Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
több,mint hússzal kikapni egy tízzel gyengébb csapattól,egymás után kétszer
bunda 😛

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Ez már jobban tetszett, mint az előző jónéhány 😊Bálesz
azta, grat, egy ilyet én is el tudnék viselni 😊
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Meglett a 3. gyűrű, Revis jött jutalmul (meglett a 100-as acsi). A sok befolyó pénznek hála nyitottam 2 ultit, alig volt upgrade, de több LE kártya is esett, így a meglévők közül hármat aktiválva meglett a 105-ös acsi is, amiből újabb ultira jutott:

Ez már jobban tetszett, mint az előző jónéhány 😊

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Megvettem ezeket a Colts-os zászlókat a stadionba, semmi értelme, de jobban néz ki és ugyanannyi hasznott hozott, mint az elmúlt 5-6 ulti pack 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Na, úgy tűnik, nincs double coin weekend 😕. Én mindenesetre lejátszom a 100 ticketem Tomlinnal (így 4000 fölött ad győzelmenként). Aztán remélem, megint lesz 2 team pack 1 áráért, mint e legutóbbi kirakósnál, és akkor gyűlhetnek a Packers-playák.

nem emlékszem,ki írta, hogy fenn van egy külföldi fórumon a játékról, de ha van infója, hogy melyik játékosok alatt vannak darabok, megköszönném 😊Szobi22
Nincs ilyen, hogy ki alatt van 😛
Nekem írták biztosra, hogy Gould alatt van, beraktam collectionbe, és semmi. Szerintem full random.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem bírtam ki,ezért vettem egy ultimate-et,úgy gondolom ígyis lesz elég pénzem a PL3-ra
és nem bántam meg 😀Newman
tuti elég lesz, mivel én úgy meg tudtam csináltam végig h a pl3 után is ebből a packból Romon kívül mindenki beférne 😉
több mint 13 éve
nem bírtam ki,ezért vettem egy ultimate-et,úgy gondolom ígyis lesz elég pénzem a PL3-ra
és nem bántam meg 😀

Romo a 62-es McGeet váltotta (végre 😀)
Troy a 84-es LaRon Landryt
többi collection
+1 contract card

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Peppers alatt van 1.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Na, úgy tűnik, nincs double coin weekend 😕. Én mindenesetre lejátszom a 100 ticketem Tomlinnal (így 4000 fölött ad győzelmenként). Aztán remélem, megint lesz 2 team pack 1 áráért, mint e legutóbbi kirakósnál, és akkor gyűlhetnek a Packers-playák.

nem emlékszem,ki írta, hogy fenn van egy külföldi fórumon a játékról, de ha van infója, hogy melyik játékosok alatt vannak darabok, megköszönném 😊

több mint 13 éve
Na végigszámoltam 😀
-71 ulti
-255 platina
-457 gold
-123 silver
-2 bronz
hiányzik a full collectionhöz 😀
több mint 13 éve
nem mostanában nagyon kicsesz velem a játék :/ most érzem mi volt eddig nektek 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Bakker nem lesz meg D-Jax. :/Laki
pedig azt hittem te már 2000-nél tartasz kb 😀

nekem már megvan az ára, de nem érzem elég nagy upgradenek a 93-as White-hoz képest, úgyhogy várok, majd jönnek még fontosabb posztokra is jó játékosok 😊
több mint 13 éve
Bakker nem lesz meg D-Jax. :/

több mint 13 éve
Nem, amerikai fórumokon volt egy hír, de 100%, hogy nem lesz, mert előtte pár nappal ki szokták írni.
több mint 13 éve
ez a double coin weekend mikorra várható?Newman
Elvileg most hétvégén. Legalábbis ilyen hírek keringenek a topicban 😊
Remélem igazuk lesz, mert már 80 ticket fölött vagyok és Tomlin is csak arra vár, hogy aktiváljam 😀Bálesz
jah én is erre várok..
fészbukon valami madden topikban arról regéltek, hogy ezena hétvégén lesz double coin, de nagyon úgy néz ki, hogy csak kacsa :/Stez
vagy csak komolyan vettetek egy április elsejei "hírt" 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vagy egyszerűen csak hipp-hopp jön Vukk 😀 és double coin weekend
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Remélem igazuk lesz, mert már 80 ticket fölött vagyok és Tomlin is csak arra vár, hogy aktiváljam 😀Bálesz
jah én is erre várok..
fészbukon valami madden topikban arról regéltek, hogy ezena hétvégén lesz double coin, de nagyon úgy néz ki, hogy csak kacsa :/Stez
tutira, már kint lenne valamilyen számláló, hogy az következik...
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
jah én is erre várok..
fészbukon valami madden topikban arról regéltek, hogy ezena hétvégén lesz double coin, de nagyon úgy néz ki, hogy csak kacsa :/

több mint 13 éve
lehetne valami contract card akció is mert megint elfogyottFarky
hány limitedet használsz folyamatosan? csak mert nekem van 30, úgy hogy qva rég vettem packot, amiben voltSzobi22
2-t, most már csak 1-et, de nem tudom mikor kaptam utoljára, mert ultiban qrva régen volt.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
lehetne valami contract card akció is mert megint elfogyottFarky
hány limitedet használsz folyamatosan? csak mert nekem van 30, úgy hogy qva rég vettem packot, amiben volt

több mint 13 éve
lehetne valami contract card akció is mert megint elfogyott

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Remélem igazuk lesz, mert már 80 ticket fölött vagyok és Tomlin is csak arra vár, hogy aktiváljam 😀

több mint 13 éve
ez a double coin weekend mikorra várható?

több mint 13 éve
sikerült újra elérni a 700 kártyát flippingben.

több mint 13 éve
én is ultira gyűjtök most a változatosság kedvéért 😊kaszo
nyilván megint szopó, 2 ulti jött, az is mindkettő 90-es.
nem is tudom mit vártam.
de legalább nem volt dupe.