Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Ulti: nagyon tré, 4 collection, 1 sell.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Faxa h reggel óta nem jön be a játék 😡Farky
Az nem lehet, hogy átváltottál a biztonságos böngészésre a fiókbeállításokban?
mert megcsináltam, és semmi játék nem jött be utána.
több mint 13 éve
stitch90 256
ja meg kaptam két jegyet, de szerződéssel jobban kilettem volna segítve... 😕stitch90
én már vagy 2 hete egy büdös szerződést se kapok (pedig silver packokat nyitogattam, szal napi 1-2 csomag...), úgyhogy még Harbought se tudom betenni, nemhogy Tomlint.
PL4-ről passz, de most valami Legend mode-ot reklámoznak a frissítésben.kaszo
Hát most van egy egész szerződésem,azt sem tudom mire használjam el 😀
Jó lenne valami vérpezsdítés, mert így elég uncsi 😕
Ja és még 3 helyen van platinum kártyám, van 1900 flippingem,de azért se akar valami értelmeset adni...

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
megint egy ulti
3 platinum, 1 LE, 1 all pro, 2 game ticket
87 Kasay, collection
88 Winfield, sell
84 Ike Taylor, sell
91-es LE Marshall, megvan már
all pro meg 91-es Ratliff, collection
fos ez is

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ja meg kaptam két jegyet, de szerződéssel jobban kilettem volna segítve... 😕stitch90
én már vagy 2 hete egy büdös szerződést se kapok (pedig silver packokat nyitogattam, szal napi 1-2 csomag...), úgyhogy még Harbought se tudom betenni, nemhogy Tomlint.
PL4-ről passz, de most valami Legend mode-ot reklámoznak a frissítésben.
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Faxa h reggel óta nem jön be a játék 😡

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
ulti pipa
3 platinum, 1 ulti, 1 all pro
Mughelli, Ferguson sell
Donald Penn, collection
Aaron SMith collection
99-es Reed az all pro, na ennek örültem, a 95-ös Betheát váltja

több mint 13 éve
ma eddig 6 flip, -100 kártya
viccStez
Te jó ég... az nem semmi.

Valami hír vagy szösszenet a PL 4-ről? 😀stitch90
Van.
Ma veszek egy ultit és ha az is annyira jóra sikeredik, mint a mai flipek, fejberúgom a szerkesztőket, ezért elmarad a PL 4. 😊

több mint 13 éve
stitch90 256
viccStez
Te jó ég... az nem semmi.

Valami hír vagy szösszenet a PL 4-ről? 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
vicc

több mint 13 éve
stitch90 256
azt hittem jót bontok,de megfordultak a kártyák...
allstar coll
potw coll
LE coll
+ 2 platinum coll
ja meg kaptam két jegyet, de szerződéssel jobban kilettem volna segítve... 😕

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
Sziasztok!
Egy ideje már nyomom a játékot, de kevés a rendszeresen játszó ismerősöm, naponta fenn vagyok, ha gondoljátok, vegyetek fel (azért üzenetbe írjátok oda, hogy Madden miatt jelöltök)

http://www.facebook.com/pizsama

üdv: Marci
több mint 13 éve
Megvettem Griffent a Vikesból mert kellett a collectionbe. így még 16 emberke kell oda. de csalóka h ilyen soknak tűnik, mert a Vikes Coll az 53 emberes. 😕

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Csinálgatom a szkrimííídzs meccseket, aztán pislogok miért nem számolja.
Na mondom oké, akkor egymás után játszom őket megszakítás nélkül majd úgy kapom az xp-t
De nem. Kissé bugos. Vagy van valami feltétel amiről én nem tudok.
Vélemény?
több mint 13 éve
stitch90 256
Vége a PL 3-nak részemről. KAptam egy fostos kilencvenvalahányas WR-t(coll),a rohadt szerverkarbantartás miatt. Pedig meg lett volna AR 😕 Egy ultira valóm összejött, 4 platinum,1 ulti,az is coll wr. nagy fos az egész 😕 Folytatás mikor lesz kb? Van vmi hír?

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
No, ma meglesz a másfél milliós acsi (+a 100k érte), az egészet elköltöm ultira 😀 Ha minden jól megy és bejön egy két csapat-acsi közben, akkor 11 nyitás lesz. Remélem 1-2 használható játékos beesik ennyiből.Bálesz
Mindent ultira?Én is gondolkodtam ezen..Mennyinél tartasz?Jelenleg 800k-m van 😊Emerico
A vásárlás közepén vagyok 😀 Mondjuk eddig Mangoldon (97) kívül nem jött használható játékos, de legalább a collection-be befér jó sok.

No, Mangold maradt az egyetlen használható játékos 11 ulti és 1 platinum pack nyitása után is.
Plusz természetesen a rakás LE, amiket úgysem fogok hosszabbítani, ha lejártak. Azt hiszem sansztalan, hogy upgrade-nek valót találjak ultiban, marad a flippingből vásárolgatás erre a célra.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ugyanez most a tervem, összeszedek sokat, majd ulitból veszek 7-8 packot, többit meg plat-ra, goldra költöm.
több mint 13 éve
Ulti:
Carl Nicks coll
Rivers sell
Witherspoon coll(good)
Brees team upg: +5
Nick hardvick coll

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
No, ma meglesz a másfél milliós acsi (+a 100k érte), az egészet elköltöm ultira 😀 Ha minden jól megy és bejön egy két csapat-acsi közben, akkor 11 nyitás lesz. Remélem 1-2 használható játékos beesik ennyiből.Bálesz
Mindent ultira?Én is gondolkodtam ezen..Mennyinél tartasz?Jelenleg 800k-m van 😊
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
No, ma meglesz a másfél milliós acsi (+a 100k érte), az egészet elköltöm ultira 😀 Ha minden jól megy és bejön egy két csapat-acsi közben, akkor 11 nyitás lesz. Remélem 1-2 használható játékos beesik ennyiből.

több mint 13 éve
No akkor ismét

Felvettem én is ezt a butaságot, aki szeretne felvenni, http://www.facebook.com/profile.php?id=1548417581
több mint 13 éve
Remélem hogy nem 😊
több mint 13 éve
Na felvettem én is ezt a butaságot, aki szeretne felvenni, http://www.facebook.com/?ref=logoDelonso_
FB főoldal? 😀Farky
Andras Brezo a neve Delonsonak 😀

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Na felvettem én is ezt a butaságot, aki szeretne felvenni, http://www.facebook.com/?ref=logoDelonso_
FB főoldal? 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
persze, hogy lehet. de amúgy elvileg már akkor megkapod a pénzt érte, ha van összesen 10 Colts-playádSzobi22
én nem kaptam meg, pedig azért vettem meg Glennt flipben, hogy meglegyen a 10Stez
Kilépés, visszalépés megoldja, ha a collectionnél azt mutatja, hogy 10 van 😀visi_b
jaja, megoldotta, köszi 😊
jól jött ez a kis zsé, átrakták heti flipre ANdrét, most vagyok 1030-nál, inkább szerintem hagyom is, rajta +4-es upgrade jönne, mert 94-es Boldin helyére férne be, inkább várok valami nagyobb upgradere.
92-es OL-em például még van, illetve a TE-m is csak a 90-es Miller, de az LB posztra is ráférne egy Ware mondjuk 😊