Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Költsd el rám 😛 😀Én most 81nél járok. De tényleg nagyon durva már, szóval lehet hogy kicsit napolom. Szinte semmi pénzt nem hoz, mert a gamechangerek elviszik a megkeresett lóvét 😊kellett ismerősnek bejelölnöd, így már csak második vagyok... 😛
De a 105ös achi meglett, mert amikor reggel beírtam a hozzászólásom, pont utána vettem egy ulitmate-t és volt benne 3!!! LE is 😊Bruce
flippingben olyan mákom volt, hogy általában mindig skippelek, de az achievementek miatt most párat végignyomtam, és legutóbb nemcsak hogy elvittem az összes kártyát, egy ajándék double downt felhasználva két legyet ütöttem egy csapásra 😊 (sőt hármat, mert már másfél millió coin felett tartok, hirtelen nem is tudom mire költsem el)JJ
több mint 13 éve
Én most 81nél járok. De tényleg nagyon durva már, szóval lehet hogy kicsit napolom. Szinte semmi pénzt nem hoz, mert a gamechangerek elviszik a megkeresett lóvét 😊kellett ismerősnek bejelölnöd, így már csak második vagyok... 😛
De a 105ös achi meglett, mert amikor reggel beírtam a hozzászólásom, pont utána vettem egy ulitmate-t és volt benne 3!!! LE is 😊Bruce
flippingben olyan mákom volt, hogy általában mindig skippelek, de az achievementek miatt most párat végignyomtam, és legutóbb nemcsak hogy elvittem az összes kártyát, egy ajándék double downt felhasználva két legyet ütöttem egy csapásra 😊 (sőt hármat, mert már másfél millió coin felett tartok, hirtelen nem is tudom mire költsem el)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én most 81nél járok. De tényleg nagyon durva már, szóval lehet hogy kicsit napolom. Szinte semmi pénzt nem hoz, mert a gamechangerek elviszik a megkeresett lóvét 😊De a 105ös achi meglett, mert amikor reggel beírtam a hozzászólásom, pont utána vettem egy ulitmate-t és volt benne 3!!! LE is 😊
több mint 13 éve
én leálltam vele 60-nál, amíg nem lesz erősebb a csapatom 😕Nekem is fel kell, néha sokkal többet is. Én még csak 72nél vagyok.tenorxMennyi van meg?tenorx78
kicsit idegesítő, hogy minden meccsnél fel kell használnom vagy 5 gamechangert, de legalább van még valami motiváció, mert már abbahagytam volnaJJ
több mint 13 éve
Nekem is fel kell, néha sokkal többet is. Én még csak 72nél vagyok.78viszont gauntletben még vezetek! 😊JJMennyi van meg?tenorx
kicsit idegesítő, hogy minden meccsnél fel kell használnom vagy 5 gamechangert, de legalább van még valami motiváció, mert már abbahagytam volnaJJ
több mint 13 éve
78viszont gauntletben még vezetek! 😊JJMennyi van meg?tenorx
kicsit idegesítő, hogy minden meccsnél fel kell használnom vagy 5 gamechangert, de legalább van még valami motiváció, mert már abbahagytam volna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
én most a csapatomat akarom erősíteni, meg a Colts playákat összegyűjteni, utána ráfókuszálok a gauntletre
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
viszont gauntletben még vezetek! 😊JJaz a kisebb szintűeknek sokkal jobb, mivel pl én nem is csinálom mert fele annyit se ad mint egy normál meccs viszont sokkal nehezebb
collectionben én 1105-el állok de még nincs kimaxolva egyik sem mert a Coltsból még hiányzik Wayne és a gold Gonzalez
több mint 13 éve
viszont gauntletben még vezetek! 😊
---
több mint 13 éve
Na leelőztél 😕 Én 836nál vagyok collectionben.
több mint 13 éve
Megvan a level 100, vettem is pár silver packot, így 854 a collectionben
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Eljátszottam a ticketteket,kész lett a Chargers is a gauntletben 😊 Rendes a gép,hogy amikor a meccs utolsó play-éből egyenlíthetne, akkor kihagyja mindig az extra pontot 😀 Lett 23Flipping card,meg egy ulti is belefért(POTW Lynch,Super Mario,Josh Brown,Romo,Joey Porter) a sok game changer vásárlás mellett.De megint nem adott edzőt,csak egy bonus cardot 😕 Polát megveszem majd hétvégén,ütős lesz az S páros Polamalu 99+2 meg Polamalu 98 :cool:
több mint 13 éve
ismét nyitottam egy ultit az All-Pronál, és elég jó lett. kijött a 98+1-es Jake Long :cool: rajta kívül még All-pro Suh (megvan már), és LE Samuel (szintén), meg 2 platinum. boldogság van 😊na akkor csak műkszik valamilyen szinten. Ha van kedved próbálj nyitni a LE résznél vagy a Potw résznél. Egy próbát csak-csak megér. Az OL-ed pedig eléggé nem rossz 😀 egy 15-20 level múlva jó lenne erre felé is valami hasonló 😀
OL-em így: Long 98+1, Long 96, Clady 98, Snee 96, Gross 95. A leggyengébbem a 94-es Marshall (de oda meg van elég sok LE-m, meg 96-os Wayne, csak ő a collectionben). utána csak min. 95-ösök 😊Szobi22
JT Daniels fan
több mint 13 éve
ismét nyitottam egy ultit az All-Pronál, és elég jó lett. kijött a 98+1-es Jake Long :cool: rajta kívül még All-pro Suh (megvan már), és LE Samuel (szintén), meg 2 platinum. boldogság van 😊
OL-em így: Long 98+1, Long 96, Clady 98, Snee 96, Gross 95. A leggyengébbem a 94-es Marshall (de oda meg van elég sok LE-m, meg 96-os Wayne, csak ő a collectionben). utána csak min. 95-ösök 😊Szobi22
Nekem is ilyen fal kell, de bezzeg nekem tegnap semmit sem adott. 😕
El szeretném érni a 105-ös acsit, de sajnos nekem csak RB meg WR LE-im vannak, és így nem elég a plusz pontjuk. Kellene legalább egy más posztú LE...
több mint 13 éve
ismét nyitottam egy ultit az All-Pronál, és elég jó lett. Szobi22én is kipróbáltam tegnap, egy 89-es potw Raji jött, 92-es LE Foster (megvolt már), meg 3 ulti, akiből 2 dupe volt
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Én aktiváltam Harbough-t,összejött 70 ticket,majd holnap lejátszom legendary-ban 😊
több mint 13 éve
ismét nyitottam egy ultit az All-Pronál, és elég jó lett. kijött a 98+1-es Jake Long :cool: rajta kívül még All-pro Suh (megvan már), és LE Samuel (szintén), meg 2 platinum. boldogság van 😊OL-em így: Long 98+1, Long 96, Clady 98, Snee 96, Gross 95. A leggyengébbem a 94-es Marshall (de oda meg van elég sok LE-m, meg 96-os Wayne, csak ő a collectionben). utána csak min. 95-ösök 😊
több mint 13 éve
nem hinném, hogy 20-25 haverod nyomja akkor a játékot 😀ez így derekas 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
én átváltottam kulák üzemmódba, coinból már 1.4 millát, flipkártyából 2000-at spóroltam meg, mikor pénzt akartam költeni, mindig benéztem ebbe a topicba, hogy meggyőzem magam, telejsen felesleges packokat venni... 😊
---
több mint 13 éve
nekem csak 200-at sikerült összeokoskodnom aztán meguntam 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
96 amúgy. és nem cheatel mindenkinekem továbbra is LB-k kellenek de csak nem jönnek és elég kártyám sincsFarkytegnap volt flipben a 95-ös Beason 😊Stez
több mint 13 éve
jaja, csak ~800 cardsért nem adta oda az a szar 😀nekem továbbra is LB-k kellenek de csak nem jönnek és elég kártyám sincsFarkytegnap volt flipben a 95-ös Beason 😊Stez
több mint 13 éve
nekem továbbra is LB-k kellenek de csak nem jönnek és elég kártyám sincsFarkytegnap volt flipben a 95-ös Beason 😊