Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Arról lehet tudni valamit, PL 3 után most lesz-e valami PL 4 és ha igen, mikor?
Mert nem tudom most, hogy gyűjtögessek-e pénzt, vagy vegyek-e packokat inkább

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
jól jönne a double coin weekend,80 ticketem van (felviszem addig 100-ig) és akkor aktiválom Tomlint
jöhet pénz még a 140k mellé 😊

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Ohh, akkor nem tudom :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
De a hetinél is ott van.Laki
de ott is a napit jelzi sajnos, megnéztem 😕

több mint 13 éve
De a hetinél is ott van.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
bogjosi New England Patriots 1 497
Ott van alul a számláló.Laki
Azt látom, de az a napi váltást jelzi...Harrison meg a heti csomagban van.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 13 éve
ha jól láttam a leírást, nem mind a négy csapatnál vannak darabok, csak a Chicagonál és a Packersnél. sok sikert 😊
közben flippingből én is átléptem az 1100-at, de sajna nem valószínű hogy meglesz az 1400 a cseréig, pedig jó lett volna Harrison.kaszo
mikor fog majd váltani? mert már csak 75 kell Harrisonhoz... :rolleyes:bogec7
24-én reggel írták be ide a topikba először, hogy már Suh van A-Rod helyett, és ha hetente vált, akkor gondolom 30-a, vagyis holnap éjszakáig van még idő.kaszo
köszi! 😊

több mint 13 éve
Ott van alul a számláló.

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
nekem van 7 szal lehet rámegyek.Laki
ha jól láttam a leírást, nem mind a négy csapatnál vannak darabok, csak a Chicagonál és a Packersnél. sok sikert 😊
közben flippingből én is átléptem az 1100-at, de sajna nem valószínű hogy meglesz az 1400 a cseréig, pedig jó lett volna Harrison.kaszo
mikor fog majd váltani? mert már csak 75 kell Harrisonhoz... :rolleyes:bogec7
24-én reggel írták be ide a topikba először, hogy már Suh van A-Rod helyett, és ha hetente vált, akkor gondolom 30-a, vagyis holnap éjszakáig van még idő.
több mint 13 éve

mikor fog majd váltani? mert már csak 75 kell Harrisonhoz... :rolleyes:

több mint 13 éve

közben flippingből én is átléptem az 1100-at, de sajna nem valószínű hogy meglesz az 1400 a cseréig, pedig jó lett volna Harrison.
több mint 13 éve
Most ultira mentem
jött egy Big AL 97 váltotta Wilforkot, Dielman 95 egy 92-est váltott.

több mint 13 éve
nekem van 7 szal lehet rámegyek.

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
nekem is 3 van meg de igen valószínű h Raji lesz

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Raji

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
azt vágjátok h lehet kapni flipping kártyát ajándékba ? 😊Laki
hogy?
(remélem nem arra a 20-ra gondolsz, amit mindenki kap naponta 😀 )

közben megjött az új összegyűjtendő elit kártya, NFC North, ebből is csak 3 darabom van meg :rolleyes:kaszo
Látszik már h ki lesz az? 😊
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
én is most nézem, az előbb nálam nem ment a játék gondolom ezért

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
azt vágjátok h lehet kapni flipping kártyát ajándékba ? 😊Laki
hogy?
(remélem nem arra a 20-ra gondolsz, amit mindenki kap naponta 😀 )

közben megjött az új összegyűjtendő elit kártya, NFC North, ebből is csak 3 darabom van meg :rolleyes:
több mint 13 éve
ahha.

több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
giftben?

több mint 13 éve
azt vágjátok h lehet kapni flipping kártyát ajándékba ? 😊

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Én 50 jegy körül vagyok, de akkor addig nem játszom a PL3-on kívül semmit, rágyúrok ticketre 😀Bálesz
a timertől kapott 4 ticketet lejátszhatod, az nem halmozódik, csak az extrákat tartsd meg 😊
egyébként jellemző hogy pont ma nem kaptam egy ticketet se a 10 scrimmage győzelemből...

A hétvége állítólag double coinos lesz emgintStez
ezt hol olvastad? 😀kaszo
fészbukon meghívtak valami madden nfl superstars csoportba, ott írták..
nekem csak 10 ticketem van most sajnos, a hétvégéig mondjuk ezt talán feltornázom 30 körülre, meg benn van Tomlin, remélem azért korrekt pénzt ki tudok hozni a duoble coinból, ha valóban az lesz.. Bár az a vicces, hogy elutazom a hétvégére 😀

több mint 13 éve
Én 50 jegy körül vagyok, de akkor addig nem játszom a PL3-on kívül semmit, rágyúrok ticketre 😀Bálesz
a timertől kapott 4 ticketet lejátszhatod, az nem halmozódik, csak az extrákat tartsd meg 😊
egyébként jellemző hogy pont ma nem kaptam egy ticketet se a 10 scrimmage győzelemből...

A hétvége állítólag double coinos lesz emgintStez
ezt hol olvastad? 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Én 50 jegy körül vagyok, de akkor addig nem játszom a PL3-on kívül semmit, rágyúrok ticketre 😀

több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Ha doublecoin lesz akkor,ha bent van Tomlin is akkor 4x-es pénzt ad?MattMiller
Így van. Nem lenne rossz, ha igaz lenne a hír, mert most van 90+ ticketem és Tomlin is megvan már 😀Mev
Jó lenne, nekem 100 ticketem van 😊