Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Nekem is egy 93-ast váltana, de inkább nem veszem meg, mert bízom benne h egy jó kis LB jön következőnek.Farky
Én szerintem 99-es playa jön, én Breest vagy Jared Allent mondom. 😊Stez
velük ki lennék békülve, mert egyik sem igazán hiányposzt. és akkor utána jöhet egy jó kis TE, mire összegyűlik rá. vagy DD 😊Szobi22
TE ne jöjjön, az a legnagyobb needem, ott 90-es playa van. Nagyon csábít Woodson, utána meg maradna 500 coinom, szóval ne jöjjön TE. 😊

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Nekem is egy 93-ast váltana, de inkább nem veszem meg, mert bízom benne h egy jó kis LB jön következőnek.Farky
Én szerintem 99-es playa jön, én Breest vagy Jared Allent mondom. 😊Stez
velük ki lennék békülve, mert egyik sem igazán hiányposzt. és akkor utána jöhet egy jó kis TE, mire összegyűlik rá. vagy DD 😊

több mint 13 éve
Én szerintem 99-es playa jön, én Breest vagy Jared Allent mondom. 😊

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Nekem is egy 93-ast váltana, de inkább nem veszem meg, mert bízom benne h egy jó kis LB jön következőnek.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
stitch90 256
nekem a 93-as cb-met váltotta

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
EZ a 98-as WOodson pont ugyanolyan, mint amikor a múltkor megvettem a 98-as AP-t, majd rögtön utána berakták a 99-es PM-et, nehogy meg tudjam venni. :/
Most nagyon filózóm, hogy megvegyem-e.. 1920 coinom van és a 93-mas CB-met váltaná Woodson.

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ééés megvan Woodson is a flippingből, már csak Driver kell 😊

Várom az újabb akciót, folyamatosan 90 fölötti ticketem van, de már így is 1,2 millió coin fölött járokSzobi22
jöhetett volna egy 3-4 nappal később is Woodson, mert akkor a 2500 flipping meg lett volna + ugye az achi, de így meg nem lehet Őt bent hagyni 😕

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Ééés megvan Woodson is a flippingből, már csak Driver kell 😊

Várom az újabb akciót, folyamatosan 90 fölötti ticketem van, de már így is 1,2 millió coin fölött járok

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
De, még van egy 97-es (Hutchinson?), aztán annyi 😊
Meg van valami elit-féleség is, ha jól tudom, de az alap összeszedhetőekből ez majdnem a max 😊

több mint 13 éve
Nyitottam ultit, ismét csak egy (de legalább egy) használható játékos és ismét az OL-be:

Ryan Clady (98)

Így az OL-em gyakorlatilag kész:

Clady (98), Evans (98), Mangold (97), Long (96), Snee (96) 😊Bálesz
Az szép.
Nem is lehetne jobb szerintem már.

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
eddig DT-DE-LB hiányposztjaim voltak,meg egy CB. Megvettem a flippinges 97-es DT-t,ma bontok ultit: 3 DT,egy platinum DE és egy potw LB volt... 😀 természetesen semmi sem fér MÁR be. 😀stitch90
alap, én is azután nyitottam egy 96-os TE-t, miután flippingben megvettem egy másik 96-ost, előtte meg még csak ultim se volt belőle soha
több mint 13 éve
stitch90 256
eddig DT-DE-LB hiányposztjaim voltak,meg egy CB. Megvettem a flippinges 97-es DT-t,ma bontok ultit: 3 DT,egy platinum DE és egy potw LB volt... 😀 természetesen semmi sem fér MÁR be. 😀

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Clady (98), Evans (98), Mangold (97), Long (96), Snee (96) 😊Bálesz
wow, grat 😊 el tudnám viselni 😀
ha meglesz a másfél milliós acsi, én is szórok el ultikra, remélem jön pár jó játékos majd...
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Nyitottam ultit, ismét csak egy (de legalább egy) használható játékos és ismét az OL-be:

Ryan Clady (98)

Clady (98), Evans (98), Mangold (97), Long (96), Snee (96) 😊

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
nem csak a gauntletnél hülye a stat, hanem az egész játékban. Legalábbis nálam már elég rég nem frissíti őket.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy a gauntlet rendszere hülye, vagy mi van, mert nekem azt jelzi, hogy mindegyik ismerősöm nullát csinált meg belőle.

Egyébként én örülök ennek az újításnak, akármennyi ticket is kell hozzá, mert már unalmas volt a játék, ezért fedeztem csak fel ma, be se léptem az elmúlt időszakban.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
egész jó kis ultit nyitottam
Suggs 90 LB ulti
Hanson 90 K ulti
Tebow 90 QB potw
Clark 89 S potw
Roos 95 OL ulti
mind befér 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jó ez a Gauntlet, csak eszméletlen sok ticket kell hozzá. Arról nem is beszélve hogy az 50%-os game changerek valójában kb. 25%-os hatékonysággal működnek, plusz a 90-es csapatok is annyira erősek néha, hogy 101-es rating-el alig bírom megverni őket. 😕
több mint 13 éve
Ahogy nézem, kevesebb jön be, mint ha simán meccseket játszanék. majd szép lassan megcsinálgatom.

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
4 ember már fullosra teljesítette a Gauntletet. hihetetlen....kobalu91
Szerintem nem.
Aki már eddig is brutálul haladt, és gyűjtögette a ticketeket, az simán már 10 perc után majdnem az egészet ki is pipálhatta. És ez ugyanígy lesz a következőknél is, hiszen ők már most, egy nap után kezdhetnek ismét gyűjtögetni. Ha csak nem lesz limitálva, hogy X meccset tolhatsz X idő alatt, akkor nekik eléggé unalmas lesz. 😊Stez
ez nem igaz, mert ahogy Joey is írta, egyes meccsekhez már nem is kettő, hanem három-négy ticket kell... nagyon gyorsan elszáll így a tartalék, szóval elég komoly pénzt bele kellett tenniük pluszban, hogy elérjék ezt a csodálatos bravúrtJJ
Így van,gyakorlatilag alig haladtam valamit,hiába volt 96 tickettem(már csak 10 van 😕 )Pedig mindet vereség nélkül csináltam idáig és most unlockoltam a vikings-t...Mivel Harbough aktív így legalább tudtam 3 ultit és egy Panthers packot venni a ~86 tickettből 😊
Gyűjteni kellene,de ahogy elérem a bűvös 150ezres határt, mindig elvisz a csábítás az ultira 😕

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
4 ember már fullosra teljesítette a Gauntletet. hihetetlen....kobalu91
Szerintem nem.
Aki már eddig is brutálul haladt, és gyűjtögette a ticketeket, az simán már 10 perc után majdnem az egészet ki is pipálhatta. És ez ugyanígy lesz a következőknél is, hiszen ők már most, egy nap után kezdhetnek ismét gyűjtögetni. Ha csak nem lesz limitálva, hogy X meccset tolhatsz X idő alatt, akkor nekik eléggé unalmas lesz. 😊Stez
ez nem igaz, mert ahogy Joey is írta, egyes meccsekhez már nem is kettő, hanem három-négy ticket kell... nagyon gyorsan elszáll így a tartalék, szóval elég komoly pénzt bele kellett tenniük pluszban, hogy elérjék ezt a csodálatos bravúrt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Én a pénzt gyűjtöm, van 2 millám, majd ha lesz valami akció el is verem az összeset...eaglesmcnabb
Én is ezt tervezem 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én a pénzt gyűjtöm, van 2 millám, majd ha lesz valami akció el is verem az összeset...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Bocs, Mester 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Hmm nem tudom, hogy megvegyem-e Williamst. +2 upgrade lenne Wilfork helyén.
Ja és 784 collectionben 😀tenorx
😊Laki
Ja, ezt ownednek hívják, nem collectednek 😛