Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Meg a végén valami 99-es Brees-t kapsz aki +5-öt ad a csapathoz! 😮 De azért ezt elég nehéz megcsinálni sztem 😀
több mint 13 éve
Ez csak akkor lesz játszható, ha valami könnyítést csinálnak a kártyagyűjtésben, mert ez így lehetetlen.ja, gyűjtsd össze az összes carolinai kártyát, nagyszerű...JJSrácok, mi ez az új challenge?így elsőre annyi, hogy vannak challengek (meccsek), amiket egymás után meg kell nyerni. a legtöbbet nem tudod elkezdeni, amíg nem teljesítesz dolgokat. ahogy nézem, a Carolinaval kell kezdeniSzobi22
Nem igazán értem 😊silent7939
Mondjuk lehet ez annak az előjele, hogy készülnek a kártyákat lecserélni, és ha könnyebben össze lehet szedni, akkor ez is simán meglehet...
több mint 13 éve
nem szóltam, a harmadik győzelem után megadta az új várost 😊 akkor én is osztom, kimondottan ötletes az egész
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szerintem elég jó játék nekem tetszik 😊 Carolina első négyet megcsináltam, meg kaptad Denvert kaptam egy Falcons játékost igaz 61-es de kaptam 😀 Meg játszottam két Denvereset aztán megkaptam a Billst. Nekem tetszik 😊
több mint 13 éve
ja, gyűjtsd össze az összes carolinai kártyát, nagyszerű...Srácok, mi ez az új challenge?így elsőre annyi, hogy vannak challengek (meccsek), amiket egymás után meg kell nyerni. a legtöbbet nem tudod elkezdeni, amíg nem teljesítesz dolgokat. ahogy nézem, a Carolinaval kell kezdeniSzobi22
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Srácok, mi ez az új challenge?így elsőre annyi, hogy vannak challengek (meccsek), amiket egymás után meg kell nyerni. a legtöbbet nem tudod elkezdeni, amíg nem teljesítesz dolgokat. ahogy nézem, a Carolinaval kell kezdeni
de ahogy nézem elég hosszútávú a dolog, mert a Carolinanál az utsó, hogy meglegyen az összes Panthers-játékos, és csak azután tudod elkezdeni a Billst. szóval ez kb megmutatja, hogy "hol tartasz" a játékban.
és nem jár érte különösebb jutalom
több mint 13 éve
nektek szokott dobni értelmes playert az 5 napos ajándék? az a szerencsekerekes 😀egyszer dobott egy 89-es Wardot
nekem rakott egy 87es Terence Newman-t 😊
kellett-kellett!Habi
több mint 13 éve
nektek szokott dobni értelmes playert az 5 napos ajándék? az a szerencsekerekes 😀hónapok óta nem pörgetem 5-ig, ahnem kiváltom a 2 game ticketet
nekem rakott egy 87es Terence Newman-t 😊
kellett-kellett!Habi
több mint 13 éve
nektek szokott dobni értelmes playert az 5 napos ajándék? az a szerencsekerekes 😀nekem rakott egy 87es Terence Newman-t 😊
kellett-kellett!
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Srácok, mi ez az új challenge?Nem igazán értem 😊
több mint 13 éve
Nekem 2 napja megvan a 250 k fan, de azóta sem adta be az acsit 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
én is fant küldök most 2 napja, szóval tőlem biztos azt kaptálmég 7500 fan kéne a 250K-hoz, emberek, küldözgessétek pls 😀StezNekem már csak 3000 😀 Én ma fant küldtem, remélem páran visszaküldik 😀visi_b
több mint 13 éve
még 7500 fan kéne a 250K-hoz, emberek, küldözgessétek pls 😀StezNekem már csak 3000 😀 Én ma fant küldtem, remélem páran visszaküldik 😀
több mint 13 éve
még 7500 fan kéne a 250K-hoz, emberek, küldözgessétek pls 😀
több mint 13 éve
stitch90
256
na végre megkaptam az övtenes lvl és a 2500 flippinges acsit 😊 talán belefér még egy ultiflippingbe meg jöhetne már vmi értelmes is,mert nem tudom elkölteni 😀
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Küldjetek fant, hogy minél előbb meglegyen a 250K-s acsi! 😛
több mint 13 éve
én is csak annyit, hogy meglegyen érte a 3 ticket. ma játszottam le +17-et, hogy meglegyen 10000. de úgy tűnik, az ismerőseim tolják szorgalmasan 😀 (és nekem is azért van csak 94, mert minden reggel lenyomom 87-ig, hogy kapja napközben)10000 scrimmage win :cool:Szobi22Én már vagy 2-3 hónapja nem játszok scrimmage meccseket 😀 Flipből naponta becsúszik 2 game ticket általában,így is 89 van 😊JoeyPorter
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
10000 scrimmage win :cool:Szobi22Én már vagy 2-3 hónapja nem játszok scrimmage meccseket 😀 Flipből naponta becsúszik 2 game ticket általában,így is 89 van 😊
több mint 13 éve
Na már megint szarakodik a játék, kezdem már nagyon unni
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hello , engem is vegyetek fel plz!http://www.facebook.com/profile.php?id=100002133304729
köszi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
HIHI!Vegyetek fel: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001035223480 és
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002350196465
Köszi!
több mint 13 éve
ulti nyitás pipa1 platinum, 2 ulti, 2 POTW
Antonio Bryant 84, sell
92 Atogwe sell
91 Ochocinco sell
90 Hartley collection
88 Hillis, collection
fos
több mint 13 éve
Úgy értem jöhetett volna a Platinák helyett valami használható nem LE playa 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Joe Thomas 95+1 miatt + a Pittsburgh 25-ös collection miatt okés, amúgy trágya.Lakitehát egy király playa+collectionön kívül trágya? 😂