Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
szép, nekem sosem lesz ilyen csapatom, amilyen kártyák jönnek az ultikba 😀
legutóbbi kb. 10 pakkban egyetlen upgrade sem voltStez
nekem is volt ilyen sorozatom, aztán meg 4 pakkból jött talán 2, szóval kitartás, meg itt a double coin weekend, ha lehet hinni a szóbeszédnek 😊

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
szép, nekem sosem lesz ilyen csapatom, amilyen kártyák jönnek az ultikba 😀
legutóbbi kb. 10 pakkban egyetlen upgrade sem volt

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Az tuti, hogy szép lassan...Így is csak 99es lettem.Kipörgettem egy 93as CB-t, de már nem fért be.Aztán ultinyitás, semmi😕Emerico
nekem megvolt már pl a 105-ös rating, most 101-en vagyok, 1LE van aktiválva. íme:

és még van LE: Ochocinco (92), Marshall (91), Ricky Williams (88); Bart Scott (90), Vilma (86), Samuel (84)

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az tuti, hogy szép lassan...Így is csak 99es lettem.Kipörgettem egy 93as CB-t, de már nem fért be.Aztán ultinyitás, semmi😕
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Szvsz nem, mert ulti-ban nagyobb valószínűséggel kapsz használható ulti player mint team packban, mivel abban random vannak a kártyák, ezért lehet h csupa bronzot kapsz.Farky
Akkor nem tudom mi értelme van megvenni 200k-ért...El lehet egyáltalán jutni a 105ös ratingig PFC nélkül??Emerico
El 😊tenorx
széééééép lasssssssaaan 😀
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ma meglesz a 3. gyűrűm is, végre😊
Egy olyan kérdésem lenne, hogy jobban megéri pl egy Pats NFL pakkot venni mint egy ultit?Nekem legutóbbi 2 ultimból senki nem fért be, hiába ad +90eseket😕Valakinek van tapasztalata?Ma megkapom a 99es Rodgerst, de sztem úgyse lesz meg a 100as ratingem😕Jelenleg csak 96os egy +1es LB-vel..fakk
Flippingben csak 875 karim vanEmerico
Szvsz nem, mert ulti-ban nagyobb valószínűséggel kapsz használható ulti player mint team packban, mivel abban random vannak a kártyák, ezért lehet h csupa bronzot kapsz.Farky
Akkor nem tudom mi értelme van megvenni 200k-ért...El lehet egyáltalán jutni a 105ös ratingig PFC nélkül??Emerico
El 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy olyan kérdésem lenne, hogy jobban megéri pl egy Pats NFL pakkot venni mint egy ultit?Nekem legutóbbi 2 ultimból senki nem fért be, hiába ad +90eseket😕Valakinek van tapasztalata?Ma megkapom a 99es Rodgerst, de sztem úgyse lesz meg a 100as ratingem😕Jelenleg csak 96os egy +1es LB-vel..fakk
Akkor nem tudom mi értelme van megvenni 200k-ért...El lehet egyáltalán jutni a 105ös ratingig PFC nélkül??
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Szvsz nem, mert ulti-ban nagyobb valószínűséggel kapsz használható ulti player mint team packban, mivel abban random vannak a kártyák, ezért lehet h csupa bronzot kapsz.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Flippingben csak 875 karim van
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
újabb colts pack nyitás, 5/1, mindössze pat angerer fért be. 😕 de már 27-nél járok 😀
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
nekem meg pont CJ és Woodson van meg 😀
több mint 13 éve
Hát CJre nincs pénzem, mert egy nap alatt nem fog összejönni 600, Woodson meg annyira nem érné meg, mivel két 95ös cornerem van.
Jah, és a heti játékosokból Woodson és James Jones kivételével mind megvan 😀
több mint 13 éve
De jól jönne a 96-os Megatron-Woodson duóból az egyik.. 😀
De esélytelen, csak 540 kártyám van még mindig

több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Én tegnap vettem 2-t az olyan volt hogy Long 96-Brady 99-Bethea 95-Vincent Jackson 94-Tuck 92 😊

több mint 13 éve

Megérte megvenni 😊
több mint 13 éve
akkor úgy látom én nem is szólhatok egy szót se az 1200-ammal.... 😀
jövő hétre örülnék egy Tony Gonzaleznek 😊kaszo
minek. csak 98-as 😛Farky
ki a kicsit nem becsüli 😀
meg hát a 88-as Owen Danielsemhez képest elég lenne pont 😛
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
jövő hétre örülnék egy Tony Gonzaleznek 😊kaszo
minek. csak 98-as 😛

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
jövő hétre örülnék egy Tony Gonzaleznek 😊

én is ultira gyűjtök most a változatosság kedvéért 😊
több mint 13 éve
Na mivel ma összejött 150k és már amúgy is van vagy 590 ember a collectionben úgy döntöttem, hogy veszek egy ultit, próba cseresznye 😀 5 perc múlva meglesz a pénz, majd posztolom az eredményt.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én meg már csak max akkor játszom vele, ha edz a csapat, és meg kell várni. Ha +10 kijön a négy flip alatt, akkor jó vagyok. Majd talán giftekből összeszedem 1400-at valaha. (szerintem alig vagyok 400 felett)
több mint 13 éve
1400+ flipping card 😊

Tegnap beadta az ultiban Harrisont, még jó hogy nem akkor gyúlt össze, mert megvettem volnaKGB
Ti sosem vesztetek gép ellen, hogy ennyi kártyátok van már? Mert néha örülök, ha 4 ticketből 0-ra vissza tudom hozni magam.Mev
Én általában nyerek. 10-15 plusszal szoktam kiszállni, persze néha bukok. Ha jól emlékszem holnap lesz a váltás az embereknél, szóval nem fog összejönni az 1400. 1200 felett vagyok, szóval remélem jövő héten lesz valami állat LB, QB vagy TE.visi_b
én alig nyerek
500-am sincsen még, ma pedig nyertem vagy 3 flip ticketet is, és így összesen 7-8 körből mínuszba jöttem ki, folyton buktam

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
1400+ flipping card 😊

Tegnap beadta az ultiban Harrisont, még jó hogy nem akkor gyúlt össze, mert megvettem volnaKGB
Ti sosem vesztetek gép ellen, hogy ennyi kártyátok van már? Mert néha örülök, ha 4 ticketből 0-ra vissza tudom hozni magam.Mev
Én általában nyerek. 10-15 plusszal szoktam kiszállni, persze néha bukok. Ha jól emlékszem holnap lesz a váltás az embereknél, szóval nem fog összejönni az 1400. 1200 felett vagyok, szóval remélem jövő héten lesz valami állat LB, QB vagy TE.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1400+ flipping card 😊

Ti sosem vesztetek gép ellen, hogy ennyi kártyátok van már? Mert néha örülök, ha 4 ticketből 0-ra vissza tudom hozni magam.
több mint 13 éve
KGB 79
1400+ flipping card 😊

Tegnap beadta az ultiban Harrisont, még jó hogy nem akkor gyúlt össze, mert megvettem volna
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
szerintem vehetsz packokat
PL3-t is az igazi megjelenés előtt 2-3 hétig reklámozták és ugye a PL4-et még nem is hirdetik,van még idő szvsz