Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Joe Thomas 95+1 miatt + a Pittsburgh 25-ös collection miatt okés, amúgy trágya.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Egy bronze packkal: Vikings Collection 44/53 ( Jaymar Johnson utsó Bronze)
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Kik azok? 😊Laki
na, lementem kb 1 milláig, és már csak Woodson és Driver hiányzik, ők meg csak meglesznek előbb-utóbb 😊Szobi22
több mint 13 éve
Kik azok? 😊
több mint 13 éve
Vikings Collection:Packers:
Ultimate missing: 7
Platinum missing: 0
Gold missing: 0
Silver missing: 2
Bronze missing: 1
Jajj de jól jönne már a Moss Elite 😊Laki
ult missing: 1
plat: 1
gold: 0
silver: 0
bronze: 0 😛
több mint 13 éve
Vikings Collection:Ultimate missing: 7
Platinum missing: 0
Gold missing: 0
Silver missing: 2
Bronze missing: 1
Jajj de jól jönne már a Moss Elite 😊
több mint 13 éve
Újabb Vikes pack: újabb 3 srác a collectionben. 😊 Így a Vikes collectionom 40-ről 43-ra duzzadt 😊
több mint 13 éve
Amit a pro league II végén lehetett kapni 95-ös GB-s Favre-ot,melyik collectionbe lehet betenni???JoeyPorterSehova, a színe alapján POTW lenne, de ott nincs benne, gondolom azért mert nem lehet máshogy megszerezni. Nálam az eladás sorsára jutott.
több mint 13 éve
életem első ulti nyitása után 😊Roddy White WR 97 All Pro
DeSean Jackson WR 91 ulti
Mike Sellers RB 84 platinum
Donald Penn OL 85 platinum
O.J. Atogwe S 92 ulti
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Egyikbe sem 😊 Nekem is megvan, nem tudok vele mit kezdeni 😊
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Amit a pro league II végén lehetett kapni 95-ös GB-s Favre-ot,melyik collectionbe lehet betenni???
több mint 13 éve
stitch90
256
vettem Colts pakkot, meg is bántam, csak goldok és platinum pár, 8 bement collectionbe, többi sellStezugyanígy voltam steelers packkal. többet azt sem veszek...
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
vettem Colts pakkot, meg is bántam, csak goldok és platinum pár, 8 bement collectionbe, többi sell
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Team pakkokban is lehet contract?
több mint 13 éve
Én is annyira vagyok a Moss Elite-től 😊
több mint 13 éve
Na nekem volt 700.000em, mert nekiálltam rámenni az 1.500.000ös acsira, de tök felesleges annyiért, szóval vettem 3 Titans packet (azaz 6ot). Még 13 Titans player hiányzik (2ulti, 3 platina, 8 gold) és lesz egy Chris Johnson elit kártyám 😊
több mint 13 éve
Hála az új acsiknak, futotta egy ultira. Az egyetlen használható játékos Snee volt, egy 92-es OL-t váltott.Az OL-em így kezd elég izmosan festeni:
98-97-96-96-93 😊
több mint 13 éve
de elvileg nem tudod tradelni amíg nincs benne az összes, bár ebben nem vagyok biztosFarkyez valóban így van, de nem is állítottam az ellenkezőjét 😊. ha már csak az kell, aki a kezdőben van, berakok a helyére valakit egy másik csapat collectionjéből, őt meg berakom.
több mint 13 éve
de elvileg nem tudod tradelni amíg nincs benne az összes, bár ebben nem vagyok biztosén beleírom, mert attól még megvan, tehát ha rajtuk múlik, hogy összegyűljön, be tudom tenni őketSzobi22én nemFarkyén semkaszo
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
én beleírom, mert attól még megvan, tehát ha rajtuk múlik, hogy összegyűljön, be tudom tenni őketén semkaszoTi azokat a játékosokat is beírjátok collectionbe (táblázatba), akik a kezdőben szerepelnek?Emericoén nemFarky
több mint 13 éve
én semTi azokat a játékosokat is beírjátok collectionbe (táblázatba), akik a kezdőben szerepelnek?Emericoén nemFarky
több mint 13 éve
Ti azokat a játékosokat is beírjátok collectionbe (táblázatba), akik a kezdőben szerepelnek?Emericoén nem
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ti azokat a játékosokat is beírjátok collectionbe (táblázatba), akik a kezdőben szerepelnek?
több mint 13 éve
vettem még egy dupla colts packot, abból 1! fért be ulti továbbra sem jött, utána nyitottam egy ulti packot is aminek hála végre összeállt a Polamalu & Reed safety duo
több mint 13 éve
Vikes pack: 3 collectionbe jó 😊