Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
arra várhatsz mivel a legjobb az 98-as és volt egy egy elite Long 98+1-elNem azt írtam, hogy 99-es OL-re várok, hanem egy jó OL-re, VAGY egy 99-es játékosra 😉
ezek a top olek és Snee most volt nemrég
Jahri Evans NO OL 98
Ryan Clady DEN OL 98
Nick Mangold NYJ OL 97
Steve Hutchinson MIN OL 97
Chris Snee NYG OL 96
Ork
Amúgy Evans megvan, de a Clady-Mangold-Hutchinson trióból bármelyik jöhetne 😊
több mint 13 éve
arra várhatsz mivel a legjobb az 98-as és volt egy egy elite Long 98+1-elezek a top olek és Snee most volt nemrég
Jahri Evans NO OL 98
Ryan Clady DEN OL 98
Nick Mangold NYJ OL 97
Steve Hutchinson MIN OL 97
Chris Snee NYG OL 96
Jake Long MIA OL 96
Joe Thomas CLE OL 95
Jordan Gross CAR OL 95
Kris Dielam SD OL 95
Michael Rods TEN OL 95
több mint 13 éve
AP nálam nem lenne nagy upgrade (99-es CJ, 96-os Richardson), így kihagyom. Továbbra is OL-re várok, vagy valami jó kis 99-es játékosra 😊
több mint 13 éve
én vettem még 6 drága packot, hogy meglegyen a kirakós, de jól megszívtam és az 1,2 misiért 30 kártyából kemény 8 új lap jött, és bár jött egy 99-es Brees ő se upgrade mivel már rég óta volt egy potw vickem így legalább nem őt kell játszatnomvissza is térek a napi gold pack nyitogatáshoz
több mint 13 éve
ulti nyitás megint, Bironas, Lofton, őket lehetett eladni, jött még Urlacher, Schaub meg Kellen WInslow, ők collectionberatyi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Adjatok lécci tippet, hogy szerintetek milyen pakkot vegyek ha kéne még egy LE playa..Köszi
több mint 13 éve
Szólj a barátnődnek, hogy ő nyisson 😛 😀nekem mai ultiból sincs egyetlen upgrade sem, jött 91-es és 92-es futó, mindenki ment collectionbeelmúlt 3packomban összesen volt 5darab ultimate,többi platinum. viccmaximilien
most már panaszkönyvet fogok kérniStez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nem bírtam ellenállni, megvettem a 98-as AP-t, habár csak 5 upgrade, a 93-mas Gore helyére jöttÍgy van +3-mas 99-es AP és a 98-as AP, a futószekció megvan. 😊
több mint 13 éve
nekem mai ultiból sincs egyetlen upgrade sem, jött 91-es és 92-es futó, mindenki ment collectionbeelmúlt 3packomban összesen volt 5darab ultimate,többi platinum. vicc
most már panaszkönyvet fogok kérniStez
több mint 13 éve
AP-t muszáj leszek megvenni, a Vikes Collection Miatt :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Nekem LB kéne de nagyon de rögtön 3 is 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
nekem mai ultiból sincs egyetlen upgrade sem, jött 91-es és 92-es futó, mindenki ment collectionbemost már panaszkönyvet fogok kérni
több mint 13 éve
Végre nekem is megjött Reggie meg egy All Pro egy 89-es CB személyében...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mostantól csak silvert veszek, hátha kifogok egy LE karit ami nincs meg.1 ratingért felesleges vennem ultikat, + még collection-özök is 😛
több mint 13 éve
Minden pakkban lehet contract vagy csak platinum, ulti?Emericomindben és ezüstből kaptam a legnagyobb százalékban
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Minden pakkban lehet contract vagy csak platinum, ulti?
több mint 13 éve
igazán lehetett volna ilyen akció NFC Northnál, nekem csak 2 darab hiányzott 😕
több mint 13 éve
Én megvárom az AFC South-os puzzle-t 😊
több mint 13 éve
Én spóroltam egy ideje hátha valami normális akció lesz így volt 1,4 misim ami 7 új féle akciós csomagra elég ezért vettem 2-t.Mindkettőben 2-2 új kártya volt, de az a lényeg hogy kártyától függetlenül adott egy darabkát a puzzlehöz. így már csak 6 hiányzik és még van 1 millám, szerintetek megéri rámenni erre ha jól látom 95+1-es Dielmanre vagy azért túl drága ehhez?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bart Scott nekem is megvan 3x, meg mostanában, ha van az ultiban LE, akkor az már megvan.Nehéz lesz +1 ratinget innen összeszednem..én egy ilyen 200 ezres csomagot vettem, hátha jobb lesz. hát, nem.remélem nem sajnálatot vársz 😀az első ulti meg is van véve, egyetlen upgrade sincs, LE Bart Scott, aki már szintén megvan már, POTW Maclin, szintén megvan, többiek mehetnek collectionbe
durvák a napi ulti játékosok flippingben a héten, mind kellett volna....kaszo
ratyiStez
2 ulti volt benne, Dansby már collectionben is megvolt, Brandon Marshall 94-gyel befért a 93-as Roddy helyére, három platinum meg ment collectionbe.kaszo
több mint 13 éve
én egy ilyen 200 ezres csomagot vettem, hátha jobb lesz. hát, nem.az első ulti meg is van véve, egyetlen upgrade sincs, LE Bart Scott, aki már szintén megvan már, POTW Maclin, szintén megvan, többiek mehetnek collectionbeBasszus, péntektől ma reggelig nem vagyok és kb 350 giftet kell elfogadnom és visszaküldenem. :/remélem nem sajnálatot vársz 😀
Nah persze megint lesz egy jó kis tőkém Tomlinnal. 😊
Ma is vehetek majd kb. 2 ultit.Stez
ratyiStez
2 ulti volt benne, Dansby már collectionben is megvolt, Brandon Marshall 94-gyel befért a 93-as Roddy helyére, három platinum meg ment collectionbe.
több mint 13 éve
az első ulti meg is van véve, egyetlen upgrade sincs, LE Bart Scott, aki már szintén megvan már, POTW Maclin, szintén megvan, többiek mehetnek collectionbeBasszus, péntektől ma reggelig nem vagyok és kb 350 giftet kell elfogadnom és visszaküldenem. :/remélem nem sajnálatot vársz 😀
ratyi
több mint 13 éve
Basszus, péntektől ma reggelig nem vagyok és kb 350 giftet kell elfogadnom és visszaküldenem. :/remélem nem sajnálatot vársz 😀
durvák a napi ulti játékosok flippingben a héten, mind kellett volna....
több mint 13 éve
Basszus, péntektől ma reggelig nem vagyok és kb 350 giftet kell elfogadnom és visszaküldenem. :/Nah persze megint lesz egy jó kis tőkém Tomlinnal. 😊
Ma is vehetek majd kb. 2 ultit.