Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Még csak 1250 kártyánál vagyok, szóval van egy hetem összeszedni a hiányzó 250-et 😀Bálesz
vagy elbukni 500-at 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Még csak 1250 kártyánál vagyok, szóval van egy hetem összeszedni a hiányzó 250-et 😀Bálesz
Én meg 1175nél 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Még csak 1250 kártyánál vagyok, szóval van egy hetem összeszedni a hiányzó 250-et 😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nekem Ware(97) - Dumervil(93) - Woodley(91), szóval én egyértelműen megveszem 😀tenorx
nekem már Willis (99), Harrison (97), Beason (96) 😀 mondjuk falam még most sincs... Szerintem érdemes rá beruházni, mégiscsak maxos.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nekem Ware(97) - Dumervil(93) - Woodley(91), szóval én egyértelműen megveszem 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Willisen gondolkodom, mert a LB-sorom jelenleg így néz ki:
Ware (97) - Beason (96) - Ray Lewis (94)

Lehet, hogy várok valami jó OL-re, ott még van két 92-es meg egy 93-as is.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek megvegyem Willist?
Van egy 90+1, 86+1 meg sima 97es LB.Vagy várjak vmi jobbra?
Köszi Szobi22 így már értem 😊
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
a végén én is rámentem Willisre,előbb-utóbb úgyis bekellett volna szerezni,a 91-es Phillips-t váltotta és nőtt a ratingem is 😊

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Ezt értem, de az 1 perc alatt az összeset, ha az elején megnyomod vagy csak az adott paklinál :SEmerico
na jó, akkor kicsit szemléletesebben, hátha úgy meglesz. elkezdesz játszani. játszol. mindketten pakoltok. egyszercsak eszedbe jut: "hű de király lenne ezt a sok lent lévő kártyát elvinni, mert van benne flipping ticket, meg pénz is". így hát okosan benyomod a wild cardot. és hoppá, már a tied is, ami lent volt.
tehát: ha mondjuk addig még senki nem vitt semennyit, és mindketten lepakoltatok 15-öt, akkor neked lesz 35, cpu-nak meg 5. aztán folytatódik tovább rendesen a játék

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
én is megvettem Willist a 90-es Dansby helyére 😊
flipping powerupokat vajon lehet kapni vagy szerezni valahonnan, vagy csak pfc-ért?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyitottam egy ultit.3 platina 1 player of the week és egy ulti.POTW egy 88as RB volt, mondom kösz bazmeg...Viszont lett egy 92es OL ami már megvan!!!.Pff.Alig jön már pénz, mivel nem jön semmi öcsi..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha jól értem, a Wild Card-ot ha kijátszod mielőtt a gép tenne, akkor automatikusan megnyered az összes letett kártyát, Double Downnál a kártyák dupláját nyered, Insurancenél a felét veszted el ha veszítesz.Farky
Szóval, ha úgy látom, hogy nagyon nyerésben vagyok érdemes nyomni egy double-t, ha nagyon vesztesz akkor a másikat.Wild cardnál meg ha menet közben rányomsz, akkor automatikusan nyersz, de csak onnantól mikor lenyomtad?Emerico
wild cardnál azokat nyered meg, amik lent vannak. mintha letennél egy olyan színűt, mint az ellenfél utsója voltSzobi22
Ezt értem, de az 1 perc alatt az összeset, ha az elején megnyomod vagy csak az adott paklinál :S
több mint 13 éve
Lécci írjátok le mit jelent pontosan flippingben a 3 power ups.Köszi!Emerico
Ha jól értem, a Wild Card-ot ha kijátszod mielőtt a gép tenne, akkor automatikusan megnyered az összes letett kártyát, Double Downnál a kártyák dupláját nyered, Insurancenél a felét veszted el ha veszítesz.Farky
Szóval, ha úgy látom, hogy nagyon nyerésben vagyok érdemes nyomni egy double-t, ha nagyon vesztesz akkor a másikat.Wild cardnál meg ha menet közben rányomsz, akkor automatikusan nyersz, de csak onnantól mikor lenyomtad?Emerico
wild cardnál azokat nyered meg, amik lent vannak. mintha letennél egy olyan színűt, mint az ellenfél utsója volt

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szóval, ha úgy látom, hogy nagyon nyerésben vagyok érdemes nyomni egy double-t, ha nagyon vesztesz akkor a másikat.Wild cardnál meg ha menet közben rányomsz, akkor automatikusan nyersz, de csak onnantól mikor lenyomtad?
több mint 13 éve
Ha jól értem, a Wild Card-ot ha kijátszod mielőtt a gép tenne, akkor automatikusan megnyered az összes letett kártyát, Double Downnál a kártyák dupláját nyered, Insurancenél a felét veszted el ha veszítesz.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ment egy 😊Laki
thx
volt előtted kerek 4 ismerősöm aki játszik ezzel a játékkal. Mondjuk zsír lenne megkapni már az 5.ismerősömért az acsit 😛Habi
Akkor kapsz mégegyet 😀

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ment egy 😊Laki
thx
volt előtted kerek 4 ismerősöm aki játszik ezzel a játékkal. Mondjuk zsír lenne megkapni már az 5.ismerősömért az acsit 😛

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Ment egy 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
lenne érdeklődő ismeretséget kötni? 😀
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000908100873
láttam korábban felvettétek egymást, légyszi engem se hagyjatok ki a jóból 😊
segítsük a kicsit alapon 😛

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lécci írjátok le mit jelent pontosan flippingben a 3 power ups.Köszi!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
közben vannak flippingben is kb game changerek 😊Szobi22
na ez nem is annyira szar, így nyerek legalább kicsit 😀
bár kíváncsi leszek, ezeknél is giftekben lehet-e kapni plusz game chancert

több mint 13 éve
közben vannak flippingben is kb game changerek 😊

több mint 13 éve
nekem 1700-am van de félek elkölteni hátha jövőhéten Manning vagy valami Coltsos leszOrk
Én eddig megvettem Paintert meg Addait így most 341 kártyám tehát kb esélytelen h meglegyen az 1400 pedig ráférne az erősítés az LB soromra.

Mivel régen nyitottam ultit ezért most bontottam egyet de csak felbaxott :S

több mint 13 éve
Nekem PWill meg már megvan, Ray Lewis meg nem is férne be, úgyhogy nem kell ezen stresszelnem. Meg mondjuk kb 800 kártyám van, de most amúgy is inkább a Packers-playákat veszem

több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
nekem 1700-am van de félek elkölteni hátha jövőhéten Manning vagy valami Coltsos lesz