Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Hála tenorxnak, nem sokára megvan az 1 milkás acsi 😊Laki
Hülye kérdés következik:
Mi értelme csalással jónak lenni egy játékban?

több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Hála tenorxnak, nem sokára megvan az 1 milkás acsi 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hogy lehet megcsinálni hogy a flipping ticketeim ne csak 4-ig gyűljenek? Mert elvileg két óránként kapok egyet és 4 után nem számol tovább. És máshol láttam hogy aki nem használja el annak van 60. Vagy csak naponta a max a 4?hunterrop
ne kérdezd meg minden nap szerintem, mert már előzőre is válaszoltak 😉

JT Daniels fan
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Hogy lehet megcsinálni hogy a flipping ticketeim ne csak 4-ig gyűljenek? Mert elvileg két óránként kapok egyet és 4 után nem számol tovább. És máshol láttam hogy aki nem használja el annak van 60. Vagy csak naponta a max a 4?hunterrop
úgy hogy amit a gauntlet meccsért kapsz, vagy nyersz flipping game-ben azt külön számolja. De ezt már leírták előttem is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hogy lehet megcsinálni hogy a flipping ticketeim ne csak 4-ig gyűljenek? Mert elvileg két óránként kapok egyet és 4 után nem számol tovább. És máshol láttam hogy aki nem használja el annak van 60. Vagy csak naponta a max a 4?
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
107-ig jutottam "önerőből" a gauntletben, most kellene akkor elkezdenem a kártyagyűjtésre koncentrálni... gold packot a legérdemesebb venni ugye?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
TE: 79 ide jó lenne valakit kapni ultiból márHabi
nekem is TE volt a leggyengébb posztom hónapokig, ultim se volt belőle, aztán megvettem flippingben egy 96-ost, egy hét múlva nyilván ulti pakkban is ott volt egy másik 96-os TE 😀kaszo
nyitottam megint egy ultit, volt benne:
Joe Thomas Ol 95, így már azért van 3db 95ös, 1db 94 és egy db 88as ol tagom=azért ez már fasza
jött egy Vödör, egy Sanders egy Bracket meg egy Shaun Phillips aki meg már megvan...jobbat is el tudtam volna képzelni...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
TE: 79 ide jó lenne valakit kapni ultiból márHabi
nekem is TE volt a leggyengébb posztom hónapokig, ultim se volt belőle, aztán megvettem flippingben egy 96-ost, egy hét múlva nyilván ulti pakkban is ott volt egy másik 96-os TE 😀
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
megkezdtem a gyűjtögetést: 450k-nél tartok de félek tőle, hogy egyszer megunom és elverem mind 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
ha ezt meglátná Sobri, picsán lennél rúgva 😊Stez
😀 😀
vagy 20 oldalon érvelne az mellett, hogy a 90es TT még fejlődhet és jobb lehet rövid időn belül mint a motiválatlan 99+2es Tom Brady 😛

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
ha ezt meglátná Sobri, picsán lennél rúgva 😊

több mint 13 éve
van egy hetem most fejlődni, utána megint 5 nap. Szerintem összejöhet, legalább is küzdeni fogok érte 😛
mondjuk a ratingem az 95, 90az offense, 90 a defense. Igazából most betárazom a 97es Hayneswort nevűt, és ahogy nézem, mostanában sok-sok acsi lesz meg. abból is fog jönni lóvé, abból meg ulti.
Ilyen most a csapat ha érdekel vkit:
Oline: 95-85-88-95-94
WR: 91,97
RB: 89,93
TE: 79 ide jó lenne valakit kapni ultiból már
QB: 90 azért lassan itt is elnéznék Tebow sráctól jobbat
K: 90

Dline:92-95 DE 93+1 és 97 DT
LB: 93-91-91
CB: 98-87 jöhetne egy faszás corner is
S:92-89

Igazából Oline, TE és CB a legnagyobb hiányposztom.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Na végre megvan a 250k-s acsi. :cool:

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
azt hittem, ha van 800-900 kártyád akkor is lehet. köszi 😊Habi
Nem mintha megérné 😀JoeyPorter
hát jó, ha pl pár kártya hiányzik valakihez, akkor simán rászánnám azt a 25.000.et
nem tudom nektek, hogy adja a flipping, de én szinte minden nap 40-50 plusszal jövök ki legalább. kopp-kopp-kopp

ezaz 28-10re vertem a NO-t PL1-ben, de hát a Super Bowlt nem ma kell megnyerjem ahogy látom 😕
90-90 a csapatom ők meg 97-97
ez így gáz, hogy ilyen csapat ellen kell megnyerni a SB-t
azért csak sikerült elkenni őket, 3 kick ret td-vel 😀 (boccs itt az eredménykövetésemért)Habi
viszont lehet hogy hiba volt, mert a PL2 már időre megy... és 90-es csapattal valószínűleg nem fogod tudni végignyomni, pedig ha sikerülne, kapnál egy 99-es Haynesworth-öt.
több mint 13 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 328 — Vikings fan
Hát gyakorlatilag infinite ticketet adhatsz magadnak. Én is szereztem úgy 100at, mert meguntam, hogy nem tudom elfogadni a giftjeimet, de igazából ha túl sokat használja az ember elmegy a játék élménye.
Akit érdekel, hogy hogy kell dobjon PMet.tenorx
én is kültem pm-t
több mint 13 éve
Eddig is lehetett, de csak akkor, ha 100 kártya alatt vagy.Bálesz
Nem mintha megérné 😀JoeyPorter
hát jó, ha pl pár kártya hiányzik valakihez, akkor simán rászánnám azt a 25.000.et
nem tudom nektek, hogy adja a flipping, de én szinte minden nap 40-50 plusszal jövök ki legalább. kopp-kopp-kopp

ezaz 28-10re vertem a NO-t PL1-ben, de hát a Super Bowlt nem ma kell megnyerjem ahogy látom 😕
90-90 a csapatom ők meg 97-97
ez így gáz, hogy ilyen csapat ellen kell megnyerni a SB-t
azért csak sikerült elkenni őket, 3 kick ret td-vel 😀 (boccs itt az eredménykövetésemért)

JT Daniels fan
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Nem mintha megérné 😀

több mint 13 éve
azt hittem, ha van 800-900 kártyád akkor is lehet. köszi 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Eddig is lehetett, de csak akkor, ha 100 kártya alatt vagy.

több mint 13 éve
csak mostanra vették be amúgy Woodson miatt, hogy 25k-ért lehessen venni 20 flipping ticketet?

edit megemlíti, hogy Kris Dielman volt ulti packban. Jött mellé még Shanahan és egy contract card is. Volt egy Weaver, Luiz Castillo meg még vki. Allpro részlegen vettem.
OL:
94-85-88-95-95

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
nah megint karbantartás...véletlen se tudjam összeszedni a kellő kártyamennyiséget Longhoz 😀Habi
Én megvettem így most összeállt egy 98-97-96-95-94-es OL 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Én úgy volt,hogy gyűjtöm a flipping cardokat a 2ezres meg 2500as acsira,de nem hagyhattam bent 😊
Egyébként itt a team,ha valaki észreveszi mi hiányzik,ne tartsa magába:
http://imageshack.us/photo/my-images/651/33119348.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/151/51322171.jpg/JoeyPorter
Bronze is kell!eaglesmcnabb
Na majd akkor kukázok valamelyik collectionből,köszi!

több mint 13 éve
nah megint karbantartás...véletlen se tudjam összeszedni a kellő kártyamennyiséget Longhoz 😀

elég gyors volt 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hogy lehet megcsinálni, hogy ne csak 4 game ticketig meg 4 flipping cardig menjen fel a számláló? Ugye 2óránként kapok egyet-egyet de 4nél megáll. És láttam olyat kainek van 80 és még mindig számol. Ezt hogy lehet?hunterrop
a barátoktól kapott,szintlépésnél kapott ticketeknél nincs korlát (tehát,ha onnan kapsz azok túl mennek a 4-en,bőven 😊 ),a 2 óránként kapott ticketek esetében a maximum a 4

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hogy lehet megcsinálni, hogy ne csak 4 game ticketig meg 4 flipping cardig menjen fel a számláló? Ugye 2óránként kapok egyet-egyet de 4nél megáll. És láttam olyat kainek van 80 és még mindig számol. Ezt hogy lehet?