Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
jól van Jewman, pusztán csak Rodgerset kéretik idetolni GM-ben ezért a szívességért 😊azt hittem teljesen mást csinálsz,de akkor most már azt hiszem tudom mit kell tenniés miért nem írod le?........kaszoMert nem kell, hogy mindenki tudja azért..
De semmi különös, lényegében majdnem ugyanaz, mint Bruce felvetése.
De nem akarom, hogy ebből balhé legyen 😊 Én is csak nagyon visszafogottan csinálom, hogy ne nagyon vegyék észre, mivel feltételezem, hogy ugyebár ez nem feltétlenül szabályos.. 😊
De hát ez egy eléggé kijátszható kiskapu igazából, amihez elég 2 ember, sőt akár egyetlen ember is és lazán csinál magának kb. végtelen flip coint, ha akar.Stez
kb 1 hónapja nem játszottam,de akkor most elkezdem a FA-t 😀Newman
több mint 13 éve
azt hittem teljesen mást csinálsz,de akkor most már azt hiszem tudom mit kell tenniMert nem kell, hogy mindenki tudja azért..Nem nehéz, úgy is ki lehet játszani a dolgot, ahogy Bruce mondja, így simán napi sokszor 50 flipet kapsz, de én máshogy okoskodtam 😀Stezés miért nem írod le?........kaszo
De nem akarom, hogy ebből balhé legyen 😊 Én is csak nagyon visszafogottan csinálom, hogy ne nagyon vegyék észre, mivel feltételezem, hogy ugyebár ez nem feltétlenül szabályos.. 😊
De hát ez egy eléggé kijátszható kiskapu igazából, amihez elég 2 ember, sőt akár egyetlen ember is és lazán csinál magának kb. végtelen flip coint, ha akar.Stez
kb 1 hónapja nem játszottam,de akkor most elkezdem a FA-t 😀
több mint 13 éve
Én csak 1 ultit nyitottam ma, de minek. az 5ből 4 platinum volt az 5. meg egy LE Foster 92+1 -es és már megvan collectionben is, a Gold packból is csak 1 játékos fért be coll.-be.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
na hülye gold packos akció miatt végül nem bírtam a gyűjtögetést 😊 vettem három ulti packot, egyikben Ray Lewis LE és Randy Moss, másikban Ochocinco LE volt, harmadikban Suh LE és AllPro Urlacher, aki említésre méltó. Jó kör volt 😊
Így meg is lett végre a 105-ös team rating acsi, de a +100k-val együtt is csak 180 ezrem maradt, kezdhetem elölről a gyűjtögetést 😂 bár egy ilyen nyitogatás után meggondolom hogy vegyek-e még egy packot 😀
végül megvettem a negyediket is, egy darabig úgyse lesz ilyen akció.
az ulti pack 5 kártyájából 4 után jött a 25 kártyás team pack acsi 😀 az ötödik meg 89-es Allpro Tramon Williams.
Kezdőbe sajna csak a 93-as OL Mankins fért a 92-es Saturday helyett.
Collectionömben 709 játékos.
több mint 13 éve
Persze h most nem jön be a játék, amikor nyitnám az ulti packot :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
stitch90
256
sajnálja tőlünk 😕 1sör/fő? 😀Nem nehéz, úgy is ki lehet játszani a dolgot, ahogy Bruce mondja, így simán napi sokszor 50 flipet kapsz, de én máshogy okoskodtam 😀Stezés miért nem írod le?........kaszo
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Mert nem kell, hogy mindenki tudja azért..Nem nehéz, úgy is ki lehet játszani a dolgot, ahogy Bruce mondja, így simán napi sokszor 50 flipet kapsz, de én máshogy okoskodtam 😀Stezés miért nem írod le?........kaszo
De hát ez egy eléggé kijátszható kiskapu igazából, amihez elég 2 ember, sőt akár egyetlen ember is és lazán csinál magának kb. végtelen flip coint, ha akar.
több mint 13 éve
Nem nehéz, úgy is ki lehet játszani a dolgot, ahogy Bruce mondja, így simán napi sokszor 50 flipet kapsz, de én máshogy okoskodtam 😀Stezés miért nem írod le?........
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Nekem is nagy a csábítás most,már 250k-m van :/nekem is csak 2 contractom van, így a milliós acsik soha nem lesznek meg, mert mindig elköltöm a pénzt valamire 😀Farkyne viccelj már, én azonnal elköltöm ultira a pénzem, ahogy megvan a 150K, sosem sikerült még spórolnom és gyűjtögetnem, mindig megremegett a kezem 😀Stez
több mint 13 éve
nekem is csak 2 contractom van, így a milliós acsik soha nem lesznek meg, mert mindig elköltöm a pénzt valamire 😀Farkyne viccelj már, én azonnal elköltöm ultira a pénzem, ahogy megvan a 150K, sosem sikerült még spórolnom és gyűjtögetnem, mindig megremegett a kezem 😀
több mint 13 éve
nekem is csak 2 contractom van, így a milliós acsik soha nem lesznek meg, mert mindig elköltöm a pénzt valamire 😀
több mint 13 éve
Vettem 2 gold pakkot és egy contractot se adott...Emericoén mázlista voltam 😊
épp lejárt TOmlin, van 3 contractom, vettem egy gold packot, amivel beadott 2 collection acsit, amivel visszajött a pack ára, ráadásul bónuszként beadta a 4. contracttot is, így TOmlin még néhány napig aktív lehet 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vettem 2 gold pakkot és egy contractot se adott...
több mint 13 éve
Kurva jó, tegnap megvettem a 99-es PM-et, most ultit nyitottam, jött a 99-es all pro Brady bekaphatja, jöhetett volna valami jó, Revis, Polamalu, WHite, Witten, Urlacher.. mind upgrade lettek volna :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vészesen fogy a contractom, már csak 11 van 😕 asszem nyitogatok goldokat, úgyis kell a collection 😊
több mint 13 éve
Nem nehéz, úgy is ki lehet játszani a dolgot, ahogy Bruce mondja, így simán napi sokszor 50 flipet kapsz, de én máshogy okoskodtam 😀én szeretek olvasni 😛 😂
Stez
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nem nehéz, úgy is ki lehet játszani a dolgot, ahogy Bruce mondja, így simán napi sokszor 50 flipet kapsz, de én máshogy okoskodtam 😀CJ2K-t is berántottam gyorsba, a 98-as AP-t váltja.. De hetibe rakhattak volna egy 98-as GOnzot inkább 😊
több mint 13 éve
Na, én is elvertem a 1,5 millát, jött egy Peyton 99-es LE, ami +3 rating, meg még egy-két egyéb LE, így most 109-es a csapat. 😊
több mint 13 éve
Hát ha társakat keresett, akkor nem csalás, csak egy kis lelemény 😊Olyanok kellenek hozzá, akik nem játszanak, de hajlandóak segíteni és ezért elfogadják a meghívást, aztán akkor már jár értük az 50 pont. Utána meg törölhetik az egész játékot. 😊
több mint 13 éve
Muszály CJ2K, AP!
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Én inkább a futballpénz cheatnek örülnék 😊Csinálsz fake embereket a facebookon, aztán regisztrálsz, majd ismerősnek jelölöd, majd meghívod a maddenba őket, mindegyik után kapsz 50 kártyát. Így csupán 30 ember kell hozzá 😀 😀Bruceahhoz nem keresett volna társat stez 😀
meg hát az a sok macera az emailekkel stb, nem hiszem hogy erre gondolt volnakaszo
több mint 13 éve
Csinálsz fake embereket a facebookon, aztán regisztrálsz, majd ismerősnek jelölöd, majd meghívod a maddenba őket, mindegyik után kapsz 50 kártyát. Így csupán 30 ember kell hozzá 😀 😀Bruceahhoz nem keresett volna társat stez 😀
meg hát az a sok macera az emailekkel stb, nem hiszem hogy erre gondolt volna
több mint 13 éve
Csinálsz fake embereket a facebookon, aztán regisztrálsz, majd ismerősnek jelölöd, majd meghívod a maddenba őket, mindegyik után kapsz 50 kártyát. Így csupán 30 ember kell hozzá 😀 😀
több mint 13 éve
Valaki eljátszhatná velem a cheater flippinges játékot, hátha össze lehet csalni gyorsba 1500 coint 😀Stez
megvan PM 😀Stezna erről meséljél csak fürgegyorsan 😀