Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Kilépés, visszalépés megoldja, ha a collectionnél azt mutatja, hogy 10 van 😀én nem kaptam meg, pedig azért vettem meg Glennt flipben, hogy meglegyen a 10StezNa azt vajon meg lehet csinálni, hogy collectionben van 7 colts playám, a kezdőben van 3, a kezdőből kiszedem őket, behúzom collectionbe, hogy megkapjam a 10 playáért a pénzt, majd kiveszem őket collectionból és visszateszem a kezdőbe a 3 játékost? 😊Stezpersze, hogy lehet. de amúgy elvileg már akkor megkapod a pénzt érte, ha van összesen 10 Colts-playádSzobi22
több mint 13 éve
én nem kaptam meg, pedig azért vettem meg Glennt flipben, hogy meglegyen a 10Na azt vajon meg lehet csinálni, hogy collectionben van 7 colts playám, a kezdőben van 3, a kezdőből kiszedem őket, behúzom collectionbe, hogy megkapjam a 10 playáért a pénzt, majd kiveszem őket collectionból és visszateszem a kezdőbe a 3 játékost? 😊Stezpersze, hogy lehet. de amúgy elvileg már akkor megkapod a pénzt érte, ha van összesen 10 Colts-playádSzobi22
több mint 13 éve
Na azt vajon meg lehet csinálni, hogy collectionben van 7 colts playám, a kezdőben van 3, a kezdőből kiszedem őket, behúzom collectionbe, hogy megkapjam a 10 playáért a pénzt, majd kiveszem őket collectionból és visszateszem a kezdőbe a 3 játékost? 😊Stezpersze, hogy lehet. de amúgy elvileg már akkor megkapod a pénzt érte, ha van összesen 10 Colts-playád
több mint 13 éve
Na azt vajon meg lehet csinálni, hogy collectionben van 7 colts playám, a kezdőben van 3, a kezdőből kiszedem őket, behúzom collectionbe, hogy megkapjam a 10 playáért a pénzt, majd kiveszem őket collectionból és visszateszem a kezdőbe a 3 játékost? 😊
több mint 13 éve
A középső banner helyre hogy lehet bannert rakni? Vettem két pack-ot de csak a hátsót tudom cserélgetni.Fedorovfogalmam sincs, mire gondolsz :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A középső banner helyre hogy lehet bannert rakni? Vettem két pack-ot de csak a hátsót tudom cserélgetni.
több mint 13 éve
Ulti nyitás ---> 5 collectionHosszú idő után vettem egyet én is, szintén 4 plat, 1 ulti, de volt edző is, végre meg van Tomlin. 4 ultiból 3 collectionbe befért, plat meg 93as CB, örülök, hát nem már benne van a csapatomban, pedig a 87-es Sheldon-t váltotta volna...
vicc ez is, 4 platinum, 1 ulti volt a csomagbanStez
több mint 13 éve
Én a büdös életbe nem érem el ezeket a pénzes acsikat, sosem tudok pénzt tartogatni, ahogy összegyűlik valamennyi, elköltöm ultira 😀André nekem is 94-es Boldint váltaná és a Ravensbe beférne collectionbe, jól is jönne
szerk.:
1124 flipping cards, eh sansztalan André :S
majd a hétvégére összejön elég coin valami jó játáékosra
több mint 13 éve
stitch90
256
nekem nem volt tegnap jó a játék, úgyhogy természetesen, nem tudtam megvenni az OL-t flippingbe. ezért bosszúból ultit nyitottam:2 platinum,Robert MAthis 95 DE, a 90-es QB-m helyére jött Sam Bradford 87+1,jött egy 90-es kicker-coll
jött egy coach meg egy szerződés. nem a legjobb bontás,de most a flipping miatt nem vagyok csalódott, most lehet hogy valami frenetikus top playa lesz 1500-ért :rolleyes:
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Hirtelen hogy elkezdte mindenki küldeni a fant. Kell az acsi, mi? 😛Ezen az Andre Johnsonon viszont most komolyan elgondolkoztam, 94 meg 96 a 2 WR-em, viszont a 94-est nem tudnám collectionbe tenni, mert már megvan. Tipp? (Bár ha behúzom, holnap úgyis kirak egy hiányzó Packers-playát.)
Most egy ideig viszont nem veszek semmit, mert még 230k kell a másfél milkás acsihoz, úgyhogy azt megcsinálom. Hátha addigra jön valami értelmes akció/elite
több mint 13 éve
Ulti nyitás ---> 5 collectionvicc ez is, 4 platinum, 1 ulti volt a csomagban
több mint 13 éve
valaki küldjön már 250 fant légyszi, már csak annyi kell az új acsihoz 😀
több mint 13 éve
Kickerért meg sem érné nekem összegyűjteni a puzzlet 😊Én is eladtam amúgy az LE-s kártyám, még az elején Grossmant
úú basszus, ANdré sem ártott volna a csapatba, de hát csak 1030 flip coinom van, legalább a hétvégéig várnom kell, hogy valami jobb playát vegyek megint
több mint 13 éve
új puzzle: AFC West (Oak + KC) - Janikowski 94+1. az első és eddigi egyetlen pluszos kicker 😊nekem ebből is csak 5 darab van sajnos.
több mint 13 éve
50-ért nem érte meg eladni, elfértek ott alul 😊Viszont most kifejezetten örülök a spórolós hülyeségemnek, alig 200k kell a másfél millió coinos acsihoz. Ennek nulláról sose kezdenék neki 😀
több mint 13 éve
na ki volt olyan okos, hogy 50pénzért eladta a lejáró LE-s kártyáit? 😊 szerencsére én nem, a 21-ből 7 meg is vanJJÉN ÉN ÉN ÉN!!!444! 😀
több mint 13 éve
na ki volt olyan okos, hogy 50pénzért eladta a lejáró LE-s kártyáit? 😊 szerencsére én nem, a 21-ből 7 meg is van
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
de ha az nem számít akkor meg csak 1 van tehát ez sehogy nem jólehet hogy a collectionben lévők nem számítanak, nekem kezdőben+padon pont 10 van Carr-ral együttkaszomondtam én hogy meg kell tartani az 5 Derek Andersont 😀 megkaptam értük a 10 LE kártya acsit 😀kaszopff nekem van 6 + egy Carr akit nem lehet betenni, de az acsiknál csak 2-t ismer fel 😀 és különböző az összesFarky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Ulti nyitás:1ulti,4platinum 0 up, 4 collection,1sell 😕
Nem akar jönni az a Tomlin 😕
több mint 13 éve
lehet hogy a collectionben lévők nem számítanak, nekem kezdőben+padon pont 10 van Carr-ral együttmondtam én hogy meg kell tartani az 5 Derek Andersont 😀 megkaptam értük a 10 LE kártya acsit 😀kaszopff nekem van 6 + egy Carr akit nem lehet betenni, de az acsiknál csak 2-t ismer fel 😀 és különböző az összesFarky
több mint 13 éve
mondtam én hogy meg kell tartani az 5 Derek Andersont 😀 megkaptam értük a 10 LE kártya acsit 😀kaszopff nekem van 6 + egy Carr akit nem lehet betenni, de az acsiknál csak 2-t ismer fel 😀 és különböző az összes
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
mondtam én hogy meg kell tartani az 5 Derek Andersont 😀 megkaptam értük a 10 LE kártya acsit 😀
több mint 13 éve
most másnak is szarakszik? :rolleyes:stitch90Aha, órák óta botrány szar. 😕