Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
nekem jól jönne Wilson, de akkor tuti PM jönne következőnek 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Hát nem tudom, én mondom +7-es upgradere várok, vagy kedvencre (Long, Manning), rájuk hajlandó vagyok beváltani a flipjeimet. 😊De nekem alapból van 97-es Polamalu és 95-ös Bethea kezdőben, azért a +2-es upgradeért meg még nem költök rá ennyit, túl nagy luxusnak vélem 😊
Majd ha tele leszek brutális playákkal és alig lehet upgrade-elni, akkor adok az ilyen +2-esekre is.
nekem is amúgy a 90-es TE-m és a 92-es OL-jeim a leggyengébbek, illetve 92-es DE-m is van, meg 93-mas futóm
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van 3db 92es OL, meg egy 90es TE..ezek a leggyengébbek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megvennétek egy 97es S-t, ha lenne egy 92 meg 94es a csapatotokban?EmericoÉn megvettem mert a poszton jobb játékos nincs, ha az ultimate-eket nézzük. Csak all pro van jobb, az se sokkal hoz többet és az esély is kicsi rá, hogy megkapod valaha is.
több mint 13 éve
Én +5-ös upgradera nem adnék ki egy rakat flip baromságot, ha mondjuk van 90-es vagy annál gyengébb játékosom, várnék, amíg beadja a flip a posztra a jobb játékost, addig meg gyűjtögetek, én leghamarabb akkor fogom beváltani, ha MINIMUM +7-es játékost tudok kiszedni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megvennétek egy 97es S-t, ha lenne egy 92 meg 94es a csapatotokban?
több mint 13 éve
Nah a tegnapi kérdése itt a válasz ismét.Nyitok épp ultit, 1 ulti, 3 POTW, meg egy fos. 😀
Mindjárt meg is lássuk, mit rejt, de látszatra szép, úgyhogy full fos pack lesz azt hiszem. 😊
meg is van
94-es Boldin, collection
85-ös Morrison, collection
84-es Sean Lee, collection
89-es Laron Landry, collection
94-es Grubbs, OL-be befért legalább egyeüdliként, 92-es playa helyére
több mint 13 éve
Igen. Mivel gecisok chargers játékos hiányzik fogok spórolni és majd veszek 2-3 packot .úgy látom még nem írta senki: Chargers OL Kris Dielman 95+1 a jutalom a mostani complete az elite-ért.Azt nem vágom, hogyan kaphatod meg? Ha collectionbe raksz minél több chargers és broncos játékost, akkor?Stez
Chargers és Broncos játékosok kellenek hozzá. nekem ebből is csak 4 van 😕kaszo
több mint 13 éve
úgy látom még nem írta senki: Chargers OL Kris Dielman 95+1 a jutalom a mostani complete az elite-ért.Azt nem vágom, hogyan kaphatod meg? Ha collectionbe raksz minél több chargers és broncos játékost, akkor?
Chargers és Broncos játékosok kellenek hozzá. nekem ebből is csak 4 van 😕kaszo
több mint 13 éve
úgy látom még nem írta senki: Chargers OL Kris Dielman 95+1 a jutalom a mostani complete az elite-ért.Chargers és Broncos játékosok kellenek hozzá. nekem ebből is csak 4 van 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hány öcsivel? 😛Jó de pénzgyűjtés nélkül és úgy, hogy csak szezon meccseket játszol 😀EmericoNekem úgy lett három 😀tenorx
több mint 13 éve
Jó de pénzgyűjtés nélkül és úgy, hogy csak szezon meccseket játszol 😀EmericoNekem úgy lett három 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jó de pénzgyűjtés nélkül és úgy, hogy csak szezon meccseket játszol 😀
több mint 13 éve
Na az a amper 😀Nyolcat is :cool:Szobi22Talán összejön 😊EmericoHármat is 😊tenorx
több mint 13 éve
Nyolcat is :cool:Hármat is 😊tenorxJaja 😊habibTalán összejön 😊Emerico
több mint 13 éve
Hármat is 😊Talán összejön 😊EmericoVettetek már 1 nap 2 ultit?EmericoJaja 😊habib
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Talán összejön 😊Vettetek már 1 nap 2 ultit?EmericoJaja 😊habib
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vettetek már 1 nap 2 ultit?
több mint 13 éve
Mi a fasz, Tuck nap van ma???De te legalább feltudtad használni, nekem nem fért be a csapatba plusz collection-be is meg volt már 😊
Most nyitottam még egy ultit, erre jött két Tuck nekem is, habár egyik befért a 90-es Smith helyére, másik meg megy collectionba, de ez fos...
94-es Rivers collection, 84-es Todd Heap szintén, plusz Ferguson már ezredszerre jön, collectionba is megvan, eladhattam a fenébe.Stez
több mint 13 éve
Mi a fasz, Tuck nap van ma???Most nyitottam még egy ultit, erre jött két Tuck nekem is, habár egyik befért a 90-es Smith helyére, másik meg megy collectionba, de ez fos...
94-es Rivers collection, 84-es Todd Heap szintén, plusz Ferguson már ezredszerre jön, collectionba is megvan, eladhattam a fenébe.
több mint 13 éve
628 coll. tenorx, te hogy állsz? 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Hát ez mi már hogy két ugyanaz a játékos van benne 😊 Lehet egyáltalán ilyen? 😊Az durva..
habib
3 POTW amúgy szerintem lehet benne, bár mázlis pack azért.. Nekem volt már packom, amibe volt 2 ulti, 2 POTW, 1 LE, ha jól emlékszem.. És egyetlen upgrade sem volt benne. 😂
több mint 13 éve
Hát ez mi már hogy két ugyanaz a játékos van benne 😊 Lehet egyáltalán ilyen? 😊