Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
nekem továbbra is LB-k kellenek de csak nem jönnek és elég kártyám sincs
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
megint van rendes kessért akció, hogy egy adott posztra 90+-os kártyát dob ki... jó dolog ez, csak ne kp-ért lenne :/jól jönne már egy normális TE, még mindig a 90-es Heath Millerrel gizdulok a kezdőben 😊
több mint 13 éve
én is csak az akció miatt nyitottam most, azt hiszem flippingből kell beszereznem a hiányzó játékosokatnyitottam egy colts packot természetesen mindenki megvolt már :SFarkyteam packot alapból nem nyitok, csak ha egyet fizet, kettőt kap akció van 😊
meg háát amúgy is... én rohadtul fosul állok, így a max, ami egy csapatból van, az 26 játékos, az is a colts 😊Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
nyitottam egy colts packot természetesen mindenki megvolt már :SFarkyteam packot alapból nem nyitok, csak ha egyet fizet, kettőt kap akció van 😊
meg háát amúgy is... én rohadtul fosul állok, így a max, ami egy csapatból van, az 26 játékos, az is a colts 😊
több mint 13 éve
nyitottam egy colts packot természetesen mindenki megvolt már :S
több mint 13 éve
próbáltátok már azt, hogy a collection résznél az all prokhoz bementek és onnan vesztek ulti csomagot? olvastam fórumon, hogy páran próbálták, és elég jó arányban kapják a LE és AP kártyákat. ha majd lesz pénzem egy próbát megér majd 😀Habimost kipróbáltam, és volt benne egy All-Pro (Foster). szóval egy próba alapján nagyon azért nem szórja
több mint 13 éve
kössz Laki!próbáltátok már azt, hogy a collection résznél az all prokhoz bementek és onnan vesztek ulti csomagot? olvastam fórumon, hogy páran próbálták, és elég jó arányban kapják a LE és AP kártyákat. ha majd lesz pénzem egy próbát megér majd 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
4 ticketnél megáll. Úgy tudsz halmozni, hogy a giftekből kapottakat nem játszod el és mindig csak 4 ticketet játszol el.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
okés, köszi 😊30k körül kapsz, de figyelj nehogy kifuss az időből, mert ha jól emlékszem utána egyből indul is a PL2FarkyPL1 után még nem jár játékos, csak ticket meg pénz.Báleszbőven jó! kössz srácok!Habi
még 1 kérdés:
nekem 4 ticketnél tovább nem adja a gép. szóval ott vége lesz az adakozásnak. Mikortól fog ez nőni? Hogy mondjuk 10et is fel tudjak halmozni úgy, hogy közben nem kapok scrimmage és gift formában sem ticketet? remélem érthetően fogalmazok 😀
most vagyok közel a 32es szinthez, team ratingben pedig 92 (gondolom ez nem számít a ticketeknél)
JT Daniels fan
több mint 13 éve
30k körül kapsz, de figyelj nehogy kifuss az időből, mert ha jól emlékszem utána egyből indul is a PL2PL1 után még nem jár játékos, csak ticket meg pénz.Báleszbőven jó! kössz srácok!Habi
több mint 13 éve
PL1 után még nem jár játékos, csak ticket meg pénz.Báleszbőven jó! kössz srácok!
JT Daniels fan
több mint 13 éve
PL1 után még nem jár játékos, csak ticket meg pénz.
több mint 13 éve
azt lehet tudni, hogy melyik pack vásárlásánál van arra a legnagyobb esélyem, hogy contract is legyen benne?szerintem talán goldnál a legnagyobb a sansz, bár ez változó
mert végre volt ultiban egy coach (Mike Smith) és mivel ő lenne nekem az első coachom, amiért ugye achit is kapnék ezért jó lenne vhogy contract 😀
edit: és pl1 megnyerése után kapok egy játékost ugye? ha igen, akkor kit?Habi
több mint 13 éve
azt lehet tudni, hogy melyik pack vásárlásánál van arra a legnagyobb esélyem, hogy contract is legyen benne? mert végre volt ultiban egy coach (Mike Smith) és mivel ő lenne nekem az első coachom, amiért ugye achit is kapnék ezért jó lenne vhogy contract 😀
edit: és pl1 megnyerése után kapok egy játékost ugye? ha igen, akkor kit?
JT Daniels fan
több mint 13 éve
utolsó erőimmel összeszedtem a pénzt a colts packra,újabb ember a collectionbe, már csak 8 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
giants pack, mindenki meg volt belőle 😕
több mint 13 éve
Újabb ulti, és végre jött Vernon Davis, és lecserélhetem Winslowt 😊.pluszba jött még LE Suh, ő is hiányzott még
több mint 13 éve
küldjétek a fanokat még kell 17k 250-ig! 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ha a csapatomat akarom erősíteni (jelenleg 90es) akkor érdemes e team packot venni?platinum/ulti, ha csak platinum játékosod van, akkor csak ulti.
Vagy célravezetőbb a platinum/ulti drágább csomagra gyűjteni?Bazzani
több mint 13 éve
Ha a csapatomat akarom erősíteni (jelenleg 90es) akkor érdemes e team packot venni? Vagy célravezetőbb a platinum/ulti drágább csomagra gyűjteni?
több mint 13 éve
Hihetetlen,leárazás csapat packoknál,mondom veszek egy Steelers packot,5ből 3 megvolt már pedig össz-vissz 12 playám van csak 😕JoeyPorterén is vettem egy Vikings packot, nekem is 2 fért be.
(mondjuk nekem 30+ van, szóval még jól is jártam...)
több mint 13 éve
faxa h ez is most van amikor elköltöttem a pénzem 😡
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Hihetetlen,leárazás csapat packoknál,mondom veszek egy Steelers packot,5ből 3 megvolt már pedig össz-vissz 12 playám van csak 😕
több mint 13 éve
Én megvettem így már csak Mathis és Bethea hiányzik az ultikból, meg 2 gold.
több mint 13 éve
Megvetted Freeneyt is Stez? 😀JoeyPorterŐ már rég megvolt 😊