Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Lol,most nézem Ork is már level 122-es :o :o :o Nem rég még 1-2szinttel volt felettem(én 69-es vagyok) 😐
több mint 13 éve
az a baj h egy idő után k*rva unalmassá válik nyomogatni, és csak 5 tickettet kapsz érte 😀FarkyHát igen.
több mint 13 éve
az a baj h egy idő után k*rva unalmassá válik nyomogatni, és csak 5 tickettet kapsz érte 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Hát gyakorlatilag infinite ticketet adhatsz magadnak. Én is szereztem úgy 100at, mert meguntam, hogy nem tudom elfogadni a giftjeimet, de igazából ha túl sokat használja az ember elmegy a játék élménye.Akit érdekel, hogy hogy kell dobjon PMet.
több mint 13 éve
én az elmúlt 1,5-2 hét alatt léptem 25 szintet, és nem 2 nap alatt 30-atde jah, szóltam 1-2 ismerősnek és hála nekik, minden nap több tickettel tudok meccselni
de mondjuk szégyellném is magam emiatt, de amikor azt látom, hogy a 212 ismerősöm közül kb. 170-180-an tolják ugyanezt, akkor valahogy nem tudom szemétnek gondolni a dolgot 😊
több mint 13 éve
de 2 nap alatt? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
ticket bug?Hogy egyesek milyen gyorsan lépnek szintet, naponta akár többször is 😀FarkyNem a ticket bug van a dologban, áhh 😀 Stez se amiatt lépett vagy 30at 😀tenorx
több mint 13 éve
Hogy egyesek milyen gyorsan lépnek szintet, naponta akár többször is 😀FarkyNem a ticket bug van a dologban, áhh 😀 Stez se amiatt lépett vagy 30at 😀
több mint 13 éve
Én is nyitottam egyet, semmi értelmes, de legalább 4 befért collectionbe. Ma már én is nekiálltam a gauntletnek, elég szépen viszi a ticketteket meg a game changereket...FarkyViszont nem vesz el annyi időt, mint a sima meccs 😀
több mint 13 éve
Én is nyitottam egyet, semmi értelmes, de legalább 4 befért collectionbe. Ma már én is nekiálltam a gauntletnek, elég szépen viszi a ticketteket meg a game changereket...
több mint 13 éve
Ulti: Grubbs 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Hogy egyesek milyen gyorsan lépnek szintet, naponta akár többször is 😀
több mint 13 éve
én az AllPro collection résznél vettem ultit:Suh LE 93+1 (Alualut váltotta (Dt posztom volt a legzsengébb))
TO platinum 84 (nem fért be)
Colston platinum 89 (nem fért be)
Dawkins ulti 90 (Ryan Clark 89 Potw-et váltotta)
London Fletcher ulti 91 (Suggsot váltotta)
Mielőtt lejár Suh, előtte még jó lenne összeszedni egy ultira és talán jönne egy plusz rating azokból és meglenne a 95ös acsi
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Lehet most javítják ki a giftes problémát, mert nem megy a game.gamerkrJó, de nem a játékkal volt a gond, hanem a facebookkal.
több mint 13 éve
Lehet most javítják ki a giftes problémát, mert nem megy a game.
több mint 13 éve
Ja, benne. Ez az excel alapján van.
több mint 13 éve
hát mindenfélét lehet kitalálni, de akkor nem egy kimaxolása lesz a céla 124 ultimateben benne vannak az all-pro/LE/Elite kártyák is?
több mint 13 éve
milyen taktikával töltöd majd fel? 😊OrkAlulról felfele, van másik? 😀
Jelenleg így állok:
Missing %
Ultimate 124 65,26%
Platinum 240 65,22%
Gold 295 56,19%
Silver 29 6,79%
Bronze 0 0,00%
több mint 13 éve
milyen taktikával töltöd majd fel? 😊
több mint 13 éve
teljesen elborult a játék, én most tartok ott gauntletben hogy meccsenként 7-8 hétpontos gamechanger kell...JJÉn is abbahagytam most 120nál, most rámegyek az 1.5 millió coinos achievmentre, aztán feltöltöm a collectiont és majd folytatom.
több mint 13 éve
teljesen elborult a játék, én most tartok ott gauntletben hogy meccsenként 7-8 hétpontos gamechanger kell...JJIgen. AZ első 1-2 meccs nyerhető skippelve is, nekem legalábbis, a többi meccs viszont totál sansztalan.
7-8 kickoff return TD lazán kell, ha nyerni szeretnél..
több mint 13 éve
teljesen elborult a játék, én most tartok ott gauntletben hogy meccsenként 7-8 hétpontos gamechanger kell...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Na 902 kártya collectelve, egyre közelebb az ezres 😊
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Vettem egy ultit,vállalhatatlan 😕 Coach-t se adott már vagy 10 nyitás óta...
több mint 13 éve
Szerintem meg teljesen új pack lesz, ez meg elmegy múzeumi darabnak.