Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ki találja meg a hibát??Persze bazmeg looool 😀
Laki
több mint 13 éve
Ki találja meg a hibát??Lakigondolom a ticket már 100 felett volt, flippinget meg én még soha nem láttam senkinél giftből.
de nyilván nem fogom sajnálni így se, gyakorlatilag megkapta giftekből egy ulti pack árát.
több mint 13 éve
Ki találja meg a hibát??"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ez a GiftBox működik? Használható?Unalmas egyesével elfogadni a gifteket 😊
több mint 13 éve
Mankins eltűnt a csapatomból.A collectionben jelzi h megvan de a csapatban nem látható, se a kispadon. 😮
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Laron Landry 89 az POTW!
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Csak nekem van valami bug a játékban?Laron Landry nekem 89es-ben van meg,közben meg a collectionben nem is annyi így be sem tudom tenni 😐 Valamint a mai két ulti nyitásnál jött egy LE Suh aki meg csak úgy eltűnt :o próbáltam ki-be lépkedni,de semmi 😕 Legalább 2ből jött két upgrade (Dielman&Champ)
több mint 13 éve
Fuckyeah!Egyébként Jackson befért, mert a limited lejárt a helyén.
Így állunk most:
OFFENSE
DEFENSE
+ Brian Westbrook 96+1; Arian Foster 92+1; Bart Scott 90+1; Asanthe Samuel 84+1.
több mint 13 éve
Mióta újra elértem az 1300-at flippingben azóta csak bukok, de úgy h lassan 1200 alatt leszek...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok, friendeket keresek a játékhoz, sajnos nekem kevés haver jáccik vele, aztán jó lenne ha páran bejelölnétek, küldenék mindent ami kell!http://www.facebook.com/profile.php?id=100002133304729
köszike, Vincze Dániel
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A double coin örömére nyitottam egy ultit és nem bántam meg. Jött Vernon Davis és Nick Mangold is. Pedig paráztam, hogy elbukom őket, mert a draft közben nyitottam amikor eléggé haldoklott a rendszer 😀MevÉn is nyitottam egy ultit. 1 ulti 4 platinum, vicc.Asszem inkább platinumokat nyitok.Egy francos LE kell még!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A double coin örömére nyitottam egy ultit és nem bántam meg. Jött Vernon Davis és Nick Mangold is. Pedig paráztam, hogy elbukom őket, mert a draft közben nyitottam amikor eléggé haldoklott a rendszer 😀
több mint 13 éve
Most akkor mégis lehet 100 (104?) fölé menni? Én anno nem kaptam már olyankor ticketet...
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
129 tickets,de nincs Tomlin 😊 😕:/ az szopó. én meg most jutottam el addig, hogy összegyűlt 100 körüli, hogy érdemes legyenSzobi22Draft Double coins 7 és fél óra múlva 😉Szobi22pár napja lőttem el 100ticketet..zseniálismaximilien
több mint 13 éve
:/ az szopó. én meg most jutottam el addig, hogy összegyűlt 100 körüli, hogy érdemes legyenDraft Double coins 7 és fél óra múlva 😉Szobi22pár napja lőttem el 100ticketet..zseniálismaximilien
több mint 13 éve
Draft Double coins 7 és fél óra múlva 😉Szobi22pár napja lőttem el 100ticketet..zseniális
több mint 13 éve
nekem csak 10 ticketem van a többit elköltöttem. De én is bízom az AFC South-os puzzle-ben
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nekem is 90 ticketem van, 7 óra és tele leszek pénzel 😀Van ~90 ticketem jó lenne egy kis pénzt gyűjteni, hátha lesz AFC South-os puzzle játék is nemsokára.Mevíme, itt is van kérésedre a Draft Double coins 7 és fél óra múlva 😉Szobi22
több mint 13 éve
Van ~90 ticketem jó lenne egy kis pénzt gyűjteni, hátha lesz AFC South-os puzzle játék is nemsokára.Mevíme, itt is van kérésedre a Draft Double coins 7 és fél óra múlva 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem jól nézne ki a futóalakulatom,99+3 AP meg 98 AP 😊JoeyPorterSzintén zenész 😀
úgy látom, a drafttól kezdve dupla coinos hétvégénk leszVan ~90 ticketem jó lenne egy kis pénzt gyűjteni, hátha lesz AFC South-os puzzle játék is nemsokára.
remek, most lőttem el néhány órája 20 ticketet 😀
remélem addig kapok 20-30 darabot így a hétvégén legalább, TOmlin meg aktív, azzal is nyerek valamennyit legalább.Stez
több mint 13 éve
Nekem az ultikban szokott lenni. Sok abból is a dupla, de azért akad használható.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Platinum pakkban sokszor van LE?
több mint 13 éve
úgy látom, a drafttól kezdve dupla coinos hétvégénk leszremek, most lőttem el néhány órája 20 ticketet 😀
remélem addig kapok 20-30 darabot így a hétvégén legalább, TOmlin meg aktív, azzal is nyerek valamennyit legalább.
több mint 13 éve
mindháromnál mondta,hogy szar lesz :/ 😀elmúlt 3packomban összesen volt 5darab ultimate,többi platinum. viccmaximilienSzólj a barátnődnek, hogy ő nyisson 😛 😀eaglesmcnabb
de nem bírtam megállni.
több mint 13 éve
ne jöjjön, most vettem AP-t, most csak 600 coinom van 😊arra várhatsz mivel a legjobb az 98-as és volt egy egy elite Long 98+1-elNem azt írtam, hogy 99-es OL-re várok, hanem egy jó OL-re, VAGY egy 99-es játékosra 😉
ezek a top olek és Snee most volt nemrég
Jahri Evans NO OL 98
Ryan Clady DEN OL 98
Nick Mangold NYJ OL 97
Steve Hutchinson MIN OL 97
Chris Snee NYG OL 96
Ork
Amúgy Evans megvan, de a Clady-Mangold-Hutchinson trióból bármelyik jöhetne 😊Bálesz