Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
140 mondjuk én inkább a stadionnal szoptam többet, mondjuk én szar csapattal csóróként toltam végigazt hiszen 140 vagy 150Kúj stadiont kell majd építeni aszhem 2 naponta kell egy újabb rész és több fanköszi,még lenne egy kérdésem
fanok egyébként egyre növekvő mértékben emelkednek tehát pl 1. nap kell 1000 a 3.os 1500 de mondjuk az utolsó meccseknél meg 10k-val ugrikOrk
a pl3 végére mennyi fannak kell lennie?Newman
javítsatok ki, ha tévedekStez
több mint 13 éve
azt hiszen 140 vagy 150Kköszi,még lenne egy kérdésemPL3-ra am van valami különleges elvárás? (nézőszám,stadionfejlesztés,stb.)Newmanúj stadiont kell majd építeni aszhem 2 naponta kell egy újabb rész és több fan
fanok egyébként egyre növekvő mértékben emelkednek tehát pl 1. nap kell 1000 a 3.os 1500 de mondjuk az utolsó meccseknél meg 10k-val ugrikOrk
a pl3 végére mennyi fannak kell lennie?Newman
javítsatok ki, ha tévedek
több mint 13 éve
köszi,még lenne egy kérdésemPL3-ra am van valami különleges elvárás? (nézőszám,stadionfejlesztés,stb.)Newmanúj stadiont kell majd építeni aszhem 2 naponta kell egy újabb rész és több fan
a pl3 végére mennyi fannak kell lennie?
több mint 13 éve
Hülye kérdés, de valaki próbálta már, hogy oda-vissza küldözgessen giftet? Mert ugye ha küld nekem valaki, akkor vissza tudok küldeni.. Az illető is visszaküldhet, vagy ugyebár ha már egyszer küldött, akkor le van korlátozva a további visszaküldés?Egy embernek 1 nap csak egyet tudsz 😊
Csak, mert oda-vissza küldözgetéssel el lehetne szórakozgatni 😛
De gondolom egyébként nem lehet.Stez
Ezt csak úgy lehet megcsinálni, hogy mondjuk küldesz éjfélkor egyet (hajnali 4-5 körül vált napot), ő visszaküldi neked, még azelőtt, te küldesz neki másnap reggel, és ő még aznap visszaküld egyet. De így ugyanúgy napi 1-1-et kaptatok, mint simán.
több mint 13 éve
Hülye kérdés, de valaki próbálta már, hogy oda-vissza küldözgessen giftet? Mert ugye ha küld nekem valaki, akkor vissza tudok küldeni.. Az illető is visszaküldhet, vagy ugyebár ha már egyszer küldött, akkor le van korlátozva a további visszaküldés?Csak, mert oda-vissza küldözgetéssel el lehetne szórakozgatni 😛
De gondolom egyébként nem lehet.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem vágom miért van ebben ekkora mákom de most is 4 ticketből 75 card 😮LakiMai eredményem eddig 4 ticketből -35 kártya. nájsz.
több mint 13 éve
nem vágom miért van ebben ekkora mákom de most is 4 ticketből 75 card 😮
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
ez a card flipping kezd nem kicsit felbaszni 😀Newmanén is pont erre gondoltam ma 😀
mondjuk nekem már abból is baromira elegem van, hogy több mint 150 silver hiányzik még a collectionömből, mégis kb. az utolsó 10 packból 8-szor csak az egy garantált non-dupe-ot tudtam berakni, többi mind megvolt már....
több mint 13 éve
Nyertem 3 ilyen flip genyó ticketet és buktam vele 30-40 kártyát. :cool: 😛u.i.: utolsóba meg még 2-t. Hátha ezzel viszajövök egálba.
több mint 13 éve
stitch90
256
hogy a francba van már 800+? 440 körül stagnálok. az csak nem baj, hogy automata és skip gombokkal summázom ezt a szart?
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
mmint hogy gondolod? 😀Update:csíter vagy..Stez
Laki
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Update:"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Én csak 476-nál vagyok, viszont a mai 4-ből egész pozitívan jöttem ki, olyan +20 környékén. Az utóbbi kb 2 nap után ez is haladás.Bár még ezzel is rohadt lassú a haladás. Egy vígasztal, hogy ez a Suh-kártya már megvan, így ráérek a gyűjtögetéssel 😊
több mint 13 éve
Az utóbbi három napban nemhogy nem nőtt a flipping kártyáim száma, hanem csökkent. 3 nap alatt asszem -40ben vagyok kb 15 ticketből. Bekaphatják a faszom, így nem lesz Harrison.
több mint 13 éve
773 Flipping 😊
több mint 13 éve
PL3-ra am van valami különleges elvárás? (nézőszám,stadionfejlesztés,stb.)Newmanúj stadiont kell majd építeni aszhem 2 naponta kell egy újabb rész és több fan
fanok egyébként egyre növekvő mértékben emelkednek tehát pl 1. nap kell 1000 a 3.os 1500 de mondjuk az utolsó meccseknél meg 10k-val ugrik
több mint 13 éve
PL3-ra am van valami különleges elvárás? (nézőszám,stadionfejlesztés,stb.)
több mint 13 éve
411 flippingben... Ma 6 kártyával eddig -30ban vagyok.425 collection és 596 a flippingbenFarkyJelenleg 328 van 😊peti46524 😀tenorx
több mint 13 éve
PL2-ben elcsesztem a számlálót,így marad Favrejellemző,hogy pont ma nem tudtam géphez jönni korábban....
több mint 13 éve
425 collection és 596 a flippingben524 😀tenorxColectionnel, hogy álltok? Mmint hány kártyátok van össz?LakiJelenleg 328 van 😊peti46
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
524 😀Colectionnel, hogy álltok? Mmint hány kártyátok van össz?LakiJelenleg 328 van 😊peti46
több mint 13 éve
most adta be, miután kiléptem és visszaléptem, 100-as ratingnélmegvan a 100-as team rating, de baszik beadni az 50K-s acsitSteznekem is csak 100+-nál adta be.Farky
több mint 13 éve
megvan a 100-as team rating, de baszik beadni az 50K-s acsitSteznekem is csak 100+-nál adta be.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning