Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Wáááh Polamalu :/Engedtem a kísértésnek, megvettem Troy-t, 4 es upgrade és 102-ről 103-ra nőtt a Team Ratingem, sztem jó vétel volt 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jelentem ma 533ról 1647re nőtt a flippingem ismerősök segítségével 😊
több mint 13 éve
Yes Yes"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hívjatok meg embereket flipping miatt!!Nekem már adott 200 karit ma 4 ismerős után!!!Megadja mindenkinek invitálás után, csak frissíteni kell az oldalt 😊Reggel 500 flippingem volt, most 1100 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyűjtöm szorgosan a kártyákat ezért vettem egy bronz packot. 1 gold!!! és 4 bronz kártya volt benne. Nem kicsit meglepődtem 😀
több mint 13 éve
ennyi szar után végre 😀Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
természetesen nincs 😊bitang nagy mákom van a mai flippingeléssel,100+ban vagyok ma,de még így is kell 75 Sneehez,nem fog sikerülni :/Newmannincs már duplázós power vackod hozzá esetleg?
mondjuk én már elhasználtam mindet amikor jó lehetőség volt rá, gondolom mások is 😊kaszo
több mint 13 éve
bitang nagy mákom van a mai flippingeléssel,100+ban vagyok ma,de még így is kell 75 Sneehez,nem fog sikerülni :/Newmannincs már duplázós power vackod hozzá esetleg?
mondjuk én már elhasználtam mindet amikor jó lehetőség volt rá, gondolom mások is 😊
több mint 13 éve
bitang nagy mákom van a mai flippingeléssel,100+ban vagyok ma,de még így is kell 75 Sneehez,nem fog sikerülni :/
több mint 13 éve
nekem mákom van hogy nem egy újabb Coltsos jött mivel Snee és Mathis megvolt és bár Clark nem volt upgrade mindenem elköltöttem ráigazából féltem hogy ha megveszem akkor egyből jön Manning, de így már csak Peyton-Freeney-Bethea-Wayne + 3 arany hiányzik a Coltsból, remélem valamikor ők is bekerülnek a flippingbe
több mint 13 éve
én ma 1003 kártyáról indultam és eddig 54-et buktam 😀 Tehát nekem is esélytelen.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Snee nekem is nagyon kellene, de 880-ról nem lesz meg. Pláne úgy, hogy az előbb 4 ticketből -10-et sikerült kihoznom...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
picsába, Snee az egyetlen hiányzó Giantses ulti, de tuti nem lesz meg, 748on állok 😕 sőt így a heti platina, szintén hiányzó Smith-re se fog kijönni 😕
több mint 13 éve
persze hogy egymás után jön flippingben ember a két hiányposztomra 😊 de mivel tegnap megvettem a TE-t, így a mai OL esélytelen.... pedig ott az utolsó platinumom.
több mint 13 éve
a Giants legyőzése után belelőttem Heath Millerbe (90),így végre leválthattam a 70-es Shawn Nelsont,+1 team rating 😊
több mint 13 éve
Szerintem meg az új szezon közeledtével esedékesek lesznek az új kártyák is. Arra lennék kíváncsi, hogy érinti majd ez a collectionöket.Lassan egy fél csapatot ki tudok állítani LE Derek Andersonból. Ma kaptam meg ötödszörre. Asantéból is van már 3. 😀Mevalap, Derek Anderson nekem is megvan már 6-szor 😀
jöhetnének már új acsik is amúgy, olyan rég volt frissítés.kaszo
több mint 13 éve
Lassan egy fél csapatot ki tudok állítani LE Derek Andersonból. Ma kaptam meg ötödszörre. Asantéból is van már 3. 😀Mevalap, Derek Anderson nekem is megvan már 6-szor 😀
jöhetnének már új acsik is amúgy, olyan rég volt frissítés.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lassan egy fél csapatot ki tudok állítani LE Derek Andersonból. Ma kaptam meg ötödszörre. Asantéból is van már 3. 😀
több mint 13 éve
ez nem igaz. 😕 meghívtam két ismerőst, elfogadták a meghívást, és nem kaptam meg az 50 cardot. kurva anyukájukat 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyitottam ultit, 2 ulti, 2 LE 1 platinumUgyanazt az LE-t kaptam ami már megvan, viszont kaptam egy 91+1es WR-t, így megvan a 104!! 😀
több mint 13 éve
25kilóért mikor lehet pluszba venni kártyát?kobalu91csak ha 100 alatt vagy.
több mint 13 éve
volt egy kis fölös flippingem és megvettem Dallas Clarkot, 89-es Cooley-t váltotta 😊gamerkrnekem ugyan nem volt fölösleges ( 😀 ), de azért megvettem a 88-as Owen Daniels helyére, mert a leggyengébb posztom. így 100 flippingem se maradt, szóval most egy darabig megint nem érint 😀
több mint 13 éve
Ahogy elnézem, a Colts playákat, a flippingben hnap PM lesz 😂LakiHát a qrva anyját, véletlenül ugye elbaxtam a flippingjeim, erre tegnap Mathis ma meg Clark 😡 Pedig Collectionbe jó lett volna.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning