Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Laki hipermákját figyelembe véve meg simán jöhetett neki 5 alatt +10 a 7.-en flipping ticket.... 😛Newman
jogos, bocs 😀

Mai 3 ticketből -17 kártya a legjobb egy 0-s kör volt. Inkább hagyom auto-n mert a skip-pel csak bukok 😀 Ha így folytatom soha nem gyűlik össze az 1400.Farky
ezzel viszont én is így vagyok, skippel még soha nem nyertem... :rolleyes:
én egyébként 783 flipping cards-nál tartok, valszeg nem lesz meg az 1400 mielőtt eltűnne Harrison, pedig nem lenne rossz.
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Mai 3 ticketből -17 kártya a legjobb egy 0-s kör volt. Inkább hagyom auto-n mert a skip-pel csak bukok 😀 Ha így folytatom soha nem gyűlik össze az 1400.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
hogy lehet 8 ticketed?kaszo
gondolom nyert néhányat a partyk alattNewman
ok de a timer 4-et ad max, játékonként meg sztem csak egyet lehet nyerni reálisan (amit ugye fel is használ a következőre), de azt se mindig, esetleg NAGYON jó esetben kettőt (nekem eddig összesen egyszer volt két ticket is az ellenfél paklijában, pedig én is játszom első naptól kezdve), csak emiatt fura nekem kicsitkaszo
nekem volt már olyan,hogy 2 party alatt jött 3
Laki hipermákját figyelembe véve meg simán jöhetett neki 5 alatt +10 a 7.-en flipping ticket.... 😛

több mint 13 éve
Kereken 900 Flipping és még van 8 Ticketem mellé 😊Laki
gondolom nyert néhányat a partyk alattNewman
ok de a timer 4-et ad max, játékonként meg sztem csak egyet lehet nyerni reálisan (amit ugye fel is használ a következőre), de azt se mindig, esetleg NAGYON jó esetben kettőt (nekem eddig összesen egyszer volt két ticket is az ellenfél paklijában, pedig én is játszom első naptól kezdve), csak emiatt fura nekem kicsit
több mint 13 éve
gondolom nyert néhányat a partyk alatt

több mint 13 éve
hogy lehet 8 ticketed?
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Épp ez az, hogy nincsenek 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Az hol függőség hogy: FLIP - > SKIP?Laki
Úgy, hogy legtöbben még erre is lusták vagyunk.

Személy szerint én egy barom játéknak tartom ezt, mely teljesen szerencsén múlik, amit arra áldoznék, hogy ezzel törődjek, azt inkább értelmesebb dologra áldozom.
Attól persze másnak tetszhet, csak kicsit furcsa, hogy te már 900-nál jársz (lövésem sincs így bő egy hét alatt ki meddig tudott elmenni), főleg ha feltételezzük, neked is vannak -10-es flipjeid.
több mint 13 éve
Az hol függőség hogy: FLIP - > SKIP?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
dede

több mint 13 éve
ööö nem? 😀

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Függő-e vagy? 😀
több mint 13 éve
Kereken 900 Flipping és még van 8 Ticketem mellé 😊

több mint 13 éve
köszi,még lenne egy kérdésem
a pl3 végére mennyi fannak kell lennie?Newman
azt hiszen 140 vagy 150K
javítsatok ki, ha tévedekStez
140 mondjuk én inkább a stadionnal szoptam többet, mondjuk én szar csapattal csóróként toltam végigkristof
köszi mindkettőtöknek a segítséget 😊

több mint 13 éve
ne kattints rá 😛 nekem 29 ismim van, mégis 76 giftet néztem meg múlthéten 😊
1 nap max 29 gift, sok nap sokszor 29 gift 😀 most már van 140 😊eaglesmcnabb
de a giftek nem járnak le x nap után?
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
1 nap max 29 gift, sok nap sokszor 29 gift 😀 most már van 140 😊eaglesmcnabb
Az úgy okés. 😊 Azt hittem egyszerre értetted a 300 giftet.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Egyébként srácok: gyűjtsétek a gifteket, ha felgyűlik 100 ticket, és látjátok hogy jön a dupla akció, nyissátok ki a felhalmozott gifteket, olyan 300 giftben lesz vagy 40 ticket, ergo 100+40= 140 ticketetek lesz kb. (csak egy jó tanács 😀)eaglesmcnabb
Nem tudsz csak egyet elfogadni egy embertől egy nap.
Már próbáltuk. 😀

Vagyis elfogadni eltudod, de csak egynek számolja be.süti
1 nap max 29 gift, sok nap sokszor 29 gift 😀 most már van 140 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
vegyél fel 300 embert 😀JSanyo
Engem annyira nem izgat. 😊
Viszont az nem volt benne a kritériumok között. 😊 Ha meg van 300 ismerősöd akkor nem érdemes gyűjteni, mert egy nap alatt is összejön, de fölöslegesen, mert ha 100 ticket körül vagy giftből már nem ad be ticketet. Legalábbis eddig így volt.süti
igen, én is így tapasztaltam.. 60-70 környékén elvétve, a legvégén 25ből 0... eléggé furcsa 😊
mondjuk egyedül ez hiányzik, meg a 200 ismerősös scrimmage-es acsi, de annyira sosem fogok unatkozni melóban 😀

több mint 13 éve
vegyél fel 300 embert 😀JSanyo
Engem annyira nem izgat. 😊
Viszont az nem volt benne a kritériumok között. 😊 Ha meg van 300 ismerősöd akkor nem érdemes gyűjteni, mert egy nap alatt is összejön, de fölöslegesen, mert ha 100 ticket körül vagy giftből már nem ad be ticketet. Legalábbis eddig így volt.
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Egyébként srácok: gyűjtsétek a gifteket, ha felgyűlik 100 ticket, és látjátok hogy jön a dupla akció, nyissátok ki a felhalmozott gifteket, olyan 300 giftben lesz vagy 40 ticket, ergo 100+40= 140 ticketetek lesz kb. (csak egy jó tanács 😀)eaglesmcnabb
Már próbáltuk. 😀

Vagyis elfogadni eltudod, de csak egynek számolja be.süti
vegyél fel 300 embert 😀

több mint 13 éve
Már próbáltuk. 😀

Vagyis elfogadni eltudod, de csak egynek számolja be.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
most a flipping cardok gyűjtése hogy működik? nem 6 óra/kártya? 😀 mert itt nálam valami nem okés 😀eaglesmcnabb
egy ideje 2 óránként adja 😊Newman
kösz az infót.

Egyébként srácok: gyűjtsétek a gifteket, ha felgyűlik 100 ticket, és látjátok hogy jön a dupla akció, nyissátok ki a felhalmozott gifteket, olyan 300 giftben lesz vagy 40 ticket, ergo 100+40= 140 ticketetek lesz kb. (csak egy jó tanács 😀)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Nem 104 hanem 105 ticketem van. Nem úgy van, hogy csak 104 lehet? 😊

több mint 13 éve
most a flipping cardok gyűjtése hogy működik? nem 6 óra/kártya? 😀 mert itt nálam valami nem okés 😀eaglesmcnabb
egy ideje 2 óránként adja 😊

több mint 13 éve
most a flipping cardok gyűjtése hogy működik? nem 6 óra/kártya? 😀 mert itt nálam valami nem okés 😀