Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
én is megvettem Williamset, 91-es Hamptont váltotta, és jött mellé a 3 acsi 70 ezerért nekem is, úgyhogy nem volt rossz üzlet. flippingből így már csak a +38 hiányzik (mire kijött, nem volt double downom) meg a 2500 kártya.ja meg gyűjtögetem a pénzt az acsikhoz, mégiscsak 150k-t ad a három együtt 😊 már 600 ezer felett járok. szerencsére nem is nagyon van kedvem ultit venni, mert tudom hogy úgyis szar lenne 😀
collectionben nekem még csak 643, de egy ideje nem is vettem játékosokat.
több mint 13 éve
hehe, én szaros 271-nél tartok 😀Hmm nem tudom, hogy megvegyem-e Williamst. +2 upgrade lenne Wilfork helyén.😊Laki
Ja és 784 collectionben 😀tenorx
több mint 13 éve
Hmm nem tudom, hogy megvegyem-e Williamst. +2 upgrade lenne Wilfork helyén.😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Hmm nem tudom, hogy megvegyem-e Williamst. +2 upgrade lenne Wilfork helyén.Nekem is Wilfork helyére jönne, de nem veszem meg inkább, a +2 upgrade kevés.
több mint 13 éve
én ezért örülök h nincs sok ticketem, mert legalább tovább tart 😀 A sima szezonok már nagyon unalmasak voltak így kicsit izgalmasabb lesz a játékFarkymennyit ad egy meccsért?
több mint 13 éve
én ezért örülök h nincs sok ticketem, mert legalább tovább tart 😀 A sima szezonok már nagyon unalmasak voltak így kicsit izgalmasabb lesz a játék
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ez a 3 ticket/meccs már marós,lejátszottam 76-ot,még így is hagytam 20at,de csak a Redskinsnél vagyok :/Én 32 challenget csináltam meg eddig, és tényleg nagyon szívja a kártyákat.
Viszont jönnek a rewardok rendesen,vettem is 2 ultit 😊JoeyPorter
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Ez a 3 ticket/meccs már marós,lejátszottam 76-ot,még így is hagytam 20at,de csak a Redskinsnél vagyok :/ Viszont jönnek a rewardok rendesen,vettem is 2 ultit 😊
több mint 13 éve
Hmm nem tudom, hogy megvegyem-e Williamst. +2 upgrade lenne Wilfork helyén.Ja és 784 collectionben 😀
több mint 13 éve
De most beadta másik 2 acsival együtt, igaz h már 251 felett járok de legalább megvan 😀Nekem 2 napja megvan a 250 k fan, de azóta sem adta be az acsit 😀FarkyFarky, még mindig nem adta be neked a 250K fanos acsit?
Mert nekem most lett meg és rögtön be is adta.Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nekem 2 napja megvan a 250 k fan, de azóta sem adta be az acsit 😀FarkyFarky, még mindig nem adta be neked a 250K fanos acsit?
Mert nekem most lett meg és rögtön be is adta.
több mint 13 éve
stitch90
256
megérte várni. a 89-es DT-met William váltotta,mentem is fel egyet,plusz kilőttem 3 acsit is vele,ami +70k pénz volt,amiből ultit bontottam. új edző,2 ticket,3 ulti, 2 platinum,collectionbe jók... : c Harbaught aktiválom,talán gyorsan összeszed nekem még egy ultira való pénzt.
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
4 ember már fullosra teljesítette a Gauntletet. hihetetlen....kobalu91Szerintem nem.
Aki már eddig is brutálul haladt, és gyűjtögette a ticketeket, az simán már 10 perc után majdnem az egészet ki is pipálhatta. És ez ugyanígy lesz a következőknél is, hiszen ők már most, egy nap után kezdhetnek ismét gyűjtögetni. Ha csak nem lesz limitálva, hogy X meccset tolhatsz X idő alatt, akkor nekik eléggé unalmas lesz. 😊
több mint 13 éve
4 ember már fullosra teljesítette a Gauntletet. hihetetlen....
több mint 13 éve
Williamset muszály leszek megvenni a Vikes Collection miatt, még ha 0 Upgreade is 😕Lakinekem meg úgy tűnik, gyűlhet még egy hétig, mert a hetiek közül csak Fuller meg Seymour nincs meg, de nincs is szükség rájuk egyelőre.
több mint 13 éve
Williamset muszály leszek megvenni a Vikes Collection miatt, még ha 0 Upgreade is 😕
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
lol, az utolsó csapat 150-es a gauntletben, gyűjtsétek a gamechangereket 😀
több mint 13 éve
UltimateFavre - Suh +1 - Blalock - Charles AllPro - Mughelli
több mint 13 éve
Így már értem 😊 Csak nem vettem észre hogy a carolina unlock 😊de nem is kell egyelőre, 3 challenge után megnyitja a következő várost.
Le is toltam 2 meccset gyorsba, de hogy mikorra lesz meg a teljes carolina pack azt nemtom 😊silent7939
több mint 13 éve
Így már értem 😊 Csak nem vettem észre hogy a carolina unlock 😊Le is toltam 2 meccset gyorsba, de hogy mikorra lesz meg a teljes carolina pack azt nemtom 😊
több mint 13 éve
persze, csakis Tomlinnalde pénzügyileg hogy jövedelmez? mert az a 2ticket, amit letolok egyetlen challangeét, az pénzben nekem 7700 kesst hozna amúgy, ha sima meccseket játszomStezTomlinnal, vagy hogy? 😮 nekem most 2525-öt ad egy meccsért coach nélkülSzobi22
de akkor is az tényleges bejövő kess, az a fontos most
több mint 13 éve
de pénzügyileg hogy jövedelmez? mert az a 2ticket, amit letolok egyetlen challangeét, az pénzben nekem 7700 kesst hozna amúgy, ha sima meccseket játszomStezTomlinnal, vagy hogy? 😮 nekem most 2525-öt ad egy meccsért coach nélkül
több mint 13 éve
de pénzügyileg hogy jövedelmez? mert az a 2ticket, amit letolok egyetlen challangeét, az pénzben nekem 7700 kesst hozna amúgy, ha sima meccseket játszomStezannyit nem, mint a pro league3, de ahogy mész szépen előre, mindig meglep egy-egy ajándékcsomaggal
és már csak az egyes csapatoknál levő vicces challange nevek miatt is érdemes haladni, Buffalonál pl. "Fifth time's a charm' 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
de pénzügyileg hogy jövedelmez? mert az a 2ticket, amit letolok egyetlen challangeét, az pénzben nekem 7700 kesst hozna amúgy, ha sima meccseket játszom
több mint 13 éve
na nekem ez első ránézésre nagyon tetszik 😊 Carolinából le is nyomtam a három meccset, meg Denverből egyet 😀