Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Hajnalban részegen nyitottam két ultitvolt benne 98-as Evans, alap befért OL-be, és másikba jött a 96-os Ngata, ő 92-es Tuckot váltja, még jó is, hogy nem vettem meg Ngatát előző héten flipben, pedig nagyon csábított. 😊
Örülök, 2 erős upgrade azért, collectionbe meg maradék 8 kártyából 6 befér legalább
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nálatok megy a játék? Nálam állandóan network error vagy miafasz.BazzaniNálam is..használsz giftboxot?
több mint 13 éve
Nálatok megy a játék? Nálam állandóan network error vagy miafasz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megvan a 105-ös Team Rating!LakiGrat!Innentől már csak kollekciózunk 😊
több mint 13 éve
Megvan a 105-ös Team Rating!
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyitottam ma ultit, 2 LE, 1 Pro bowl, 2 ulti, megvan a 105ös rating!!!!Tudtok valamit, hogy miért fagy mindig a Maddenem?Nálatok nem??Giftbox óta van.Most töröltem, de akkor is 😕
több mint 13 éve
Miért nem tudom megújítani a LE kártyámat, miután kiszedtem a collectionből??
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
ja,van ilyenpl PM is 99+3-as LE kártyával rendelkezik
több mint 13 éve
91+2 😮
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Állandóan lefagy giftbox miatt a Madden!!!Tudtok erre vmi megoldást???Tenorx?
több mint 13 éve
én is tudtam nyitni ma még egyet, ez már nem lett olyan jó (sőt...), de legalább meglett az első allpro játékosom, és kikerült az utolsó platinum játékos is a kezdőmből:83 K Dan Carpenter (coll)
89 WR Donald Driver (coll)
90 QB allpro Matt Ryan (90-es Romo -> coll)
91 RB DeAngelo Williams (megvolt már, de az kezdőben van, így ez coll)
91 OL Carl Nicks (89-es Peters helyett kezdő)
több mint 13 éve
Én még tartogatom a pénzem, hátha az AFC South-kirakósban valami normális elit lesz. Bár lehet, hogy sose kerül sorra az a csoport, az 1 millió credit meg nagyon hívogat 😀
több mint 13 éve
Igen.
több mint 13 éve
Gondolom azért fos mert Rodgersed van
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát ha az ismerőseim vagytok kattintsatok az egyik giftboxos adra, mindig kipakolja őket, ha azzal fogadok el gifteket.tenorxAkkor bejelöllek 😊(Fürész Imi)
több mint 13 éve
Hát ha az ismerőseim vagytok kattintsatok az egyik giftboxos adra, mindig kipakolja őket, ha azzal fogadok el gifteket.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mi ez a giftbox? Ez nekem új, ma is egyesével fogadtam el 82 giftet, lusta vagyok napok óta. Csak AP miatt léptem be, meg mert 3 hét után veszek egy olyan 200k-s packot talán.DenyGiftbox??Hát nem lenne rossz!!Merre találtatik? 😊Srácok, léci valaki írjon hol található ez a giftbox, nagyon fontos lenne!!
több mint 13 éve
Mi ez a giftbox? Ez nekem új, ma is egyesével fogadtam el 82 giftet, lusta vagyok napok óta. Csak AP miatt léptem be, meg mert 3 hét után veszek egy olyan 200k-s packot talán.
több mint 13 éve
Ez a GiftBox működik? Használható?Működik, eddig scriptet használtam, de az már nem működik, úgyhogy átálltam erre.
Unalmas egyesével elfogadni a gifteket 😊Bálesz
Egyébként én az utóbbi időben kicsit meguntam a játékot 😕
több mint 13 éve
hossssssszúúú idő után végre sikerült egy jó ulti packot nyitnom:86 OL Vernon Carey (coll)
88 LB Lofa Tatupu (coll)
93 RB Frank Gore (91-es Polite helyére)
92+1 RB Arian Foster
91+1 WR Brandon Marshall