Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
én arra leszek kíváncsi h mi lesz a jelenlegi kezdőkkel meg a lvl.-kelFarkygondolom megmarad.
fifában úgy szokott lenni játékosfrissítéseknél, hogy ha valaki pl. visszavonul a csapatodból, akkor ő eltűnik, és kapsz helyette egy hasonló szintű másik játékost. pénz, szint stb minden marad ugyanúgy, ahogy frissítés előtt volt. itt is hasonlóra számítok, a collection kicsit belebolondíthat, de majdcsak megoldják.
ja és az a játékosod, akinek változik az értéke, az új értékkel jelenik meg utána nálad is. szóval pl. a most ~80-as Vicket biztos emelni fogják, akinek megvan, kap egy potyaultit a személyében valszeg. de csökkenések is ugyanígy várhatók. fifában általában több a csökkenés mint az emelés, legalább az én csapattagjaimból mindig veszítek összesítésben 😀
több mint 13 éve
Valami okosat biztos kitalálnak majd a modok 😛LakiSzerintem akármi lesz, nagy valószínűséggel jó kis halacskás pénzért lehet majd megkapni... 😕
több mint 13 éve
Valami okosat biztos kitalálnak majd a modok 😛
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
én arra leszek kíváncsi h mi lesz a jelenlegi kezdőkkel meg a lvl.-kel
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ti nem gondolkodtatok el amúgy azon, hogy mikor fognak nyomni egy full resetet, vagy valami hasonlót, és hozzák be az új szezon kártyáit? Félek, hogy tök feleslegesen gyűjtögetem a kártyákat, mert úgyse lesz tele a collection időben.
több mint 13 éve
szívesen felveszlek, tőlem kapnál bőven 😊Nekem csak az a gondom,hogy összesen két haverom játsza a játékot.Hülye kérdés következik:szintlépéskor nő kis mértékben. de ajándékként lehet +250 fan-t is küldeni tehát abból lehet könnyen szerezniOrk
Most láttam,hogy lehet szurkolót venni.
Érdemes vagy automatikusan nő?Bazzani
Abból nem sok ajándék jön.
Mondjuk így érdekesebb talán a játék,mert lassabban érem el a céljaimat.Bazzani
több mint 13 éve
Nekem csak az a gondom,hogy összesen két haverom játsza a játékot.Hülye kérdés következik:szintlépéskor nő kis mértékben. de ajándékként lehet +250 fan-t is küldeni tehát abból lehet könnyen szerezniOrk
Abból nem sok ajándék jön.
Mondjuk így érdekesebb talán a játék,mert lassabban érem el a céljaimat.
több mint 13 éve
Hülye kérdés következik:szintlépéskor nő kis mértékben. de ajándékként lehet +250 fan-t is küldeni tehát abból lehet könnyen szerezni
több mint 13 éve
Hülye kérdés következik:Most láttam,hogy lehet szurkolót venni.
Érdemes vagy automatikusan nő?
több mint 13 éve
nekem sem tűnnek el az ajándékok, de csak 1szer tudtam elfogadni 😕
JT Daniels fan
több mint 13 éve
a héten váltottak erre az új promora a gauntlet miattamúgy nálam semmilyen ajándék nem tűnik el
több mint 13 éve
Nem úgy volt ha hívok egy ismerőst játszani és ő elfogadja akkor kapok 50flipping cardot?Mert "csak" 5 meccsjegyet kaptam.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Igen,direkt azért léptem csak be,hogy megnézzem,hogy megkaptam e a 10*3 giftet/match creditet 😊 Fifánál is ugyanezt csinálta,viszont ott nem működött 😕LOL!Valmi bug volt facebookon a giftek és a match creditek küldésénél.Hármat kaptam, elfogadtam mindet,mire az utolsóval végeztem kidobta megint ugyanazt a 3mat.A tizedik után meguntam,nem tudom meddig engedte volna 😀 Aztán beléptem a játékba és megkaptam mindet :cool:JoeyPorterNem vonja le a gifteket. Mondjuk én csak egyszer kaptam meg mindent, biztos hogy te mindig megkaptad?tenorx
több mint 13 éve
LOL!Valmi bug volt facebookon a giftek és a match creditek küldésénél.Hármat kaptam, elfogadtam mindet,mire az utolsóval végeztem kidobta megint ugyanazt a 3mat.A tizedik után meguntam,nem tudom meddig engedte volna 😀 Aztán beléptem a játékba és megkaptam mindet :cool:JoeyPorterNem vonja le a gifteket. Mondjuk én csak egyszer kaptam meg mindent, biztos hogy te mindig megkaptad?
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
LOL!Valmi bug volt facebookon a giftek és a match creditek küldésénél.Hármat kaptam, elfogadtam mindet,mire az utolsóval végeztem kidobta megint ugyanazt a 3mat.A tizedik után meguntam,nem tudom meddig engedte volna 😀 Aztán beléptem a játékba és megkaptam mindet :cool:
több mint 13 éve
Én meg szerintem AP után megveszem Polamalut és, még vagy 400 hiányzik csütörtökig, hátha meglesz.
több mint 13 éve
Na meg van a 2500-as flipping kártya és nem sokára a 1,5 milliós acsi 😊
több mint 13 éve
Nah PoW-ból nyitottam egy ultit jött belőle 3 ulti egy platinum és egy LE 91+2-es Tomlinson. A másik 4 emberből 2 befért collectionbe is.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
nálam a hiányzókUltimate 98 44,55%
Platinum 173 47,14%
Gold 163 30,99%
Silver 9 2,09%
Bronze 0 0,00%
több mint 13 éve
A collection résznél vettem. De előtte is vettem egyet abban három platinum volt meg 2 ultimate, meg vettem már egyet ma is és abban is 2 ultimate volt csak. :SDe a 105ös achi meglett, mert amikor reggel beírtam a hozzászólásom, pont utána vettem egy ulitmate-t és volt benne 3!!! LE is 😊Brucestore-ban vetted, vagy esetleg le collectionnél (vagy egyéb collection résznél) ?Habi
több mint 13 éve
Nálam a kezdők hiányoznak 😀tenorxmegnéztem csak a kedvedért, és 13 kezdő hiányzik 😊
több mint 13 éve
Nálam a kezdők hiányoznak 😀
több mint 13 éve
-1 bronználam:
-32 silver
-345 gold
-239 platina
-66 ultitenorx
100 silver
353 gold
191 platinum
72 ulti (a kezdőket úgy számolom, hogy nem hiányoznak)
több mint 13 éve
Na összeszámoltam mennyi kártya hiányzik:-1 bronz
-32 silver
-345 gold
-239 platina
-66 ulti
Asszem mostantól csak gold packot veszek már, a silver annyira nem éri meg.
több mint 13 éve
De a 105ös achi meglett, mert amikor reggel beírtam a hozzászólásom, pont utána vettem egy ulitmate-t és volt benne 3!!! LE is 😊Brucestore-ban vetted, vagy esetleg le collectionnél (vagy egyéb collection résznél) ?
JT Daniels fan