve
Ti mit szoktatok csinálni azokkal a limitált játékosokkal, akik lejártak, és nem tudnak úgyse erősítést hozni, ha aktiváljátok? 50-ért eladni fölösleges.
több mint 13 éve
nálam meg tegnap este óta el se indul a játék, csak fehér rész van a helyén... 😕 van valakinek valami ötlete ennek a megoldására?
legfrissebb flash van fent, és ie alól megy....
mindegy, ff4-re frissítettem, az alatt is jó.
több mint 13 éve
stitch90
256
én még csak most léptem át a 600-at, lesz még pár hétvégém a top playáig...ráadásul ultit bontottam és überfocs volt.
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
4 flipping cardból 2,azaz 2 db kártyát nyertem,az utóbbi 40-ből meg kb 40-et,takarodjanak már el a büdös picsába :mad:
több mint 13 éve
805 kártya meglett a flippingben ennek örömére vettem 380-ért egy Paintert 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
1000+ 😊
több mint 13 éve
stitch90
256
én mindig automatára teszem és skippelem, ez olyan körönkénti átlag +8
Vamos Gringos!