Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
A mai nap termése: elvertem másfél millát, a csapatba nem sok végleges upgrade jött, de egy csomó LE leesett, amivel 99-ről 104 lett a ratingem pár napig 😊 egyedüli értelmes upgrade a 98-as Tony Gonzalez lett a 96-os vernon davis helyére, meg jött a 93-as finnegan helyére a 96-os All-pro woodson.
A Gold akció miatt pedig már 4 csapat kivételével mindenhol megvan legalább 10 játékos, de kb a felén húsz is 😀
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Én megvettem nemrég Woodsont és most meg megveszem PM-et, így fajintos lesz már a csapat. Csak most már a kártyákat kell gyűjtögetni, meg nekem azért még az OL is kellene hogy fejlődjön 😊
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
ha már a jó napnál tartunk 😊
Szobi22
Gratula... ettől én még nagyon messze vagyok 😊 Szinte minden csapatom 20-25 között áll és nagyon lassan megy feljebb
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Gratula 😊 hogy lett meg Driver?kobalu91
köszi. volt összegyűjtve rengeteg ticketem, aktiváltam Tomlint, és folyamatosan bontottam az ultikat, amikben persze nem sok ulti volt, de annyi baj legyen 😊

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Szobi22
Gratula 😊 hogy lett meg Driver?
több mint 13 éve

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
megvan PM 😀
Stez
Félve kérdezem: Eztígyhogy? 😀

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Megvan a másfél milliós acsi :cool:
úgy látom mindenkinek jó napja van 😀kobalu91
Nehogy nyissak egy ultit én is és megérkezzen Tomlin úr 😊

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Megvan a másfél milliós acsi :cool:
úgy látom mindenkinek jó napja van 😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
megvan PM 😀
ultit is nyitni fogok ma, remélhetőleg jön valami jó 😊

több mint 13 éve
All-Pro Revis :cool:

több mint 13 éve
hehe, annyira tudtam, hogy a 98-as WOodson beetetés, hogy ne legyen flippingem PM-re..
annyira éreztem : :mad: :/
Valaki eljátszhatná velem a cheater flippinges játékot, hátha össze lehet csalni gyorsba 1500 coint 😀

több mint 13 éve
stitch90 256
mekkora mázli, hogy a 93-as cb-m cseréltem 98-asra és nem a 90es QB-m 99-esre......

Vamos Gringos!
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Megvettem PM-et flippingben, még 7 colts playa kell 😊
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ezaz, woodson 😊 végre kirakhattam webstert 😊

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Csak nekem nem adta még be Tomlint? 😕

több mint 13 éve
Az akcióra való tekintettel vásároltam egy keveset, és 688 helyett már 743 kártya van a collectionben 😊
A kezdőmbe mondjuk max Tony Richardson férne be, de ott meg LE Foster van. Arra még jó volt ez, hogy kb az összes LE-t megkaptam újra, úgyhogy most van contractjuk.
És akkor le is játszom a 100 ticketet Tomlinal

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
én vettem két ultit az akció miatt, 94-es OL Ben Grubbs váltott egy 91-est, meg jött Bradford+1 LE. amúgy szokásos, sajnos még a platinumok közül se volt mind non-dupe, de sebaj.
legalább megkaptam az utolsó edzőt is, amivel jött egy 100k-s acsi, úgyhogy 200 ezret költöttem összesen 😀
Woodsonra meg nincs elég flippingem, de valszeg most amúgy se venném meg, 95-ös Asantét válthatná, de nem érzem elég nagy lépésnek. remélem jön valami 99-es jövő héten. (pl. CJ2k 😀)
több mint 13 éve
Vegyetek ulti pakkot, ajándék egy gold pakk!!!Egész faszás 😊Emerico
Ma vettem ultit, néhány órája, tökre fasza, hogy most raknak be akciót.. AKkor nem kaptam meg a goldot még.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vegyetek ulti pakkot, ajándék egy gold pakk!!!Egész faszás 😊
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Meg meg.
Én meg megvettem Woodsont, nem bírtam ellenállni a csábításnak. 😊
93-mas Josephet váltotta.Stez
Én megvárom a jövő hetet. Remélem valami jó ember kerül be. Brees lenne a legjobb. 😀

több mint 13 éve
Meg meg.
Én meg megvettem Woodsont, nem bírtam ellenállni a csábításnak. 😊
93-mas Josephet váltotta.

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Úgy látom sikerült megjavítaniuk a statisztikát, mert mint ha valós lvl-ket mutatna mindenkinél 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nekem TE poszton van egy 98-as Gonzalesem, de meg ott van Clark is, természetesen előtte egy darab normális sem volt, viszont LB-m 93-as a legjobb és egyszerűen nem kapok normálisat 😡Farky
Miért nem vetted meg még anno a 99-es Willist flipben?
Én amiatt nem gondolom, hogy kidobnak 99-es LB-t, mert ő már volt.. meg volt 97-es Harrison is, talán 98-as Ware jönne... Bár azt nem hiszem. Viszont DE annyira brutál nem nagyon volt eddig, emiatt gondolnék a 99-es Jared Allenre, esetleg a 99-es Breesre, mert az ilyen 98-as playák után általában kidobnak egy 99-es playát is.. Az meg PM volt eddig csak.

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Nekem TE poszton van egy 98-as Gonzalesem, de meg ott van Clark is, természetesen előtte egy darab normális sem volt, viszont LB-m 93-as a legjobb és egyszerűen nem kapok normálisat 😡

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning