Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Most látom, hogy Woodhead kétszer van benne a colectionben 😛 (Jetsnél meg Patsnél is)a nagy Packers-pack bontogatás közben véletlenül vettem egy ultit is, de jött Clady (98), úgyhogy nem bántam meg
több mint 13 éve
627 a collectionben :cool:
több mint 13 éve
stitch90
256
na ultinyitás, 1 kivételével mindegyik befért, volt egy +1-es is ,így már kettő van a csapatomban. ezenkívül még volt 3 contract és egy Titans edző is.
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Nyitottam egy ultit, aki normális belőle az Chris Snee 96 OL.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
PM ugyan nem jött és csak két ulti volt a csomagban, de azok nem rosszak:+ 3 contract
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ááá +3-as limited PM. Akarooom! 😀
több mint 13 éve
1700+ flipping és még van 4 tartalék ticket hozzá. de még várok erősebb playára.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
persze, megint azután jön a minden szezon után flipping card akció, miután lejátszottam 100+ ticketet.. ez így meg szopó, hogy nincs dupla team pack akció, bár várok még pár napot, hátha, jó lenne azzal az 1,2 millióval 😛
több mint 13 éve
a color explosion achievementnél, mikor minden fajta kártyából egynek a csapatban kell lenni, elég csak berakni őket egyszer, vagy ki is kellene kapnom velük? 😀stitch90Elég ha a csapatban vannak.
több mint 13 éve
stitch90
256
a color explosion achievementnél, mikor minden fajta kártyából egynek a csapatban kell lenni, elég csak berakni őket egyszer, vagy ki is kellene kapnom velük? 😀
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
na mivel nem lett dupla team pack akció, vettem egy ultit, szokás szerint 2 ulti+3 platinum.... 95-ös Asante váltott egy 93-as CB-t, többi collection :rolleyes: ilyenkor mindig arra gondolok, hogy inkább vettem volna 8 silver packot az árából 😀 aztán eszembe jut hogy azokban is csak 1-1 új játékos lett volna úgyis, úgyhogy tökmindegy 😀
így legalább tuti hogy nem kell Woodson, bár amúgy se vettem volna meg valszeg. már több mint 1600 flippingem van 😊 és most már lehet kapni szintlépésre (25-öt) meg szezongyőzelemért is. jöjjön az a Tony Gonzalez heti kártya 😀
több mint 13 éve
Ja, csak egyet.
több mint 13 éve
stitch90
256
Én is még csak most léptem át az 1000-et , pedig kellett volna Woodson. Bár ha még két napig marad, akkor kis mázlival megvan.PL3-ban így minden nap csak egyet lehet lépdelni?
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
unatkoztam,ezért az NFC Northot és AFC Northot lenyomtam egy 10 perc alatt,így jöhetett a PL3több mint 300000 pénzem a Rams-ig volt elég (stadionfejlesztés+fanok) 😀
több mint 13 éve
Flipping cardokból vettem egy Addait ő még nem volt meg így tovább gyarapodott a Colts gyűjteményem.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
De történt, nézd meg az aktuális meccsednél a hátralévő időt. A timeout +24 órát hozzátesz.Az instant replay pedig a már lejárt, elveszített meccsek újrajátszására szolgál.
De ezek benne vannak az infoban is 😛
több mint 13 éve
stitch90
256
Mi az az instant replay meg timeout? kíváncsiságból ellőttem egy timeoutot, de semmi változás nem volt 😀
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
nekem S, LB v DE jöhetne
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én még csak a bűvös ezrest léptem át, szóval a jó játékosok még várjanak 😀Bár TE jöhet miattatok, az úgysem kell annyira, jó nekem a 96-os Clark egy darabig 😊
több mint 13 éve
hárman 😀én is ma léptem át az 1400-at,egy jóféle TE vagy OL jöhetne jövőhéten,QB-nak majd jó lesz Rodgers PL3 után 😊NewmanAkkor már ketten vagyunk, mert nekem is TE vagy OL kellene 😀Mev
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én is ma léptem át az 1400-at,egy jóféle TE vagy OL jöhetne jövőhéten,QB-nak majd jó lesz Rodgers PL3 után 😊NewmanAkkor már ketten vagyunk, mert nekem is TE vagy OL kellene 😀
több mint 13 éve
én is ma léptem át az 1400-at,egy jóféle TE vagy OL jöhetne jövőhéten,QB-nak majd jó lesz Rodgers PL3 után 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na most már van 1400 flipping cardom. Lehetne valami jó kis játékos már. 96-os Woodson nem lenne nagy upgrade, úgyhogy várok egy kicsit.
több mint 13 éve
egy újabb sz*r ultin vagyok túl, lassan tényleg csak Colts packot veszek