Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyitottam egy ultit(Tomlin edző megéri az árát 😀 )
Befért egy 92es Ol, a többi collection.Ti lecserélnétek a 86+1es LB-t egy 90es LBre?Rating ugyanannyi marad 😊
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ma ismét egy ulti pack
90-es Will Smith befért a 85-ös Edwards helyére, jött egy 92-es LE Ocho kártya, lószar, egy 92-es Foster all pro kártya, nem fér be, egy 88-as Winfield, meg egy 92-es Welker, ő se fért be.
Colletcionbe ment Welker, Edwards, Foster, a többi kuka.
Annak örülök, hogy legalább mostmár csak ultik vannak a csapatomba és 90+-os playák, de amúgy fos pack volt ez is

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
most nemazé de hol tudjátok megnézni, hogy miből hány kártya hiányzik? mmint pl silverből.eaglesmcnabb
letöltöttem fórumról egy excel táblát és abban vezetem 😊
ilyen:

Összesített: http://imagerz.com/QEFHCktvAwMEA1gbRwVR
Vikings "alja": http://imagerz.com/QEFHCktvAwMEA19NEQVRkaszo
egy linket ehhez dobj légyszi 😊

több mint 13 éve
stitch90 256
kaszo, nem szarozol, látom 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
most nemazé de hol tudjátok megnézni, hogy miből hány kártya hiányzik? mmint pl silverből.eaglesmcnabb
letöltöttem fórumról egy excel táblát és abban vezetem 😊
ilyen:

Összesített: http://imagerz.com/QEFHCktvAwMEA1gbRwVR
Vikings "alja": http://imagerz.com/QEFHCktvAwMEA19NEQVR
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
most nemazé de hol tudjátok megnézni, hogy miből hány kártya hiányzik? mmint pl silverből.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
elég bosszantó hogy még ~130 silver kártya hiányzik, és 4 pack nyitása után mégis csak 7 kártyát tudtam berakni collectionbe, ráadásul abból is az egyik gold volt.

5-ből 8....kaszo
Az tök sok 😀
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
1497 flipping-em van áhhh, hogy azzal a hárommal kell szenvednem 😀

Na most már nekem is meg van PWill nagy nehezen 😊

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
elég bosszantó hogy még ~130 silver kártya hiányzik, és 4 pack nyitása után mégis csak 7 kártyát tudtam berakni collectionbe, ráadásul abból is az egyik gold volt.

5-ből 8....
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
én ma lejátszottam 7 flipping tickettet és már +2-ben vagyok 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
970 kártyám van flippingbe 😀
lószar ez is, amikor látom, itt már többen kártyákat vesznek 1400-1700-ért és ismét 1000 fölött vannak 😊Stez
Szintlépésnél ad 25 kártyát 😊 Az a lényeg, h ne hagyd folyamatosan 4en a ticketet, mert nem számol tovább és akkor az már időben bukóEmerico
Akkor mi van, ha valaki nem tud állandóan FB előtt csücsülni és ticketeket lenyomni? 😊
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
De, LEkkel már megcsináltam, de most anélkül vagyok 99.tenorx
jah azért..
én 98 vagyok nélkülük, de hát a 105 az beláthatatlan távolságra van
collectionst is későn, néhány hete kezdtem el gyűjtögetni, előtte minden kártyát eladtam 😀Stez
Nekem már megvan a 105-ös acsi, LE-k nélkül kereken 100-as ratingem van 😊
Pár limited kell hozzá, de nem elérhetetlen 😊

több mint 13 éve
Szintlépésnél ad 25 kártyát 😊 Az a lényeg, h ne hagyd folyamatosan 4en a ticketet, mert nem számol tovább és akkor az már időben bukóEmerico
tudom, azért nem vagyok gyökér 😊
de manapság egyszerűen nincsen időm, hogy esténként is folyton benézegessek és lejátsszam a ticketeket..
szintlépésnél is ad kártyát, bajnokságnál meg ad +1 flip ticketet, de lvl 59-es vagyok, itt már azért nem 1-2 naponta jönnek a szintlépések, nekem legalábbis nem. 😊Stez
Szintén 59es vagyok, tudom miről beszélsz, bár lassan már 60 😊Emerico
gondoltam 😉
de ez mondjuk kibaszás a régiekkel, akik nem 1-2 naponta lépnek szintet azért.. a kisebbek gyakrabban lépnek szintet, ezáltal hamarabb gyűjtik is össze a sok kártyát, azért az a sok +25 nem rossz, én örülök, ha napi 4-5 ticket után pluszba jövök ki 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyugodtan vegyetek fel engem is!!
Fürész Imi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lószar ez is, amikor látom, itt már többen kártyákat vesznek 1400-1700-ért és ismét 1000 fölött vannak 😊Stez
de manapság egyszerűen nincsen időm, hogy esténként is folyton benézegessek és lejátsszam a ticketeket..
szintlépésnél is ad kártyát, bajnokságnál meg ad +1 flip ticketet, de lvl 59-es vagyok, itt már azért nem 1-2 naponta jönnek a szintlépések, nekem legalábbis nem. 😊Stez
Szintén 59es vagyok, tudom miről beszélsz, bár lassan már 60 😊
több mint 13 éve
Na megvan nekem is PWill! 😀 A 91es Woodleyt váltotta, sajnos a 100as rating viszont még nincs meg (viszont 38 steelers kártya collectionben + Polamalu a csapatban, még 10 kell 😀 )tenorx
Nekem ugyanez a Packersnél, csak ott 50 kell, és nekem 39+1-em van 😊

amúgy a Steelers nem igazán éri meg :/Szobi22
Simán megéri, használhatom a Steelers logót 😀
több mint 13 éve
De, LEkkel már megcsináltam, de most anélkül vagyok 99.tenorx
jah azért..
én 98 vagyok nélkülük, de hát a 105 az beláthatatlan távolságra van
collectionst is későn, néhány hete kezdtem el gyűjtögetni, előtte minden kártyát eladtam 😀

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Na megvan nekem is PWill! 😀 A 91es Woodleyt váltotta, sajnos a 100as rating viszont még nincs meg (viszont 38 steelers kártya collectionben + Polamalu a csapatban, még 10 kell 😀 )tenorx
Nekem ugyanez a Packersnél, csak ott 50 kell, és nekem 39+1-em van 😊

amúgy a Steelers nem igazán éri meg :/

több mint 13 éve
De, LEkkel már megcsináltam, de most anélkül vagyok 99.
több mint 13 éve
Még nincs meg a 100as ratinged? 😮
Az már nekem is megvolt, ha csak időlegesen is, de aktiváltam a LE-im és az acsi miatt felnyomtam 100-ra a ratinget.
Most lenne a cél a 105, de az kurvára sansztalan az a helyzet. 😀

több mint 13 éve
Na megvan nekem is PWill! 😀 A 91es Woodleyt váltotta, sajnos a 100as rating viszont még nincs meg (viszont 38 steelers kártya collectionben + Polamalu a csapatban, még 10 kell 😀 )
több mint 13 éve
szintlépésnél is ad kártyát, bajnokságnál meg ad +1 flip ticketet, de lvl 59-es vagyok, itt már azért nem 1-2 naponta jönnek a szintlépések, nekem legalábbis nem. 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szintlépésnél ad 25 kártyát 😊 Az a lényeg, h ne hagyd folyamatosan 4en a ticketet, mert nem számol tovább és akkor az már időben bukó
több mint 13 éve
lószar ez is, amikor látom, itt már többen kártyákat vesznek 1400-1700-ért és ismét 1000 fölött vannak 😊

több mint 13 éve
stitch90 256
vettem ezt az 1+1-es steelers packot, hát szánalmas hogy az én csóró kis csapatomnak sem tudott akár egy ultit is nyújtani...

Vamos Gringos!