Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Íjjj az előbb 3 flipping hullott a zsebembe :cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na holnap pl3sb és utána jöhet is az első giants pack, mivel a csapatom ugyan szar de az ulti packok szintén így a giants collectiont próbálom feltölteni 😀 (utána meg a dolphinst a többi nem érdekel a 100as acsi után el is adtam minden kártyámat 😀)
több mint 13 éve
545 Flipping Card és még van 2 ticketem.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Szerintem egynek számít. Ha meghosszabbítasz egyet akkor a többi is él, csak éppen nem tudod berakni (jó QBból egy van pont, de nekem volt 2 LBm is és azt se engedi).
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ebben a silver pack nyitogatásban az a bosszantó, hogy már 3 LE Derek Andersonom van :rolleyes:
bár egyelőre meghagyom őket, hátha lesz olyan acsi még, hogy legyen x LE játékosod 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Farky: lépj ki a játékból, a következő belépésnél hozzá kell írnia elvileg, nekem gyakorlatilag folyton ez van 😊

Tegnap végre eltaláltam a PL3 meccs után az ultit, egy 94-es DT jött, váltott egy 90-est. Ez így kb 10x akkora upgrade, mint ami az elmúlt 3-4 Ultimate-csomagomban összesen volt 😊

több mint 13 éve
Közben 488 collectionban, és még ma nyitok egy Silvert 😀
több mint 13 éve
😡 meglett a steelers acsi elvileg, de nem kaptam meg a jutalmam, pedig teljesítettnek írja, faxa...Farky
a teljes csapat collection?kaszo
dehogy csak a 10-es 😀 érdekes h a Steelersből alig kapok játékost pedig lenne aki beférne.Farky
ja, ilyen nekem is volt egyszer hogy nem adta meg (bár akkor a pro league meccsnyerésért kapott bónuszjátékos volt épp a tizedik), de 11. játékosnál hozzáírta az acsit a pontokhoz meg a pénzhez 😊

edit: kicsit meglepett most, hogy feljött silver packból egy 78-as (!) Ryan Torain, azt hittem csak 75-ig vannak benne játékosok.
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
😡 meglett a steelers acsi elvileg, de nem kaptam meg a jutalmam, pedig teljesítettnek írja, faxa...Farky
a teljes csapat collection?kaszo
dehogy csak a 10-es 😀 érdekes h a Steelersből alig kapok játékost pedig lenne aki beférne.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
lehet azért, mert Colts fan vagy 😊

több mint 13 éve
a teljes csapat collection?
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
😡 meglett a steelers acsi elvileg, de nem kaptam meg a jutalmam, pedig teljesítettnek írja, faxa...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nekem inkább elszórtam vannak 15-18-20asok 😊

több mint 13 éve
Nekem még elég sok helyről hiányzik a 10es, viszont van pár, ahol nagyon sok van.
Pl:
-Panthers 24
-Lions 21
-Jets 26!
-Steelers 35 (Igen elszámoltam a 8 hiányzót, valamiért 43 fős csapatra emlékeztem, de 49, így még 13 hiányzik)
-Saints 22
-Titans 21
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
annyira el tudja venni a kedvemet a gyűjtéstől, mikor már egy bronze packban is három olyan kártyát dob ki, ami megvan...JJ
mert azokból kevés van, silvert vagy inkább goldot kell venni ott tényleg csak max 1 jön ami megvolt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Már csak a Falconsból nincs meg a 10 kártyás acsi. Ó, az irónia. 😀kaszo
Hát akkor tessék gyorsan egy Falcons packot venni 😊
több mint 13 éve
Már csak a Falconsból nincs meg a 10 kártyás acsi. Ó, az irónia. 😀
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, megint inkább egy ultit nyitok, akik jöhetnének: CB, DE, K, LB, OL!

Na, jött:
91 Carl Nicks, OL - collection
91 DeSean Jackson, WR - collection
89 Marcus McNeill, OL - collection
89 Hines Ward, WR - sell
93 Elvis Dumervil, LB - 91-es David Harrist váltja
2 ticket
Mike Singletay coach

Ezzel meglett egyébként a New Orleans fan acsi is.

Maradék és kapott pénzből vettem még 3 gold packot, a 15 játékosból 8-at el kellett adni, már collection-ben is megvolt. (pedig csak 3 csapatnál van 10 játékosom minimum...)
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
annyira el tudja venni a kedvemet a gyűjtéstől, mikor már egy bronze packban is három olyan kártyát dob ki, ami megvan...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Colectionnel, hogy álltok? Mmint hány kártyátok van össz?Laki
Én inkább arra lennék kíváncsi, kinek lett meg egy egész csapat eddig 😀kobalu91
8 kártya hiányzik a Steelershez 😀tenorx
wow, 😊 azért nem kapsz sokat 😊
én nagyon teperek a colts packokért, de még mindig 17 hiányzik 😊
több mint 13 éve
Én inkább arra lennék kíváncsi, kinek lett meg egy egész csapat eddig 😀kobalu91
8 kártya hiányzik a Steelershez 😀
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Én inkább arra lennék kíváncsi, kinek lett meg egy egész csapat eddig 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Hurrá, 3 ticketből sikerült kb nyolccal növelni a flipping card-számot. Kb 4 év és meg is lesz az 1400... 😀

több mint 13 éve
Ja és nekem 452 van collectionben.tenorx
nekem 453 😀 😀kaszo
Most már 460 😛
több mint 13 éve
Ja és nekem 452 van collectionben.tenorx
nekem 453 😀 😀